Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Во право се,а Србската амабасада, а ?
Нив ги сакаме.
Автоматски споено мислење:

Какви цигански ликој. Да ти е грев да се расправаш со овие. И-Ку 50ет.

Последно уредено:
Абе опасни сме да си ибеме веко.
На објава на Толе Паша за 154 год од раѓањето на Гоце Делчев само 9 души ставиле лајк.
Тоа не мора буквално ништо да значи. Може не ја следат темата. Ете, јас не сум ја видел објавата на Толе Паша. Тоа значи дека не го почитувам Гоце Делчев? Сега многу баби и жаби измеша во обидот да оправдаш паркирани коли на тротоар.

Тоа не мора буквално ништо да значи. Може не ја следат темата. Ете, јас не сум ја видел објавата на Толе Паша. Тоа значи дека не го почитувам Гоце Делчев? Сега многу баби и жаби измеша во обидот да оправдаш паркирани коли на тротоар.

Само Србија им е в уста. Ко отворив теми за Прија и Павловиќ (ова намерно, нема јас во 3 животи да ценам една Прија колку една Гочева, без навреда) - прв се јави ликов шо прашува дали би бил депортиран со српски пасош.
А Србија? А пред Српска амбасада? Абре ај у курац.

Србите не се ни свесни колку ги мразат бугариве. Мислам дека ако некој мразат повеќе од Македонец (ако е ова можно, со оглед на тоа како и колку колеле кај нас), тоа е Србин. Ама нека и е на Светле со знамињата. Брука, сељакиња.

прв се јави ликов шо прашува дали би бил депортиран со српски пасош.
пепе знам дека цело време те чеша газенцето ама на погрешно место се обраќаш.
Прескокни ме како јас тебе што те прескокнувам, мислам дека е најчовечки така.

пепе знам дека цело време те чеша газенцето ама на погрешно место се обраќаш.
Прескокни ме како јас тебе што те прескокнувам, мислам дека е најчовечки така.
Прошетај..до Софија во неповрат.

Испукајте си се во празно, ќе ви олесне...

Немора Софија, нека оди од каде шти му се корените што се гордее,некаде далеку малку полево од Кина

Се нацртале на Македонски форум па уште и закани.

Испукајте си се во празно, ќе ви олесне...

Шо да се испукаме бре, Грција отвори истрага за бугари шо купуваат станој во егејска и општата клима е дека не се добредојдени таму. Србија не зборува, но јас знам што точно мисли за вас. Ама битно вие на Македонски форум ќе делите закани. Племе џупско.

Се нацртале на Македонски форум па уште и закани.

Шо да се испукаме бре, Грција отвори истрага за бугари шо купуваат станој во егејска и општата клима е дека не се добредојдени таму. Србија не зборува, но јас знам што точно мисли за вас. Ама битно вие на Македонски форум ќе делите закани. Племе џупско.
абе ретарда, како прво ти не живееш тука, не замарај...

Јас сум сепак дел од Македонски здруженија во иностранство, а секој 3 месечја сум дома.

Ти си бугар кој седи на МКД форум и попува. Ќе те оставам да размислиш кој е ретардата овде.

Добро, само нивните возила се непрописни онака секаде прописно се паркира. Порано покрај грчка амбасада не можеше да се помине сега дека нешто се е сменило не ми се верува. И обрзложи ми зошто сум зацапан во нелогички аргумент.
Затоа што нивниот прекршок е прекршок без разлика на тоа дали некој друг некогаш и некаде го направил истиот прекршок. Ако ти го ограбам станот, може да се бранам со аргументот „ама има и други крадци, не сум само јас“?

Затоа што нивниот прекршок е прекршок без разлика на тоа дали некој друг некогаш и некаде го направил истиот прекршок. Ако ти го ограбам станот, може да се бранам со аргументот „ама има и други крадци, не сум само јас“?
Ако ти си направил кражба и јас сум во исто време на друго место направил кражба, само тебе ли ќе те бараат а мене не ?

Ружниот сосед си побарал места и има скоро 10 обележани места околу нивната амбасада... А татарите под ниво им е да бараат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom