Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Мислам многу е едноставно. Гледаат колку луѓе од овие држави прават криминал во САД, колку луѓе има на Црна листа, колку од нив се илегалци - останати на црно.
Се работи за имиграциски визи, туристички и студентски ќе продолжат да даваат.

Портпаролката на Вмро не ти е рамна :icon_lol:

Океј, Марија Митева портпаролот на ВМРО сум.

;)

Најважното никој не го кажа, добивање на имиграциска виза за САД беше на ранг невозможна мисија. Не познавам еден кој добил, сите одеа или преку лотарија или преку студентска виза

И тебе те боли кур, мозок секако немаш.
Вмровче глупо од Ќерамидница, јас за разлика од тебе имам Hewlett Packard у глава кој функционира независно од 400.000 телевизори ко тебе.

Вмровче глупо од Ќерамидница, јас за разлика од тебе имам Hewlett Packard у глава кој функционира независно од 400.000 телевизори ко тебе.
Тогаш не ти треба иселеничка виза, можеш да се снајдеш секаде.

Прегледај го приврзокот 466872
Периметар е должината на затворената граница која опфаќа, опкружува или опишува или дводимензионална форма или еднодимензионална линија. Периметарот на кругот или елипсата се нарекува негов обем. Пресметувањето на периметарот има неколку практични примени.
Прегледај го приврзокот 466873
1768503098944.png

Проценката сигурно е дека како просперитетен, економски тигар, емигрирањето е излишен муабет.
Уште го немаме достигнато статусот на економски тигар ! Сега за сега сме економска џукела! Ама ќе не бидит.Патот е трновит ама не се предаваме. Уш некое тендерче во РЕКот, патни трошкој,лапанажи,собраниски комисии и оп пензија за сите обични работници дури на 72.

zamisli im go lizes shupakot na twitter, podrzavas se shto ke napravat kolku i da se kosi so zdrav razum i ti go sopiraat vadenjeto vizi za tvoite gragjani.

kakva kikiriki diplomatija, gi nema ni da iskomentiraat za ova, se plashat.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Не знам само што е потрагично..!?
Што Тимчо го боли цеф (он секако од позади го прима)!
Или што највеќе се буни Фрчко Дауни Џуниор... (фаца Даун синдром, IQ77 до 80 макс ако се нашмрка бело)

Voopsto ne e bitna pricinata zosto dobivme kloca - dali radi shiptаrite ili koj ti znam sto.
Odlukata na teleto da go svrti grbot na Rusija i Kina i ete Evropa, i da ide all-in so USA bese katastrofalna strateshka greshka.
Tokmu tuka pokazavme na svetot kolku sme kolektivno prosti i kratko-vidni kako narod.

Voopsto ne e bitna pricinata zosto dobivme kloca - dali radi shiptаrite ili koj ti znam sto.
Odlukata na teleto da go svrti grbot na Rusija i Kina i ete Evropa, i da ide all-in so USA bese katastrofalna strateshka greshka.
Tokmu tuka pokazavme na svetot kolku sme kolektivno prosti i kratko-vidni kako narod.
Трагедија, се свртел грб на ЕУ, оние што не тераат име, јазик, бугари да станеме за да бидеме во нивното друштво.
Барем така да беше.

Трагедија, се свртел грб на ЕУ, оние што не тераат име, јазик, бугари да станеме за да бидеме во нивното друштво.
Барем така да беше.
Samo so tamu ima pobitni igraci, i gi biraat niv pred nas.
Tuka naseto lizenje ne ne stai ni na rang na Somajlija a ne pa Grcija ili Bugarija.

Samo so tamu ima pobitni igraci, i gi biraat niv pred nas.
Tuka naseto lizenje ne ne stai ni na rang na Somajlija a ne pa Grcija ili Bugarija.
Истото лижење го правеше и Макрон и Вон дер Лајен. А допрва ќе се прави за Гренланд.
Америка е хегемон во светот, они пеат ние сите играме. Ако не играме лошо ни се пишува. Како што можеш да видиш.

Мики маус и се е можно. Туку, вазелин дан треба, колска маст?
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom