Macka12345
Модератор
- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 1.765
- Поени од реакции
- 3.126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm ako zhena ti(hipotetichki ova, znam deka ne si zhenet) reshi da bide prostitutuka i da se ebe onaka sluzhbeno bez emocii kje go broish li toa ko izneveruvanje?Vo dobro i zlo ima pogolema vaznost od taa za vernost i ljubov. Ljubovta drz ne daj ke izbledi za nekoja godina , a vernosta vie si ja gledate od zenska perspektiva. Masko i da odi po druga, drugi ne e nisto strasno, nikakvi emocii nema, uste edna u nizi, ke ja zaboraj duri da si dojdi doma. Zensko od druga strana, pred fuzicki da izneveri, emocionalno te izneverila meseci pred toa. Racunaj ti pisala krst oddamna, samo ne ti kazala. Za ljubov i da ne ni zborame. Taka da ne,ni oddaleku ne e isto.
Не баш. Поинтересно е кога имаш некој оптимален баланс, барем приближно ист број на мисленици, така ќе имаш и поинтересна, потечна, поиздржана дискусија и со подобар интензитет. Секако, и во зависност од зададената тема. Башка можеш да се сложиш со ставот, ама не и со аргументот на истомисленикот. Конкретно на оваа тема, не се сложувам со дел од аргументите на Ериксон и на Кремче, ама се сложувам со широкиот концепт кои сакаат да го претстават и презентираат.Да имавме сите ист морален компас и размислувања ќе беше интересно.

Ќе го заплакнеш малку со млака вода и ништо се нема десено, нели? Опаковката ја фрлаш, производот ќе си остане ко нов. Не е од сапун па да се потроши, нели?Vo dobro i zlo ima pogolema vaznost od taa za vernost i ljubov. Ljubovta drz ne daj ke izbledi za nekoja godina , a vernosta vie si ja gledate od zenska perspektiva. Masko i da odi po druga, drugi ne e nisto strasno, nikakvi emocii nema, uste edna u nizi, ke ja zaboraj duri da si dojdi doma. Zensko od druga strana, pred fuzicki da izneveri, emocionalno te izneverila meseci pred toa. Racunaj ti pisala krst oddamna, samo ne ti kazala. Za ljubov i da ne ni zborame. Taka da ne,ni oddaleku ne e isto.

Еј! Додека нема нова тема, може да се зборува за старата. Башка Влатко отвори ново поглавје за неговиот живот, да видиме тоа што ќе понуди!Се чека @Гостин
Темата стара заврши.
Под добро и зло се мисли во убави и лоши денови. Како виталност, здравје, спрема страдање, болест. Да не дојди до тоа уживаш со него дур е здрав и работоспособен, а го оставаш ако се поболил.A ona vo dobro i vo zlo, pu pu ne vazi a ?![]()
Значи кај едните е амнезија во прашање, а кај другите стратегија. Сакаш да кажеш дека женските се поинтелигентни од машките? Како така бе Влади, нели ти е страв?Vo dobro i zlo ima pogolema vaznost od taa za vernost i ljubov. Ljubovta drz ne daj ke izbledi za nekoja godina , a vernosta vie si ja gledate od zenska perspektiva. Masko i da odi po druga, drugi ne e nisto strasno, nikakvi emocii nema, uste edna u nizi, ke ja zaboraj duri da si dojdi doma. Zensko od druga strana, pred fuzicki da izneveri, emocionalno te izneverila meseci pred toa. Racunaj ti pisala krst oddamna, samo ne ti kazala. Za ljubov i da ne ni zborame. Taka da ne,ni oddaleku ne e isto.
Не напиша дали во сценариото проституцијата е регулирана или не, можеби тоа ќе му го смени одговорот. Инаку, ако еден маж не може да обезбеди средства за она да седе дома и да гледа деца како порано, тогаш најстариот занает не е најстар со причина, сигурица!Hmmm ako zhena ti(hipotetichki ova, znam deka ne si zhenet) reshi da bide prostitutuka i da se ebe onaka sluzhbeno bez emocii kje go broish li toa ko izneveruvanje?
Znaci nikakvi emocii, josh jedan u nizi, kje zaboraj dur si doi doma. Toa ne e nevernost?
Па тоа може да го видиш и во тодлери од две годинки, не е нешто дискутабилно.Сакаш да кажеш дека женските се поинтелигентни од машките?
Си ги прчиме!Не сте на работа бе?
Ne be duse, ednite logicku razmisluvaat, drugite emocionalno. Vas ke vi napraj film nekoj, malce vnimanie, cile mile i ke zaborajte i na maz i na deca, tamu samo ke ve jadi crvot. Posle fizickata intimnost e samo prasanje na vreme. Zatoa napisav pred fizicki da izneverite, emocionalno ste mu pisale krst oddamna vekje. Maz ko maz, mu se pruzila prilika, ke ja opni i tolku. Ne si praj filmoj koj ke kani na svadba.Значи кај едните е амнезија во прашање, а кај другите стратегија. Сакаш да кажеш дека женските се поинтелигентни од машките? Како така бе Влади, нели ти е страв?

Koj za so si uceseКој е како тебе, дошол на работа у 10, до 12 на пауза у 2 саат накај дома, жива била администрација![]()

Да. Машките тодлери на две години се удираат со коцки по главата и затоа после имаат амнезија како доживотна дијагноза. Така ќе му дојде муабетов.Па тоа може да го видиш и во тодлери од две годинки, не е нешто дискутабилно.
Душе, мене ми е несфатливо како успеваш недостатокот на самоконтрола и млитавоста на карактерот да ги спакуваш во машка логика и размислување. Кутрите вие, од толку логично размислување инстантно го губите мозокот и достоинството штом некоја ќе ви пружи прилика. Душе, влади, владимирче…само ти залажувај се дека тоа е моќ.Ne be duse, ednite logicku razmisluvaat, drugite emocionalno. Vas ke vi napraj film nekoj, malce vnimanie, cile mile i ke zaborajte i na maz i na deca, tamu samo ke ve jadi crvot. Posle fizickata intimnost e samo prasanje na vreme. Zatoa napisav pred fizicki da izneverite, emocionalno ste mu pisale krst oddamna vekje. Maz ko maz, mu se pruzila prilika, ke ja opni i tolku. Ne si praj filmoj koj ke kani na svadba.
Nemozis ova da go sfatis, zensko si

Toa duse ti se vika priroda i instiktДуше, мене ми е несфатливо како успеваш недостатокот на самоконтрола и млитавоста на карактерот да ги спакуваш во машка логика и размислување. Кутрите вие, од толку логично размислување инстантно го губите мозокот и достоинството штом некоја ќе ви пружи прилика. Душе, влади, владимирче…само ти залажувај се дека тоа е моќ.![]()

Мене ми изгледа дека моќта на Николче престанала во моментот кога жена му одлучила така. Или се лажам? Прости ми, сепак сум женско па не знам да размислувам логично како вас.Така е, види подолу моќ, седнале сами без мажот одлучиле и за колта и за другари и за фудбал…
Power resides where men believe it resides. It's a trick, a shadow on the wall. And a very small man can cast a very large shadow.
Прегледај го приврзокот 467392
Извор за процентите:Околу тоа дали жените би простиле неверство...70 % од жените што дознале не побарале развод. Не е толку страшно ако жената дома има некој кој е у тие топ 10% или ако е пун како брод а не може со развод да земе многу.

Па за да сфатиш мора да се ставиш во нејзини чевли. Ако се осеќаш моќно како жена на никола, тогаш да, неговата моќ престанала кога таа одлучила така.Мене ми изгледа дека моќта на Николче престанала во моментот кога жена му одлучила така. Или се лажам? Прости ми, сепак сум женско па не знам да размислувам логично како вас.
Vekje ko pocnavme so primeri, ete vi primer kako emocionalnoto razmisluvanje se transformira vo logicno, samo takvi retki se, skoro kako mitsko sustestvo:Мене ми изгледа дека моќта на Николче престанала во моментот кога жена му одлучила така. Или се лажам? Прости ми, сепак сум женско па не знам да размислувам логично како вас.
)
)
Ovie nejkat so nejkat, dajte i uste edna sansa na @Aceso , sekako projavi zelba.Се чека @Гостин
Темата стара заврши.