Koja ideologija? Kogo podržuvam? Jas sum hroničar na nastani. Ne sum nasilen i ne se tepam ušte od osnovnoти кога би бил во Америка сигурно би се тепал со АЈС, како поддржувач на оваа идеологија![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koja ideologija? Kogo podržuvam? Jas sum hroničar na nastani. Ne sum nasilen i ne se tepam ušte od osnovnoти кога би бил во Америка сигурно би се тепал со АЈС, како поддржувач на оваа идеологија![]()
Zato imam drugari koi ke mi objasnat. Jas možebi ke vidam deka e crno, no oni ke me popravat deka e beloКаков хроничар би бил ти кога немаш јајца ни да ги погледнеш настаните?![]()
Say no more.Zato imam drugari koi ke mi objasnat. Jas možebi ke vidam deka e crno, no oni ke me popravat deka e belo

Ne sfakam zasto e ovoj ubien najiskreno, ne se gleda na videoto deka posegnuva po oruzje nit pa deka go drzi vo raka, od drug agol imase od kola sto pomina pokraj nego i imase mobilen samo.Kолку глуп начин да умреш...![]()
Дефакто имал оружје со него. И тоа скапо, само нишанот вредел многу (според нетот). Е сега што се десило, прво зошто така даваше отпор на х наоружани џандари, дали испаничија овие кога можеби испаднал пиштолот или можеби овој пробал да го извади... Откаде да знаеме.Ne sfakam zasto e ovoj ubien najiskreno, ne se gleda na videoto deka posegnuva po oruzje nit pa deka go drzi vo raka, od drug agol imase od kola sto pomina pokraj nego i imase mobilen samo.
Ne gleam osnova da se opravda ovaa likvidacija, sega za sega, od toa sto go vidov.
педијатар бил.

Трамп и Венс, до сега, се покажаа подобри одошто очекував.
Мицковски исто.
Што и да праи Трамп е миљон пати подобро за Америка и за светот отколку онаа идеологија
Трамп е веројатно најдобриот претседател после Реган.
Самиот факт што застана на патот на оваа иделогија, го прави Трамп еден од најдобрите претседатели до сега, макар и влегол у рат со Русија
Трамп е миљарда пати бољи од Обама и Бајден и нивната пролив идеологија.
Трамп е десет миљарди пати бољи од прошлата гарнитура, која е една од најлошите у историја.
Трамп е најбољиот претседател на Америка у задњи неколку децении.
(не е сарказам)
Не знам точно какви се законите таму ама од тоа што гледам имаат право да носат оружје со нив, јас пак не гледам причина зашто некој кој што е совладан, нема оружје во рака, да заврши вака, и да испаднал пиштолот, на која основа е убиен ако законот тоа му го дозволува и притоа никаква закана не претставувал во тој даден момент (кога е веќе совладан од неколку луѓе и е на земја).Дефакто имал оружје со него. И тоа скапо, само нишанот вредел многу (според нетот). Е сега што се десило, прво зошто така даваше отпор на х наоружани џандари, дали испаничија овие кога можеби испаднал пиштолот или можеби овој пробал да го извади... Откаде да знаеме.
Она што го знаеме е дека не мораа да го докрајчат. И знаеме дека FAFO. Што кој К бараше на улица - со оружје во него - да омета џандари и да глуми лудило. Веројатно нешто ги обучаваат по тие невладните така да прават, демек не ометаат само „регулираат сообраќај“ или којзнае што глумат. И ако иде на протести, за што му е оружјето? Без разлика што претераа џандарите секако беше FAFO. А што се тиче џандарите, следиш ним што им се дешава со бесниве толпи? Двете страни се екстремизирани до максимум, либтардиве со умисла а другиве ваљда за да наметнат страв.
Автоматски споено мислење:
![]()