Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
се надевам дека нашата лепотица ќе смисли нешто убаво за вечер. Само бод да им скинеме за у мај титула да им значи :coffee:
Ама и да го јадеме имаме алиби, лош тренер, многу повредени, лани сме освиле ехеее :backa:
Со овој состав што го извади ќелавиот - толку.
Не дека имаше некој избор

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Епа еве бе, замисли во ова време каде што Сити не се во транзиција вие немате ни 10 поени разлика.
Ептен млака сезона за таков тим, може не губат, ама се мачат со противници со кои не треба да се мачат. Тоа е добро за сезонава, ама дали Артета е способен да го идржи и наредна истото? Мислиш дека играчите ќе бидат спремни 3та сезона по ред да го дадат истото како оваа година? Мислиш дека повредите (вашето омилено алиби) нема да бидат проблем догодина? Збориме за тим кој е со 2бек ап опции на секоја позиција, најдобра средина и најдобра одбрана и пак имате само 1+ од она што ние сме го имале лани, мех.
Јасно ми е прва позиција е прва позиција и дека ќе биде заслужено никој тоа нема да го одземе, ни па да го намали, титула е титула, ама главното прашање дали Артета е сварно тренер за големи работи или обично лигле и умислен Пеп? Јас лично немам ништо против Арсенал како екипа, ама имам против она што Арета го има направено од Арсенал како карактер. Знам дека шампионите се ѓубриња и без таков карактер не можат да освојат ни Фа куп, ама вие не сте ѓубриња вие сте лигави, тоа е целата разлика. Веројатно и затоа е само 5 до 8 поени, а не 9до11 поени разлика.

Ако 5 кикса од кои 4 се на гости, а дома изиграа нерешено со Сити , за тебе се млака сезона дефинитивно си перфекционист. Генерално гледано не кикснаа против ниеден послаб тим , Сандерленд и Вила се одлични сезонава.
Али за да нема уште сомнежи ќе треба вечерва да го победат шампионот и со 8 бода веќе да дишат полесно.

Ако 5 кикса од кои 4 се на гости, а дома изиграа нерешено со Сити , за тебе се млака сезона дефинитивно си перфекционист. Генерално гледано не кикснаа против ниеден послаб тим , Сандерленд и Вила се одлични сезонава.
Али за да нема уште сомнежи ќе треба вечерва да го победат шампионот и со 8 бода веќе да дишат полесно.
Ako ne go pobedat sampionot neka se obesat kolektivno
Автоматски споено мислење:

Eh be igrac lezi 5 min oni picki kalsicni odlika na trenerot sekako

Dali mirisha na sobo?

Последно уредено:
Arsenal have the highest xG created (40.76) and also the lowest xG conceded (17.31) in the Premier League this season.
Ја утнаа работата со Ѓокереш. Никако да убодат класичен голгетер, затоа и се мачат во голем дел од утакмиците. Како и да се врти работата, низ сите сезони Арсенал ја промашува работата со напаѓачите, што сигурно барем една титула ги кошташе досега.
Има неспорен квалитет за два силни состави на секоја позиција, ама фали некој во нападот да отскокне во квалитет како Сака, Рајс, Салиба и Габриел што отскокнуваат на своите позиции.

Vidi gi be hahah saka i martineli glumci. :vozbud:

Vidi sto se ima na klupa i posle filip mkd i ostali ke mi kukaat ama kao 10+ poeni. Eve kako, samo gleate i sami koj vi e kocnica i zosto ne ste na 10+

Ehh be se povredi uzasno i ide karakterot na Arteta mu sutira topka.i posle go sutira... svaka cast na karakterot mekani

I sea gol ke dadat :D

Последно уредено:
cirkuzantive zaboraja dek 0-0 e. 2ro poluvreme 70 % topka liverpool, izgleda za 0:0 igret doma

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Ајде сега сите што ми зборевте зошто не сте на 10+? Знаете и сами зошто нели? Цел пост во една утакмица. Чистокрвен пример зошто е Артета само обично умислено лигле. Тактиката у второ му беше бранитесе се ве молим. Ќе ги фаќамо на контре. Има гром клупа и ги става да му бранат 0:0. :coffee:
Се надевам дека ќе го кошта овој поен у Мај. Имајте убава вечер на врвот :backa:

се надевам дека нашата лепотица ќе смисли нешто убаво за вечер. Само бод да им скинеме за у мај титула да им значи :coffee:
Ама и да го јадеме имаме алиби, лош тренер, многу повредени, лани сме освиле ехеее :backa:
А бе ти како си тргнал помило ке ти е Јунајтед да освојат од Арсенал :masa:

Арсенал комотно да го шутнат Артета и да тераат со тој за прекини што им е, ќе ги имаат истите резултати во најмала рака

Арсенал комотно да го шутнат Артета и да тераат со тој за прекини што им е, ќе ги имаат истите резултати во најмала рака
Марсека титула би им донел. Душава појќе успех има од умисленово лигле :pos:

Лоша утакмица за гледање Артета пред се не сакаше да загуби тоа се примети вопшто не ризикуваше цело време истата игра менуваше само позиција за позиција.Ливерпул исто иако нив и до некаде повеќе им требаат бодовите отколку на Арсенал.Требаше да проба Артета Језус да го пушти како полушпиц а Ѓоко да го остави да се рва со штопериве вака Језус нема снага за тоа и не добивне ништо како и обично ама тоа е Артета повеќе го сакаше бодов пред се од психолошка природа да не се изгуби како на Енфилд од случаен гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom