Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кин е потпуно у право, овој Холанд освен што му беше потрчко на Саутгејт што има постигнато.
Можда и намерно е дојден можда хинтаат кој ќе биде следеќи трењер.
Беше асистент во Челзи доста години. Беше таму за титулата ЛШ со Ди Матео, како и шампионските сезони под Мурињо и Конте.

Беше асистент во Челзи доста години. Беше таму за титулата ЛШ со Ди Матео, како и шампионските сезони под Мурињо и Конте.
Многу постигнал 20 години потрчко на црепови и пар добри менаџери.

Имаче Гери е продадено дупе на вампирите и серкото, Рој ќе ги ренда секој викенд. :gjavol:

Последно уредено:

Сколс и Бат само што достигнаа ново ниво на идиотизам. До вчера константно јадеа гомна за менаџерот, сега кога менаџерот е од екс играч на клубот се фатија за играчите. Мислиш Мартинез игра прв пат против Халанд и мислиш не сме тепале никогаш кога двајцата биле на теренот.

Сколс легендиште од играч, ама попаметно нека си ја држи устата затворена, бидејќи и онака само тропа глупости. Бат од друга страна, не знам ни со кое право си зема да се прави паметен. Коректен фудбалер, ама ништо повеќе од тоа. На ниво на Фил Невил, да не беше ПР-от со Class of '92, никој немаше ни да го памти дека играл некогаш за Јунајтед.

Последно уредено:
Некаде прочитав дека Лисандро играл 6 пати против Халанд досега, во 5 од тие утакмици, Халанд нема дадено гол. Е сега, предноста во висина е проблем. Ама вакви коментари се непотребни. Исто ко она на Кин погоре. Да го викнале него, сигурно нема да кажел не. Гледам и за жену му на Керик збори. Ниско ниво, нажалост.

Некаде прочитав дека Лисандро играл 6 пати против Халанд досега, во 5 од тие утакмици, Халанд нема дадено гол. Е сега, предноста во висина е проблем. Ама вакви коментари се непотребни. Исто ко она на Кин погоре. Да го викнале него, сигурно нема да кажел не. Гледам и за жену му на Керик збори. Ниско ниво, нажалост.
Oва со жена му на Керик е од порано изгледа, пишала она на твитер дека Кин јаде само гомна пред 10+ години (ваљда го критикувал перформансот на Керик на некоја утакмица во времето на Мојс или Ван Гал), па сега демек и враќа. :D Глупо и непотребно у секој случај.

Што сакаш од клуб кој го имаше на тацна Тони Крос и се откажа од него затоа што глупакот Ван Ган не го сакал, за да го купат на крај Морган Шнајдерлинг. Клубов во последниве 15 години влага од блам во блам.

Глуп, поглуп, Диого Далот.
Ја гледав со Брајтон утакмицата, сум видел јас слаби играчи, сум видел свашта, ама овој Дало мајко мила... Не разбирам како истера кариера во Манчестер, Милан и Португалија, значи сегде е првотимец, а нема поима од животот. Не само што е лош, него со секој следен потег е све полош и те нервира до тоа ниво да сакаш да го задавиш. Жими се, има лоши играчи ама тераат некако, се шлепаат со останатите, еве не знам Зиркзе нека е, Доргу, небитно, ама овој аууффффффффф фрустрира од што е очаен. Корупката да му ја ебам мајчина.

Ја гледав со Брајтон утакмицата, сум видел јас слаби играчи, сум видел свашта, ама овој Дало мајко мила... Не разбирам како истера кариера во Манчестер, Милан и Португалија, значи сегде е првотимец, а нема поима од животот. Не само што е лош, него со секој следен потег е све полош и те нервира до тоа ниво да сакаш да го задавиш. Жими се, има лоши играчи ама тераат некако, се шлепаат со останатите, еве не знам Зиркзе нека е, Доргу, небитно, ама овој аууффффффффф фрустрира од што е очаен. Корупката да му ја ебам мајчина.

Управата ќе си ушпара пари и ќе си тера со Далот уште сезона две.
Иначе Далот е доведен по препорака на Мурињо.

Управата ќе си ушпара пари и ќе си тера со Далот уште сезона две.
Иначе Далот е доведен по препорака на Мурињо.
Далот е доведен поради шеми на агенти и никој неможе да ме разубеди у тоа, таму се крие некое дилче со оној Жирж Мендез па последна глупост да е. Исшутиравме секакви игрчи овој остана да битисува тука и да живее како првотимец.

Сите менаџери го фалат дека ептен се залагал на терен и тоа им е као затоа му даваме шанса али на братов му се дадени шамси и шанси

Далот е доведен поради шеми на агенти и никој неможе да ме разубеди у тоа, таму се крие некое дилче со оној Жирж Мендез па последна глупост да е. Исшутиравме секакви игрчи овој остана да битисува тука и да живее како првотимец.
Зборам факти не теорија на заговор. :D Како што гледам уште многу ке го трпиме.

Иначе читам нешто шпекулации ќе му купувале Крило на Карик, по глупо нешто немаше да им текне.:pos:

Последно уредено:
Сите менаџери го фалат дека ептен се залагал на терен и тоа им е као затоа му даваме шанса али на братов му се дадени шамси и шанси
Па добро тогаш нека ме земат и мене, ветувам дека ќе се залагам на терен. Бог да чува и да брани, се залагал, браво за него, како и сите други фудбалери од тимот ја врши работата што треба да ја врши, само на ужасен начин. :icon_lol:

Дајте бе што се случи со протестите, нели ќе имаше нешто? Ебати комерцијала клубот што станавме, сите кукаме онлајн нема таму кој да им се пушти пред Олд Трафорд.
Автоматски споено мислење:

,Ох шит

NEW: Diogo Dalot will believe he should be the first choice RB moving forward, himself better suited to a back four and also a player that can invert inside, something Carrick showed an appetite for at Middlesbrough.

Mazraoui offers less going forward than Dalot but is equally comfortable operating inside in midfield spaces and provides greater security defensively, something which may be more important than ever if Carrick is aiming for helter-skelter football.

[@ChrisWheelerDM , @NathSalt1]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom