Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.514
- Поени од реакции
- 23.206
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има боље моменти последните 3 натпревари, али има и грешки,ќе има минутажа и можност да покаже дали е за у прв тим.стартот за кој @dantemkd не сака да зборува :
Таргет број 1 по секоја цена!Најблиску до играта на Касемиро ми е Бруно Гимараеш, ако успеат да заиграт јако на таа опција ќе го заборавам Касе.

Баш ми е мило што дечково успеа од Ш-лига да дојде во Манчестер Јунајтед и да се зацементира на голманската позиција како прв избор. Млад е со време ќе се подобрува а и остава впечаток на ептен ок позитивен лик, а такви ликови се неопходни и потребни во клубот.
Hated... Adored.. Never Ignored
Не знам чив фан е админот, ама опседанти се со Јунајтед у последно време.
Брат у понеделник се затвори преодниот у Англија.Значи ништо нема да земаме во зимскиов преоден рок?
Не сум сигурен ама негде прочитав дека за малку не сме донеле некој везњак од Лил не ги предале документите за малку на времеБрат у понеделник се затвори преодниот у Англија.

Важи на на лето ќе го земат најјакот везњак.Не сум сигурен ама негде прочитав дека за малку не сме донеле некој везњак од Лил не ги предале документите за малку на време![]()