Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Америка го нападне Грендланд, ќе го направи истото што го направи Русија со Крим, и сега во Украина. Ќе биде окупатор и агресор во Гренланд...

Ако Америка го нападне Грендланд, ќе го направи истото што го направи Русија со Крим, и сега во Украина. Ќе биде окупатор и агресор во Гренланд...
Само за разлика од Русија, САД нема да добие не знам колку пакети санкции од ЕУ, нема да ја исфрлат од меѓународните организации и нивните спортисти ќе настапуваат под американско знаме и ќе се пее американската химна. Гледаш дека не е исто?

A sto e vo Venecuela ?
Za drugarce prasvam :cautious:

Само за разлика од Русија, САД нема да добие не знам колку пакети санкции од ЕУ, нема да ја исфрлат од меѓународните организации и нивните спортисти ќе настапуваат под американско знаме и ќе се пее американската химна. Гледаш дека не е исто?
Германците веќе ги подбрале, уште недораспакувани се спакувале и ауфидерзен. Другиве гарант исто се пакуваат.

A sto e vo Venecuela ?
Za drugarce prasvam :cautious:
Кажи му на другарчето, во Венецуела САД си направија незаконски упад во државата и им го киднапираа Претседателот, прв пат виден чин во историјата.. Им поставија послушник....Истото што еве 4 и кусур години, има намера да го направи Русија во Украина, само на овие му успеа побрзо...

Кажи му на другарчето, во Венецуела САД си направија незаконски упад во државата и им го киднапираа Претседателот, прв пат виден чин во историјата.. Им поставија послушник....Истото што еве 4 и кусур години, има намера да го направи Русија во Украина, само на овие му успеа побрзо...
Znaci ne e ni okupator, ni agresor.
To mu bese bitno na drugarceto.

Znaci ne e ni okupator, ni agresor.
To mu bese bitno na drugarceto.
Да не се сфатиме погрешно, кажи му на другарчето:

Америка = окупатор и агресор во Венецуела и Гренланд (евентуално)...
Русија = окупатор и агресор во Украина...

За нештата да бидат појасни....

На толку силење и лаење За Гренланд, ЕУ си ја собра опашката и се повлече ко тепана кучка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom