Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто одма песимистички размислуваш.Шкендија што е толку поквалитетна што влезе во конференцискаДа, треба да се избегнат Јаблонец, Махачкала и Ахмет Грозни и таму сме...
Закариќ и Босанчиќ први треба да наебат со клоца за Босна…Кои 4-ца ќе наебат од есенските стартни 11?
Најверојатно е оној што ја води вардар фанс.Новава фејс страна ФК Вардар АД, кој ја работи? Дадена е на дечките од Комити, или некој друг?
Миленко, а го рекламираат Вардар Фанс.Новава фејс страна ФК Вардар АД, кој ја работи? Дадена е на дечките од Комити, или некој друг?
Не ја водат, ама му помагаат да ја изрекламира.Не ја водат момците од Вардар Фанс, ниту момците од претходно...
Огне е дечкото што ги води страните на фб и инстаграм.Новава фејс страна ФК Вардар АД, кој ја работи? Дадена е на дечките од Комити, или некој друг?
Напиј се нешто против негативностZa Darko Velkovski deckoto nema vo poslednite 18 meseci ni 200 min vkupno odigrano plus motivacija 0 da dodademe mislam e 30+ ama bash nikakva razlika nema da naprai nego bash sprotivnoto nikakov fudbal nema da pokaze koga I da ke se pojavi na teren najslab igrac ke bide bez razlika na protivnikot dali e kvaliteten ili ne … ednostavno ima kvalitet za nasevo prvenstvo da odgovori na sekoja pozicija ama fudbalski momentalno nikakva razlika nema da naprai nema ni da Se oseti na teren a ne pa za Evropa so kvalitetni protivnici … novi deca so zar motivirani da Se dokazat ke izigraa 100 pati podobro i pogolem pridones ke imaat nego Dare sto nema fudbal izigrano 2 godini edna utakmica I Max uste 2 godini ke se slepa I kopackite na klinec da gi stavi