Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да беше обратно, нашиот напад ќе траеше 30 секунди. Овие 2 минути !!!!Им дозволија пола година да им трае последниот напад!
Можеше во аут да отиде затоа тргна по неа. Ама па да му ебам матер 2 мин напад имаа.Серафимов бе.... Остај топката ебате....
Кузмановски сака част
Томовски со клучни одбрани на крај го заборавате. А телено Серафимов трагичар ќе беше на крај.Серафимов бе.... Остај топката ебате....
Кузмановски сака част
Не напротив Томовски ја сврти не беа само тие две одбрани, одбрани уште некоја точка на 4 разликаТомовски со клучни одбрани на крај го заборавате. А телено Серафимов трагичар ќе беше на крај.
Кој си знае, си знае, штета што не се кладамКако што типував претходно, мислам дека со Португалија имаме многу минимални шанси за позитивен резултат (што е подобро од никаквата шанса против Данска). Ни треба одличен ден во секој сегмент (особено голманска позиција) за баш денес да биде таа една од десет утакмици во кои можеме да ги добиеме. Да се надеваме дека Митревски ќе биде џокерот, кој со 15+ интервенции ќе ја реши утакмицата.
По мене или ќе изгубиме 8+ разлика и ќе биде тотално неинтересна утакмица или тепаме 1 (или нерешено). Нема средина![]()

Мрш бе копук еденАј врати се наназад и прочитај што пишав и што мислам, тенџере едно.
Ги уби во поим! Томовски влезе баш кога е најпотребно и фати клучни топки. Супер резултат. Искрено, не ми е гајле дали ќе одиме понатаму во втора рунда. Треба да се окозиме против Романија и ни треба партија како против Литванија во Скопје и двоцифрена победа за да се надеваме на пласман во втора фаза. Најбитно е мора Романија да се победи, а и таман да бидеме во подобар шешир за противник за СП! Ауу супер игра!golema bese verojatnosta u aut deka ke zavrsi, taka da logicno bese da fati nesto sto i slep ke go fatese ama aj ...Серафимов бе.... Остај топката ебате....
Кузмановски сака част