Војната на патиштата

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Дада, од страв хахах. Не знам како имаат душа и совест, а и како ги држат нозе.
Еден ден ќе ви раскажам нешто коа ќе сум спремна. Не ми е јасно какви гадови постојат. Да оставиш некој да умре на улица.
Еве зошто во Кина ако удрат некој пешак доколку е жив и лежи го прегазуваат до смрт враќајки се со возилото:

Еве зошто во Кина ако удрат некој пешак доколку е жив и лежи го прегазуваат до смрт враќајки се со возилото:
Тоа е кога не се внимава. Не може да умре некој. Ако си го сакаме новчаникот ќе пазиме како возиме.

Сега ш.п. и а.ј. да ги осудат максимално па да се освестат сите што размислуваат како нив дека законот важи за сите без разлика дали се ш.п. ш.ш или џ.ш.
Само така може да се стави ред во државава

Кога е протестот за ослободување од вина на овој што киднал за косово ? Се знае нешто, сепак не сакал, ненамерно удрил во контра лента со 100км/ч, плус само што требало да полага за кола. Ако има протест нека пишат треба да го подржиме дечкото сепак не сакал ? Еве јас незнам нека кажат браќата од форумов !!!!

Кога е протестот за ослободување од вина на овој што киднал за косово ? Се знае нешто, сепак не сакал, ненамерно удрил во контра лента со 100км/ч, плус само што требало да полага за кола. Ако има протест нека пишат треба да го подржиме дечкото сепак не сакал ? Еве јас незнам нека кажат браќата од форумов !!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Зошто не го објавуваат со име и презиме ? Од МВР рекле дека безбедноста проценка било овие податоци да не се споделат.

18 години без возачка, овој сигурно не е дете на обичен работник туку на некој функционер или бизнисмен чим го кријат

На овие што протестираат треба еден ваков да им се пушти у толпа па да видиме дали ќе излезат пак.

Нема да објават слика, ниту име и презиме, таква била безбедносната проценка.
Сигурно се работи за некои си Стефан и Борис Стефановски кои избегале на косово и Шарко Петровски уапсениот.

На ТВ кажаа дека избегал преку Табановци?....Дали кога возач бега од местото на газењето би требало полиција веднаш да алармира на сите гранични премини, па и да не знае веднаш кој е ? Како сфатив преку премин избегале, не преку див премин....ај да видиме меѓународна потерница кога ќе се издаде....ако се Забошотува за ова, плукнимусе на казнување возачи кој возеле со 51км/ч....

На ТВ кажаа дека избегал преку Табановци?....Дали кога возач бега од местото на газењето би требало полиција веднаш да алармира на сите гранични премини, па и да не знае веднаш кој е ? Како сфатив преку премин избегале, не преку див премин....ај да видиме меѓународна потерница кога ќе се издаде....ако се Забошотува за ова, плукнимусе на казнување возачи кој возеле со 51км/ч....
Ако фатил патот одма после несреќата неможат да го спречат пошто сеуштр немаат име и презиме. Додека се види Сејф сити додека се идентификува сигурно поминуваат неколку саати. Табановце ене го кај е. Едино со меѓународна потерница(доколку е на време пуштена во Интерпол) можат да го фатат на излез од Србија,ако решиле да бегаат во ЕУ.

Јас мислам дека не мислеле многу дали да бегаат, туку одма по несреќата влегле у кола.

А со оглед на тоа дека тие што го возеле се вратиле истиот ден,веројатно се крие во Србија.

Ако фатил патот одма после несреќата неможат да го спречат пошто сеуштр немаат име и презиме. Додека се види Сејф сити додека се идентификува сигурно поминуваат неколку саати. Табановце ене го кај е. Едино со меѓународна потерница(доколку е на време пуштена во Интерпол) можат да го фатат на излез од Србија,ако решиле да бегаат во ЕУ.

Јас мислам дека не мислеле многу дали да бегаат, туку одма по несреќата влегле у кола.

А со оглед на тоа дека тие што го возеле се вратиле истиот ден,веројатно се крие во Србија.
Зошто медиумите го кријат?А молчи и опозиција, да не е некој близок со Кривосудна фела ?..па имаше пред 4-5 години, 16 годише со џипот на тато и мама на раскрсница кај Водњанска на црвено згази познат доктор, беше докторот долго во кома, СЕ СЕ ЗАТАШКА, па и да не оди затвор 16годишен, татко му и мајка му треба, му дале оружје во рака...не се дозна ни кој се, а после дури имаше Фонд за здравство му бараше на докторот сам да плати неколку операции кој му ги направија во Словенија, значи тогаш МВР на прОливер и записникот за несреќата го скрил !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom