Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Ја бев на Шкендија-Милан, у живо го видов единствениот гол на Андре Силва у дресот на Милан :pos:
Кутроне го даде во Скопје, Андре Силва даде два во Милано против Шкендија и не му беа единствени, првиот во Серија А на гости против Џенова во 90+ за 0-1 на центар шут од Сусо по долго мачење и то со гла ефектен. И на Киево еден дома за 3-2 за пресврт од 1-2. Не беше ова пред 10 години да не памтите вакви работи.

Кутроне го даде во Скопје, Андре Силва даде два во Милано против Шкендија и не му беа единствени, првиот во Серија А на гости против Џенова во 90+ за 0-1 на центар шут од Сусо по долго мачење и то со гла ефектен. И на Киево еден дома за 3-2 за пресврт од 1-2. Не беше ова пред 10 години да не памтите вакви работи.

Сине ако не беше очигледно се заебавав

Antonio Conte confirms Giovanni Di Lorenzo has probably torn his ACL, then lashes out angrily at Napoli directors, UEFA and more. ‘We need a bigger squad, otherwise it’s suicide.’

Jas bi se plasel od ovoj juve da sum fan na vestackiot klub od milano.. :kafence:

• Хаха
Reactions: Syn
In Andrea Pirlo's book "I THINK, THEREFORE I PLAY", he reflects on his famous photo with Fabio Cannavaro at the 2006 World Cup final in Berlin:

"In that moment, while we were facing a penalty in the final shootout of 2006, I remembered all the penalty shootouts we had lost in the past few years. I was terrified and couldn't find anyone to talk to, so I hugged Cannavaro and said, 'Fabio, I'm scared.' He didn't respond. We kept watching the penalties, and I said again, 'Fabio, I'm scared.' Still, no response. Just as I was about to say it a third time, he interrupted me and said, 'Shut up, Andrea! I'm about to lift the World Cup in a few minutes!'

Зошто следна утакмица за Милан е на 13.02?

Милан Комо ќе играат во Австралија. Ваљда затоа имаат слободен термин тогаш кога сите играат.
Глупости во боја. Не знаат како италијаните да продадат фудбал па го однеле великанот Комо во Австралија. Ај да беше Милан-Јуве, Милан-Интер или супер купот таму - ок, ама и за тоа не се сложувам. Али во сред сезона регуларни мечеви да се играат на крајот од светот ми нема смисла.

Нема да играат Австралија, не се договорија заради парите ваљда. Сан Сиро е недостапен заради отворањето на Зимски олимписки игри и се планираше викендот, 8-ми да се игра во Перт, ама ништо не излезе и ќе се игра на 18-ти мислам во Милано, затоа и ова коло Милан го прескокнува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom