Macka12345
Модератор
- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 1.700
- Поени од реакции
- 2.997
Ма немој. А ако умре маж ми, или ме остави само едно сабајле со детето?Тоа е и поентата на постот, само неплодни парови да можат да го користат тоа право на инвитро каде од медицински причини неможе да се зачне дете. А не секоја рандом лезба/феминистка/уфилмана директорица да мисли дека е господ бог и од старт да го казни нероденото дете дека никогаш во животот нема да осети татковска преграта или барем да знае кој му е татко.
Ја се имам размислувано на ваков потег, пошто ништо чудно да останам сама. Многу затуцани размислувања. Не велам за тебе. Општо менталитетот ни е таков. А ја сакам да иам дете.
Баш тоа ми се свиѓа. Што не морам да иам некој за да си ја остварам желбата. Неќам да трпам просечен македонски маж за да иам дете. Поготово ако биде некое убаво скандинавско бебе ич нема да ми смета веруј.
Убаво рече Мад. Не знаете кој шо носи у себе. Затоа и за маж поддржувам да посвои. Може стварно немал среќа у животот, а добар човек и сака потомство.
Не е само да сакаш дете, треба и да си мајка/татко, не е само да сакаш сопруг/сопруга, и ти треба дабудеш тоа.