Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Интер се одлепија од нас ама битно гаргамел 21 утакмица непоразен.
alegri.gif
#AllegriOut

Алегри ме разочара, бар да имаше обид за фудбал. Очобол. Ама пак ќе пишам не е он крив.

Целта на Кардинале и Фурлани не е титула, ги заболе за тоа, целта е топ 4.

Алегри знае дека боље е сигурен бод него да брка прво место, можевме и со 0 да завршиме денес.

Дента кога ќе му донесат играчи и ќе биде целта титула а не топ4, тогаш прв ќе плукам по ваква игра и Алегри.

На крај на сезона сигурно нема да му бројат колку шута имал против Рома, битни се само парите од топ4, па сакал со 10 гола вкупно у првенство го постигнал тоа.

Последно уредено:
Срамота е Алегри ова да го игра со овој ростер.
Ги има убедливо најдобрите крила во лигата Леао и Пулишич,одличен и цврст среден ред,го има Модрич,го има најдобриот голман во лигата итн.
#AllegriOut.

Абе ајде срам пак се срамиме шо кур е ова бе 8ми нерешен милион изгубени бодој, наполи изгуби наместо да се одлепиме да ојме напред тие се бранат 90 минутио и згора, ајде у пучки матет се нека оди бесрамницими нечесници уште бранат 1-1 ее фа ви еваж се по соисок пак го ебаја дено го ебаја викендо чекај со душа да видич борба жар ѕие примадони си трчјаат не вреди бе ајде нека се распадни и лига и фудбал ни изограваат барселона пред гол оние неотесаните, ова е капак нема мотивација нежа ништо како ќе ја почнимр ранотната недела утрее понеделник кој ќе се ебава се да оди во пичку матер гнаси не заслужваат дресо да го носат, а треба ние да сме среќни со ова нерешено 10 гола требаше да приме сеемкатс гнасна бе ќе.кршиже ќе се нервираме над 20 телевизори ојфоа по вода затади вас ќе се ебааме со ваков фудбал нефудбал рак фативже се разболевме ќе умриме уште малце гајле му е нив и на играчи и на тренер и на управа смрдена еврејска, лига шампиони ќе играле куро мој ќе играте со ваква игра под 10 гола не завршаувате од натпревар поарнп откажете се да не се срамиме да не хо јадиме срамо белосветаки ни сме сжеат душманите ќе.ни се смеат и друтире, милион. Светлосно години змаиинаа клубојте само ние наза ф со проклетите американџи бел ден да не видт да се ослепаѕ да цркнат во најголрми маки, кај е Берлускони да се врати од гроб да ги прогони сиѕе до еден колнати сме мие вака фо века ќе се мачиме се да офи во пичку материна така поармо нека фати корона нека фати нуклеарна војна да се прекини се да не ги гледаме пропалитетите в бункер да гувејме така и да не се нервираме со глупксѕ7 како ова, кој е тој кој го измисли фудбал и спорто да се нервираже да се болејмее да губиже нерви и сили да си еби мајката од гроб да не стани нилохач, само за рајата е ова да се лажи глупа раја како нас со глупи работи да се расчрава, можи суж пијан ама како е вака е точно е така е да ви ебаж семката непрокопсани гнаси со вас ќе се расправеме немаме попаметна работа синкир, да се пука сега полиција да не носи џенем сее ќе видите поблиску да ми сте само треба и утре ќе ве погребааѕ опело ќе ви пеат семка ваша расипана бесрамна, кј мака имаже со комтрола на бесо вие уште да не нервирате гниди скапаки ее црнила сме судени само црни работи од

Read Book Club GIF

Алегри ме разочара, бар да имаше обид за фудбал. Очобол. Ама пак ќе пишам не е он крив.

Алегри знае дека боље е сигурен бод него да брка прво место, можевме и со 0 да завршиме денес.

Дента кога ќе му донесат играчи и ќе биде целта титула а не топ4, тогаш прв ќе плукам по ваква игра и Алегри.

На крај на сезона сигурно нема да му бројат колку шута имал против Рома, битни се само парите од топ4, па сакал со 10 гола вкупно у првенство го постигнал

На крај на сезона сигурно нема да му бројат колку шута имал против Рома, битни се само парите од топ4, па сакал со 10 гола вкупно у првенство го постигнал тоа.
Nemozes da kazes deka Alegri ne e “kriv”,Alegri e poznat po ovoj stil na igra,sigurno ovie od gore ne mu gi diktiraat taktikite, a i ne mu falat igraci da proba nesto drugo…
Neznam jas bas imam izmesani custva za ovoj Alegriev Milan,od edna strana mu dade eden identitet na timot kakov takov sekoj igrac si ja znae ulogata,ima disciplina,zalaganje,ima sistem za razlika od portugalcite site napred,site nazad mislis futsal igrame! Isto Rabiot i ostanuvanjeto na Maignan se negova zasluga … ali od druga strana pak ovoj ocobol ne se trpi,ubavo kaza barem obid,da probaat da izigraat nesto!
Najdobro e spored mene da se poceka krajot na sezonava i kakov ke bide ishodot pred da sudime,a do togas parkiraj avtobusot pred gol iForza Milan,Forza Alegri!

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Пакета на 28 год назад у Бразил у Фламенго. И тоа он инсистирал.
Уште еден нов Кака после Гуркуф отиде у неповрат.

Саше пиши у тефтерот.

Пакета на 28 год назад у Бразил у Фламенго. И тоа он инсистирал.
Уште еден нов Кака после Гуркуф отиде у неповрат.

Саше пиши у тефтерот.
За влакно ќе завршеше у Сити али е глуп циган коцкар.

За влакно ќе завршеше у Сити али е глуп циган коцкар.
Дека имаше талент за у Сити да заврши, имаше. Дека имаше памет за у Шкендија Арачиново да заврши, и тоа имаше.

• Ми се допаѓа
Уш некој циган нека донеса...
28 утакмици 8 гола 0 асистенции 30 милиончиња

ете им го Фулкруг што се запнале и за Матета?

Управава само напред гледа.. летоска не им требаа напаѓачи ги шитнаа Камарда и Јович сеа на зима видоа дека Леао Пулишич и Нкуку не се напаѓачи па дај нови...

• Ми се допаѓа
Уш некој циган нека донеса...
28 утакмици 8 гола 0 асистенции 30 милиончиња

ете им го Фулкруг што се запнале и за Матета?

Управава само напред гледа.. летоска не им требаа напаѓачи ги шитнаа Камарда и Јович сеа на зима видоа дека Леао Пулишич и Нкуку не се напаѓачи па дај нови...
Пере пари Фурлани, летоска со 40 миљона за Нкунку од нигде никаде сега исто со овој Матета.

И тоа нема сега да доаѓа него у Јули колку што разбрав :))

35мил + 4мил плата, ама многу било 8нил плата за Влаховиќ кој без пари би дошол, семката неспособно да им ја ебем

И тоа нема сега да доаѓа него у Јули колку што разбрав :))

35мил + 4мил плата, ама многу било 8нил плата за Влаховиќ кој без пари би дошол, семката неспособно да им ја ебем
За сега убрзуаат, Нкуку у Фенер, некој Х у Палас а Матета у Милан.. домино, само кој ќе повлече прв

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom