Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само за разлика од Русија, САД нема да добие не знам колку пакети санкции од ЕУ, нема да ја исфрлат од меѓународните организации и нивните спортисти ќе настапуваат под американско знаме и ќе се пее американската химна. Гледаш дека не е исто?Ако Америка го нападне Грендланд, ќе го направи истото што го направи Русија со Крим, и сега во Украина. Ќе биде окупатор и агресор во Гренланд...
A sto e vo Venecuela ?Ако Америка го нападне Грендланд, ќе го направи истото што го направи Русија со Крим, и сега во Украина. Ќе биде окупатор и агресор во Гренланд...

Германците веќе ги подбрале, уште недораспакувани се спакувале и ауфидерзен. Другиве гарант исто се пакуваат.Само за разлика од Русија, САД нема да добие не знам колку пакети санкции од ЕУ, нема да ја исфрлат од меѓународните организации и нивните спортисти ќе настапуваат под американско знаме и ќе се пее американската химна. Гледаш дека не е исто?
Кажи му на другарчето, во Венецуела САД си направија незаконски упад во државата и им го киднапираа Претседателот, прв пат виден чин во историјата.. Им поставија послушник....Истото што еве 4 и кусур години, има намера да го направи Русија во Украина, само на овие му успеа побрзо...A sto e vo Venecuela ?
Za drugarce prasvam![]()
Znaci ne e ni okupator, ni agresor.Кажи му на другарчето, во Венецуела САД си направија незаконски упад во државата и им го киднапираа Претседателот, прв пат виден чин во историјата.. Им поставија послушник....Истото што еве 4 и кусур години, има намера да го направи Русија во Украина, само на овие му успеа побрзо...
Да не се сфатиме погрешно, кажи му на другарчето:Znaci ne e ni okupator, ni agresor.
To mu bese bitno na drugarceto.