Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Edno nesto me buni, ako e ova e nekakvo budenje protiv elitite, zasto e voopsto liknato:? Kako sto gleame ima dosta fajlovi sto se cenzurirani, zasto ovie protekle.
Valjda priroden tek na rabotite kako i niz cela istorija, odbrandben mehanizam, 2 strui, bitka na dobroto protiv zloto najednostavno kazano. Istorijata se povtoruva, ne moze ova zlo nikogas da ne naiduva na otpor od drugata strana.

Valjda priroden tek na rabotite kako i niz cela istorija, odbrandben mehanizam, 2 strui, bitka na dobroto protiv zloto najednostavno kazano. Istorijata se povtoruva, ne moze ova zlo nikogas da ne naiduva na otpor od drugata strana.
Напротив, нормализацијата која следи е доказ дека цел отпор против злото е отсутен. Доброто нема подлога веќе на Запад. Маските паѓаат, не им ни треба веќе одобрување за тоа што следи...тоа е доказ дека у моментов злото преовладува. Иако они наговестуваат цело време....ја од све што ни се даде како информација секогаш го издвојувам ова
Ја цело време зборам а некои ми се смејат...протестантите у комбинација со евреите и тајниве друштва се спремаат за доаѓање на нивниот месија и спремаат терен....или е тоа или тешко тролање ни прави некој, изборот е помеѓу овие две работи. Ја не верувам дека некој не трола.

Edno nesto me buni, ako e ova e nekakvo budenje protiv elitite, zasto e voopsto liknato:? Kako sto gleame ima dosta fajlovi sto se cenzurirani, zasto ovie protekle.
Цензура требало да има за заштита на жртвите, но не е тоа случајот и има цензура за имиња кои сигурно се под капата на ongoing investigation или national security. Мислам дека нема официјален одговор уште, иако треба да дадат, ама имаше случаи каде потфрлиле и жртвите беа објавени.

Девојчето кое им е ќерка на Никол и Том во филмот се вика Хелена.
Хелена е грча божица грабната од Тесеус на само 7 години.
Не се мисли не Елена Тројанска која самостојно заминала со Парис.

На крајот од филмот додека Том и Кидман разговараат за бракот, ќерка им Хелена... си оди со двајца старци од сцената. Ова личи на грабнување.

Многу работи се leaknati од одамна и све во фаца ни го кажуваат, но тоа беше само теорија на заговор од "паметните". Сега има печат од DOD и масата рипна одма како гром од ведро небо да е.
А ова го праат сега толку јавно со цел зголемена омраза кон евреите очигледно е веќе. И им успева. Не е веќе табу тема ко шо беше до пред неколку години и мали деца почнаа да пишуваат против евреи.

@Ingvar pattern-ot istoriski drugo nalaga, zatoa rekov, istorijata se povtoruva najverojatno. Samo vo denesno vreme, toa se slucuva globalno, a ne lokalno.

Последно уредено:
Кај и да е и на Зурла ќе му се извинуваме, гледам ја
Абе имав еден познаник во Германија. Ми ги збореше работиве па кога почна короната. Кабала таму и тн. Го гледав тогаш со потсмев. Сега во најмала рака ќе треба да му извинам.

Знаете дека типчево е копиле на кралицава Норвешка ? Таа била трудна со овој уште пред да се земе со норвешкиот крал.
У меѓувреме типкава се рокала со Епштајн на тоа островот.
Крушката под крушка паѓа.

Извор за ова? Според сите докази, Трамп никогаш не бил на островот.
1770150302295.png

И да не бил физички присутен на островот, доволно слики и докази има со Епстин.
Вака прашувавте за извори и пред 2020 за многу “теории“ што испаднаа точни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom