Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Најблиску до играта на Касемиро ми е Бруно Гимараеш, ако успеат да заиграт јако на таа опција ќе го заборавам Касе.

стартот за кој @dantemkd не сака да зборува :
Има боље моменти последните 3 натпревари, али има и грешки,ќе има минутажа и можност да покаже дали е за у прв тим.
И реков дека е добар шо е проблемот кога не го зборам, поголем проблем е Угарте или тандемот со Меино.

Иначе управата одлучи да не вложуваат овој трансфер период, ќе видиме како ќе имаат среќа лани им се удри од нос.

Баш ми е мило што дечково успеа од Ш-лига да дојде во Манчестер Јунајтед и да се зацементира на голманската позиција како прв избор. Млад е со време ќе се подобрува а и остава впечаток на ептен ок позитивен лик, а такви ликови се неопходни и потребни во клубот.

Имал потенцијал тимов значиии само требало малце акал и тро тактички да разбираш некои работи... Ајде уште две да тепаме и да го истрижиме батката, коњски болви има фатено брато досеа

Значи ништо нема да земаме во зимскиов преоден рок?

Брат у понеделник се затвори преодниот у Англија.
Не сум сигурен ама негде прочитав дека за малку не сме донеле некој везњак од Лил не ги предале документите за малку на време :masa:

Не сум сигурен ама негде прочитав дека за малку не сме донеле некој везњак од Лил не ги предале документите за малку на време :masa:
Важи на на лето ќе го земат најјакот везњак.
ПР тимот пуштен на најјако. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom