Ова е полошо од инцестиран мозок.
Овие племенскава заедница не го праат ова бе.
Ја не можам ни да читам. Ќе сакам све по список шо е америчко да се удави у гомна до гуша, не фигуративно. Буквално. И онака заслужуваат за сите зла по светов шо ги праат.
Интернетот им служи за праење глупости.
Оваа вчера ја глеам, и место некој од градот да ја пријави кучката шо пробува да го убие маж ѝ, ама не им фаќа црпката.
Пржи помфрит и бургер од Мекдоналдс Прегледај го приврзокот 468543
не може да си толку глуп да пржиш пржено, и тоа од Мекдоналдс пржено.
И овие редат по светот еј…
Тоа боли. А глупи се ко табакери.
Тесла ја напраил струјата. На овие најјако достигнување им е Хенри Форд со колата.
Глуперди.
Ок ги испоругав.
Не ги потценувај племињата, на пример канибалите од Папуа или тие од Јужна Америка што на туристите им продавале сувенири човечки глави, но Смалени, со обработка со посебна хемикалија....патем синот на Рокфелер бил во експедиција во Папуа во 60тите, при влегување во селото НЕ ГО ПРЕПОЗНАЛ и Поздравил поглавицата, поради што бил изеден...но сепак има разлика, сите овие гадни работи во 3тиот свет зздните 40 години се исчезнати, а во културниот запад напротив, сега се појавуваат....
Како тргнало ова во наредните фајлови ќе ја најдат и старгејт на островот. Ќе биде портал до друга димензија каде што сите пиздарии на нашата планета се пренесуваат во живо како реално шоу. Саут парк имаше слична епизода.
Добро само јас ли мислам дека сите овие објавени глупости 90% се фејк? Најверојатно уште една диверзија од некоја поголема пиздарија што спремат.
ne se fejk ama vo golema mera selektivno se pusteni dokumenti za sekoj da si vadi kakvi saka zaklucoci za na kraj narod da se rasprava za pretpostavki bazirani na kvazi dokazi, fotki i selektivni emejli.
epstein e finansiran od mosad, rastel vo zstvoren evrejski kompleks vo ny, bil "bankar" i vo kontakt so kremot na usa i svetot i "finansiral" sekakvi istrazuvanja sto mu dale pristap do naucniot krem.
dobar bankar ti e kako nokia... connecting people ovoj prosol treninzi za da konenktira sve i svasta i da vlece info i materijal za sekogo od sekade.
ne ti e malku cudno sto sekoj "pregovarac", naredniot guverner na fed i bukvalno sekoj na znacajna pozicija e evrein?
Почнаа да раскажуваат дека бил агент на КГБ, Москва, Путин.
Сега логиката е следна. Како ондак Кгб не ги користеле асетиве да работат во корист на Русија. Мислам еве фамилија Клинтон. Кои биле редовни на забавиве.
Туку целосно против Руските интереси. Од Балканот па до Русија буквално.
Каква копиљана се новинариве, човек може да им посака ова што им го правеле на девојкиве, нив да им го направат.
Revelations 6:3-4 “when he opened the second seal, I heard the second living creature say, “Come!” 4 And out came another horse, bright red. Its rider was permitted to take peace from the earth, so that people should slay one another, and he was given a great sword. Important Takeaways: Zelensky...
Оваа не му е жена на Роман? Или коинциденција е презимето? Пошо не сум у тек за женава.
Вчера откако пишав. Фатив да барам по нивниот МВР. Ама не ми даде текст ништо. Слики искрено не ни сакам да гледам. Доволно има по Инстаграм.
Треба све америчко да се cancelne. Како на Русите шо им напраија. Болна стока. На клада би ги горела, дел по дел од телото. Секој што повредил дете, заслужува место у Пеколот. Има да ги колнам дур не пцовисаат.
Машкиве од друштво спијат на вакви теми по интернет. Досега искрено не се замарав со Евреи пошо не сум читала/слушала толку, а и не сум имала кога. Некад си викам, Хитлер уопште не бил лош.
Боље јавна мржња. Него фејк демократија и убивање деца по подруми.
Не ми се верува како ми се менуваат погледи. Ама они се настроени кон тоа да ми покажат дека Евреи не се добра ствар. И не се уопште.
Оваа не му е жена на Роман? Или коинциденција е презимето? Пошо не сум у тек за женава.
Вчера откако пишав. Фатив да барам по нивниот МВР. Ама не ми даде текст ништо. Слики искрено не ни сакам да гледам. Доволно има по Инстаграм.
Треба све америчко да се cancelne. Како на Русите шо им напраија. Болна стока. На клада би ги горела, дел по дел од телото. Секој што повредил дете, заслужува место у Пеколот. Има да ги колнам дур не пцовисаат.
Машкиве од друштво спијат на вакви теми по интернет. Досега искрено не се замарав со Евреи пошо не сум читала/слушала толку, а и не сум имала кога. Некад си викам, Хитлер уопште не бил лош.
Не ми се верува како ми се менуваат погледи. Ама они се настроени кон тоа да ми покажат дека Евреи не се добра ствар. И не се уопште.
'Србинка' е, или подобро кажано српски Евреи, ако се земи презимето во предвид Абрам-овиќ. Внука на Српскиот Патријарх Варнава е.
Родителите и се од Цетиње во Црна Гора, кај што живеел и творел и Петровиќ Његош.
Заедничко со Роман Абрамовиќ и е тоа што, ниту тој е Русин, ниту таа е Србинка.
Автоматски споено мислење:
Кога ќе ти текне, целиот тој пизагејт и глупости беа ментално спремање на масите за она што следи.
Се надевам дека ви е јасно дека ако дојдовме да читаме за ова - тоа е зошто тие сакаат така. Самиот факт што министерство за правда ги пушта документите во јавност - официјална институција на САД, кажува доволно.
Можеби ни сексуално насилство врз деца и растргнување на бебиња и јадење на нивните црева (ко што стоеше во мејлот за Буш) не им го дава тој трил кој им го давал некогаш. Па сега сакаат масите да читаат и да се згрозени со тоа.
Инаку незнам дали ви е гледан, Eyes Wide Shut 1999та.
Во Филмот има избришани сцени. Том Круз и Никол Кидман во оригиналната верзија - мора да им ја дадат ќерката на тие во култот кај што ќе влези Том, за да го спасат. А не онака како што е во оригиналната верзија - каде членка на култот со маски, ќе го предупреди дека сите на 'забавата' знаат дека тој не е дел од нив и како резултат ваљда ќе ја жртвуваат за ова.
Во оригиналната верзија која е уште по грозоморна, Кидман ќе биди напалена од идејата дека им ја дале ќерката и филмот завршува со секс меѓу Никол и Том.
Режисерот сакал да ја пушти својата верзија, но е умрен 3 месеци пред да е пуштен филмот.
Edno nesto me buni, ako e ova e nekakvo budenje protiv elitite, zasto e voopsto liknato:? Kako sto gleame ima dosta fajlovi sto se cenzurirani, zasto ovie protekle.
Edno nesto me buni, ako e ova e nekakvo budenje protiv elitite, zasto e voopsto liknato:? Kako sto gleame ima dosta fajlovi sto se cenzurirani, zasto ovie protekle.
Интересно е како неколку различни ВИ енџини ми прават отпор да ги најдам конкретните работи што ги барам. А старите линкови не ми работат.
Именуванава е као „уметник“ кој има дела како тој 'Spirit Cooking' и каде има куп сатанистички моменти, деца, канибализам, рецепти со крв урина и сперма, итн... Поврзана беше со Подеста маиловите (слична шема како сега со Епштајн фајловите), и многу се поклапа со сегашниве моменти. Уште еден лик од таа болна педофилска/сатанистичка багра таму на запад.
WikiLeaks series on deals involving Hillary Clinton campaign Chairman John Podesta. Mr Podesta is a long-term associate of the Clintons and was President Bill Clinton's Chief of Staff from 1998 until 2001. Mr Podesta also owns the Podesta Group with his brother Tony, a major lobbying firm and is...
Инаку јака иронија е што тој кypтонот Алекс Џонс кој пред многу години предупредуваше на сатанизмов и педофилијата, сега никаде го нема и ќути како добар гојим. Како и повеќето мага (мига) ботови.
'Србинка' е, или подобро кажано српски Евреи, ако се земи презимето во предвид Абрам-овиќ. Внука на Српскиот Патријарх Варнава е.
Родителите и се од Цетиње во Црна Гора, кај што живеел и творел и Петровиќ Његош.
Заедничко со Роман Абрамовиќ и е тоа што, ниту тој е Русин, ниту таа е Србинка.
Кога ќе ти текне, целиот тој пизагејт и глупости беа ментално спремање на масите за она што следи.
Се надевам дека ви е јасно дека ако дојдовме да читаме за ова - тоа е зошто тие сакаат така. Самиот факт што министерство за правда ги пушта документите во јавност - официјална институција на САД, кажува доволно.
Можеби ни сексуално насилство врз деца и растргнување на бебиња и јадење на нивните црева (ко што стоеше во мејлот за Буш) не им го дава тој трил кој им го давал некогаш. Па сега сакаат масите да читаат и да се згрозени со тоа.
Инаку незнам дали ви е гледан, Eyes Wide Shut 1999та.
Во Филмот има избришани сцени. Том Круз и Никол Кидман во оригиналната верзија - мора да им ја дадат ќерката на тие во култот кај што ќе влези Том, за да го спасат. А не онака како што е во оригиналната верзија - каде членка на култот со маски, ќе го предупреди дека сите на 'забавата' знаат дека тој не е дел од нив и како резултат ваљда ќе ја жртвуваат за ова.
Во оригиналната верзија која е уште по грозоморна, Кидман ќе биди напалена од идејата дека им ја дале ќерката и филмот завршува со секс меѓу Никол и Том.
Режисерот сакал да ја пушти својата верзија, но е умрен 3 месеци пред да е пуштен филмот.
For those that are curious, these are what the lyrics mean and what they are backwards. Enjoy the new description Found via Bing Chat search.My response i...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.