Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Два грама нема мозок, боље остави го можеби ќе му засметаше, можеби ќе промашеше па и гол да беше не е страшно толку вака ја еба утакмицата.

Срамота е ваква деконцентрација за екипа од 4 македонска лига не па за екипа од премиер лига.

Не е ова ни до менаџер, ни до Боели ни до искуство него класично к**болие.
Уште се па и расправаат и добиваат жолти како мали деца пред зграда, наместо сите по една заушка да му врзат на Кукуреља што е клуп како цигла.

Овој Делап против нас изгледаше како терминатор сега не уме топка води.

Delap...

Fala kurcu!
Автоматски споено мислење:

I pazi, primame gol vo akcija koja ne ni trebase da se sluci zatoa sto koga Jimenez imase sansa so glava, igrac na Fulam bese metro ipol vo ofsajd, pa dobija aut Fulam. Ofsajdot morase da se sviri i voopsto nemase da se sluci taa vtora akcija. I ne zborime za minimalen ofsajd, metro ipol bese vo ofsajd.

Последно уредено:
Мораше тој офсајд да се свири ама ајде. Утакмицата ја реши глупоста на Кукурља да не беше тоа сигурно ќе ги добиевме.
Баш ми е криво што вака испадна работите за Калум прво тежок противник и сега црвен картон, а баш добро го посложи составот.

Работа што ме нервира конкретно вечерва е што и Палмер и Нето не соработуваат со бекови, секогаш им се понудуваат со втрчување и Густо и Хато овие ќе ја пимплаат и влечат во средина без потреба наместо еден обичен пас во празно и ете отворен простор и шанса поедноставно здравје.

Друга работа што мора да се поправи е агресивноста на штоперите, како да се балетани а не штопери на друга страна Делап доби еден тон ќотек, Хименз си ја прима топката слободно си се врти разигрува никој не го чепка, воздушен дуел исто далеку стојат од играч. Се знае како се чува играч телото до тело блиску ако ништо друго самото присуство минимално гурање му ја отежнува работата. Нашиве играат премногу педантно и нежно, никаква агресивност.

Некој спомна Тонали и зошто уште еден играч во средина.

Ако сакаме да почнеме да играме 4-3-3 ние освен Сантос, Енцо и Каиседо други играчи во средина немаме.
Лавија не го рачунајте понежен е и од стакло, Еусго кој знае во каква состојба ќе се врати.
Крпење со Џејмс, не дека он е лош за средина но позиција десен бек му е примарна.

Ако успее да се донесе Тонали топ, знам дека е невозможно но би сакал да го вратат Галагер некако.

Не би се сложил со Галагер. Не е тој тип на играч.

Лошо денеска и тоа е тоа. Тиња од форма. Многу критичен период буквалн нула резултати. Со екипи кои мораме да ти тепаме. Реков јас и тоа 5 место ќе биде тешко достижно.

Секоја чест за навивачите вчера. Го бодреа тимот, но и пратија ептен јасна порака до Егбали за моменталното чувство кон газдите и целата структура.

Добар гест од Росениор што го оставил Калум да го состави тимот и тактиката за Фулам, воедно го поканил да биде и дел од тимот тренери.

Излгеда по се шпекулациите за Тери како дел од тимот тренери не се точни.
Добро ќе дојдеше едно такво лице во соблекувалната.

Многу добар прв прес.

Добар оратор. Веројатно мен менаџментот му е една од посилните страни.

Тактички незнам. Не сум убеден бидејќи со Стразбур беа го многу лоша форма последниве 10 натпревари.

Галагер во Спурс, баш ми е мило за дечково. За разлика од Маунт, беше избркан прво од тимот, а потоа и од клубот.

Половина трансфер период помина, сем Наочарчињата, никого не донесоа!

Класична жута минута за Санчез, среќа што ваквите моменти се поретки од минатата сезона.
А општо лошо бранет корнер, ништо ново сезонава

Не ми се допаѓа тоа што нападот започнува од голманот. Со висок пресинг се прават грешки кои водат до гол. Се знае, голманот топката ја носи во пченка. Во Челси ова почна со жабарите, ајде ќе пимпламе.

Башка тоа што не можеш да ја извадиш оваа организирана одбрана на Арсенал на овој начин, пимплаш со бункер екипи за да им ги поместиш линиите.

Клупот долго време нема среќа со класичниот шпиц, Коста е последниот кој се прослави. Можеби треба да тргнат на Алварез. Многу јаловост од таа позиција, крилата се најконректни, со посебен акцент на Естевао. Само детево мора да научи да се контролира, добива ретко глупи картони, плус мора да научи да додава.

Кога Санчез тоне во утакмица, стварно тоне.

Да беше Џејмс тука, би рекол има шанси за пресврт. Вака може да биде само три разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom