Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
IMG-20260113-WA0006.jpg

Koj e ovoj drugiot slikan do zetot siptаrski so kerkite mu se zagrozeni od Makedoncite ama cel zivot ucat samo po makedonski ucilista i i se druzat so Makedonci.
Амбасадорот на Албанија во Македонија, се дружи само со учкари и избугарени комуњари.
Денион Мејдани.
img_1_1768367092037.jpg

Abe so zborite ako znaete, pred nekoj den mi izleze ponuda na fb od Vinica nekoe drugo gradce od istokot, organizirani turi za poseta na Pristina
Ништо чудно, нека продолжат мегафоните на дпне шиптаpска алфа, канал5 итн да вртат турски исламистички серии, па зошто да не почнат и филмови од хамас и исис да даваат у ударен термин, на "братство единство" генерациите со и така испржен мозок им го прават партал до крај

Па уште малце не у протекторатот, за Бејрут и газа ќе бараат да идат благодарение на исламистичките серии кои идат на ТВ

Abe so zborite ako znaete, pred nekoj den mi izleze ponuda na fb od Vinica nekoe drugo gradce od istokot, organizirani turi za poseta na Pristina, narodov zbesnal da siri turizam kaj sponi ti ke im menjas tablici. Pa koa ke slusnam Urosevac kako Ferizaj go vikaat i toa postari generacii, toa Ferizaj koa go slusnam mi ide pravo samari da im mavam.
Одењето во Приштина е ради шопинг, не е од некоја друга туристичка побуда. Имаат ниски цени по моловите. Порано (кога бев дете) од исти причини сите одеа во Бугарија, па во Солун, сега и Приштина им е опција. Ќе врзат и прошетка и купување облека и работи за дома.

Одењето во Приштина е ради шопинг, не е од некоја друга туристичка побуда. Имаат ниски цени по моловите. Порано (кога бев дете) од исти причини сите одеа во Бугарија, па во Солун, сега и Приштина им е опција. Ќе врзат и прошетка и купување облека и работи за дома.
i pak pcujete na nas ej za zal e “sozivotot”:lut:

Ne me dupi deka bi idel na fush shopping.
Istoto ko so idele i u bugarija tocno poso bilo ebano fush i cigani. Ova e samo polosho poso davas na muslimani so ti ubivaat deca.

Od uvek sum gi postuval grcite barem znaes deka te ebale i ne te sakaat. Ova grdive incestoidi bi gi ebel so dildo namackanano so svinska mast so meseci da ja osetat pravdata i sozivotot.

Ali ke dojde i toj den, ke gi snajde srpot pa ke cmizdrat kako na vremeto. Ide krajot na muslimanstvoto vo beliot svet, se nadevam samo deka ke pristigne i kaj nas malce pobrzo zoso kako i za se nie sme svetlosni godini nazad

Ne me dupi deka bi idel na fush shopping.
Istoto ko so idele i u bugarija tocno poso bilo ebano fush i cigani. Ova e samo polosho poso davas na muslimani so ti ubivaat deca.

Od uvek sum gi postuval grcite barem znaes deka te ebale i ne te sakaat. Ova grdive incestoidi bi gi ebel so dildo namackanano so svinska mast so meseci da ja osetat pravdata i sozivotot.

Ali ke dojde i toj den, ke gi snajde srpot pa ke cmizdrat kako na vremeto. Ide krajot na muslimanstvoto vo beliot svet, se nadevam samo deka ke pristigne i kaj nas malce pobrzo zoso kako i za se nie sme svetlosni godini nazad
Никогаш не би стапнал, само објаснив какви тури се организираат :D

Денес Денион викнал друга Бугарка кај него, албанската политика е канцер.
img_1_1768468297155.jpg

Postovanje ama ne mi se za sporeduvanje nekako ovie dvete so Pristina, ne deka politicki site se isti gomna ama vo srceto na ljopka nacijata iskreno ne bi odel posebno so zena i deca. Ova vazi i za site muslimanski mesta generalno. Da mi se desi nekoja nezgoda bi se osetil isto kao onie white liberal girls so odat po Pakistan ili Irak da dokazat nesto sto e veke dokazano.

a bre makedonce kade se krijesss ???
omrazata kon Albanci vo s.Makedonia i voopsto Albancite doagja od strav neznaenje i politicko vlijanie,problemot ne se Albancite tuku mentalitetot koj se hrani so predrasudi i strav, mrazot vas ne pokazuva silen identitet i deka ste “makedonci”, toa ne e sila toa e tocno slabost i strav, tuka ziveeme zaedno i vo Cair site Makedonci se pocituvaat, nie sme kolegi,komsii,drugari drugarki, na krajot ziveeme vo ista zemja, a vie ste tie koi potiknuvate omraza, dodeka nikoj od Albanci dosega ne ve dopre duri ni so prst samo ako ne ste ja donele rabotata sami, nasite prava se jasni i zakonski jazikot kulturata i moznosti, dojde vreme nasiot glas ke se slusne zasekogas i pocitaa da se dade kade sto treba, ednakvosta ne e baranje toa e dolznost koja mora da se sporedve, koj me sfakase postovanje a koj ne se glea deka e slab i kukavicka , ne e spremen nema muda za ovie muabeti:kafence:

Nov mlad nevin decko koj treba da strada vo zatvor poradi nesreken slucaj koj na sekogo moze da mu se desi, do koga vo ova drzava vaka ke nema pradva za Albancite
Автоматски споено мислење:

Nov mlad nevin decko koj treba da strada vo zatvor poradi nesreken slucaj koj na sekogo moze da mu se desi, do koga vo ova drzava vaka ke nema pradva za Albancite

Pogodete od koe selo se ucesnicite bez da otvarate?

Attachments

• Screenshot_20260115-215728_Instagram.jpg
    Screenshot_20260115-215728_Instagram.jpg
    165,6 KB · Прегледи: 5
Последно уредено:
a bre makedonce kade se krijesss ???
omrazata kon Albanci vo s.Makedonia i voopsto Albancite doagja od strav neznaenje i politicko vlijanie,problemot ne se Albancite tuku mentalitetot koj se hrani so predrasudi i strav, mrazot vas ne pokazuva silen identitet i deka ste “makedonci”, toa ne e sila toa e tocno slabost i strav, tuka ziveeme zaedno i vo Cair site Makedonci se pocituvaat, nie sme kolegi,komsii,drugari drugarki, na krajot ziveeme vo ista zemja, a vie ste tie koi potiknuvate omraza, dodeka nikoj od Albanci dosega ne ve dopre duri ni so prst samo ako ne ste ja donele rabotata sami, nasite prava se jasni i zakonski jazikot kulturata i moznosti, dojde vreme nasiot glas ke se slusne zasekogas i pocitaa da se dade kade sto treba, ednakvosta ne e baranje toa e dolznost koja mora da se sporedve, koj me sfakase postovanje a koj ne se glea deka e slab i kukavicka , ne e spremen nema muda za ovie muabeti:kafence:
Beeeee beeeee beeee

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom