Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Сите на социјалната мрежа на овој бот да го пцуеме

Последниот напад уште трае на Португалија две минути напад да ти ебам судиите идиотски... Да не беше реномето на Лазаров немаше да има пенал и две минути... И да за исто старт Марковски црвен овој ѓуптинот две минути ти ебам Големите Босански глави

Серафимов бе.... Остај топката ебате....
Кузмановски сака част
Томовски со клучни одбрани на крај го заборавате. А телено Серафимов трагичар ќе беше на крај.

Томовски со клучни одбрани на крај го заборавате. А телено Серафимов трагичар ќе беше на крај.
Не напротив Томовски ја сврти не беа само тие две одбрани, одбрани уште некоја точка на 4 разлика

Како бе ти бега топка со кило и пол смола на неа, ти ебам рацете чкулај, ќе имавме цел напад за победа, аууууууу живци ми искина

Како што типував претходно, мислам дека со Португалија имаме многу минимални шанси за позитивен резултат (што е подобро од никаквата шанса против Данска). Ни треба одличен ден во секој сегмент (особено голманска позиција) за баш денес да биде таа една од десет утакмици во кои можеме да ги добиеме. Да се надеваме дека Митревски ќе биде џокерот, кој со 15+ интервенции ќе ја реши утакмицата.
По мене или ќе изгубиме 8+ разлика и ќе биде тотално неинтересна утакмица или тепаме 1 (или нерешено). Нема средина :D
Кој си знае, си знае, штета што не се кладам :D
Штета што после двете интервенции на Маки, не добивме напад за победа. Невозможно глуп Серафимов, нема мерка.
Практично со овој бод отпаѓаме 99%, но доброто е што скоро сигурно ќе бидеме носители во следен барам со овој бод и очекувана победа со Романија. Ваљда нема да ја испосереме.
Штета што Митев се враќа после долга повреда, фали многу.
Фитиљот како прајм Лазаров, изгази. Може најдобра партија на некој ракометар за Македонија во историјата.

Браво дечки, која пожртвувана игра со сите пехови од повреди, црвени картони, дебили судии и слично. Кузмановски - мастер клас партија!!! :cuc: Ги уби во поим! Томовски влезе баш кога е најпотребно и фати клучни топки. Супер резултат. Искрено, не ми е гајле дали ќе одиме понатаму во втора рунда. Треба да се окозиме против Романија и ни треба партија како против Литванија во Скопје и двоцифрена победа за да се надеваме на пласман во втора фаза. Најбитно е мора Романија да се победи, а и таман да бидеме во подобар шешир за противник за СП! Ауу супер игра!

Серафимов бе.... Остај топката ебате....
Кузмановски сака част
golema bese verojatnosta u aut deka ke zavrsi, taka da logicno bese da fati nesto sto i slep ke go fatese ama aj ...
Sea bas vrativ, najverojatno aut ke bese ama sto ne fati auuuffffffff, totalna nervoza mi stvori ova, zemi ja so dve sto kur so edna i ides, izglea fokusiran bese odma napred da trca nemase valjda i preglednost uste kolku ima a imase tocno 20 sekundi do kraj i toa e toa, bidna.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom