Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Јас аналогијава со јогуртот не можам да ја сфатам:

МАСАР: Твоите тренерски ангажмани се пократки од рокот на траење на јогуртот.
МРМЕ: Немој да се доведете до ситуација да дувате на јогуртот.

o_O

А интелектуалната громада Гачевски имаше ли свое излагање?

Што функција ќе му дадат него?
Одговорен за тим билдинг настани, пијанчење и не плаќање по локали во Скопје?

Панчев си е искрен, некогаш ќе каже повеќе отколку што треба, некогаш ќе каже контроверзно мислење, но во еден куп интервјуа кои сум ги видел никогаш не земал со ваков речник да навредува никого, иако него го плукаат и омаловажуваат две децении, ако не и повеќе. Човекот секогаш е воздржан и задржа некакво ниво.

Ова што го читам сега со Пандев и Мрме е под било какво ниво. Без разлика кој што направил и какво мислење имаат за некого, едно елементарно ниво на дискусија мора да се задржи, ова што го читам ни за форумов не е. До вчера (Европското де) беа во некој вид броманса, не знам што е сега ова, збунет сум :D
Сигурно дека Панчев е некое ниво над нив, сигурно :icon_lol:

Давид Тошевски влезе во добар ритам, уште едно коло, уште еден гол во силната белгиска лига.
Здравје Боже да нема повреда и би морал да има место меѓу првите 23 за баражот со Данска.G6c-EI6XUAAaZUx.jpg

Еден од играчите кој би требало во иднина да добие место во првите 23 во репрезентацијата?
w.jpg

Еден од играчите кој би требало во иднина да добие место во првите 23 во репрезентацијата?
Прегледај го приврзокот 467677

Го исполнува главниот услов: не дава голови.

Па не е баш така, за новиот тим во Романија, веќе има дадено гол и во Купот и во првенството.

"Ѓорѓиевски само што влезе го стресе Динамо за прв првенствен гол за Херманштат.

Македонскиот напаѓач Марко Ѓорѓиевски го постигна својот дебитантски гол во дресот на Херманштат, во романскиот шампионат.

Инаку, македонскиот ас својот прв гол за Херманштат го постигна во Купот на Романија против Ботошани"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom