- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 5.022
- Поени од реакции
- 4.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште кога бев мал, многу ја сакав честичката „ќе„....
Кањо остај твоите сељачко вмровски глупости. Цитирана ти е изјавата, а не парафразирана. Секој ден вака се резили, народ му се смее, ама сеуште има партиски ботови ко тебе и Рон што му веруваат и се радуваат.ne ne... epska budala e toj sto si go gubi vremeto so infomaks...
Грујо ги исплатилgrujo ne vi cinese koga gi isplati kredite...
posle nekolku godini komunjari na vlast toa sleduva... kurtoni za kravi, trening za magarinja shareni kurtoni plateni od sjo toa e...
sega samo da se najde nacin selektivni danoci da se vovedat za sekoj kurton se toa da si plati i ke bide ok...

Грујо ги исплатил
Грујо кога станал премиер сме биле задолжени околу 2милијарди а во 2016 кога падна од власт скоро 5милијарди ни е долгот или БДП по жител од 20% стигнал до 50%![]()
Кањо остај твоите сељачко вмровски глупости. Цитирана ти е изјавата, а не парафразирана. Секој ден вака се резили, народ му се смее, ама сеуште има партиски ботови ко тебе и Рон што му веруваат и се радуваат.

off.net.mk
Ронка полека малку, не се жешти.Инфомакс ги цитираш. Најфејкњуз на светов.![]()
Пак лажеш, во 2008 Грујо имаше премногу доверба од народот врз основа на претходните две години што имаше сработеноimase moment koga bese se isplateno. edini moment vo istorijata na mkd, ova bese negde 2008ma ama ete i togas ne cinese.
kurtoni kako vas se palat sepak na treniranje magarinja i kondomi za kravi.
5 miljardi so miljarda izgradeni objekti. sega sme dolzni 10 miljardi so nisto izgradeno od togas ama bitno trenirani magarinja, plateni kurton revolucioneri i sjo funkcioneri na baterii i u zatvori imame...

Не си свесен колку руски бизниси ни ја помагаа и онака глупата економија.Грешка е Грујо што не ги избрка со време. Нивната историска подршка кон соседите не е непријателски однос на Русија кон нас?
Со тие бизниси можат само антимакедонци да раководат, многу пати докажано, таа нивна дефетистичка мисла ја шират низ вработените како канцер, не викам дека и западот тоа не го прави, исти се, затоа медиумите ни се такви, за да можам да ги раздвојам на пример канал 5 и Алфа би рекол, ретардирани и кретени, резултатот е ист, пациентот мртов.Не си свесен колку руски бизниси ни ја помагаа и онака глупата економија.

Пак лажеш, во 2008 Грујо имаше премногу доверба од народот врз основа на претходните две години што имаше сработено
Тотално е небитно и да го имал вратено на почетокот кога на крајот сепак маме ебал
Куртони ко тебе на врби ли се палат?
![]()
Wtf?
Ние сме тие што почнавме непријателски односи со Русија. Треба сега да не бранат по сите санкции и бркање дипломати?
Ви реков јас, остајте ги нека го живеат моментот (и тие се луѓе) ама вие не ме слушавте, се напаливте логори да отворате.Ој нон, што сум кревал рака бе.
Продолжуваат извинувањата, кај сум дигал рака во фторник.