Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Значи и пред да дојди Гвардиола, Сити се откостија од трошење, како да ти кажам. Не дојде Пеп и почна да освојува титули со второкласни играчи. Првите сезони на арапите Сити потрошија три пати повеќе од сите останати клубови од ПЛ заедно. Ете ти сега му ги носат Семењо, Гуеи. Не бидете Донев да ја вртите водата на ваша воденица стално.

Еве ти и нет спенд кога веќе си запнал.

Прегледај го приврзокот 466169
260м фрли Јунајтед летоска за Мбеумо, Шешко и Куња. Ништо не ги пере од фијаската во пост Ферги ерата, па макар Пеп 200 трилиони потрошил на играчи. Ужасно менаџиран клуб, милион погрешни потези, лош избор на тренери, лош избор на играчи итн итн.

260м фрли Јунајтед летоска за Мбеумо, Шешко и Куња. Ништо не ги пере од фијаската во пост Ферги ерата, па макар Пеп 200 трилиони потрошил на играчи. Ужасно менаџиран клуб, милион погрешни потези, лош избор на тренери, лош избор на играчи итн итн.
Тоа си стои, не го ни дискутирав тоа. Поентата на постот на @NeymarJunior му беше како Пеп не троши ништо, со трошки купува играчи и освојува титули. Затоа и ја направив паралелата до Артета.

Тоа си стои, не го ни дискутирав тоа. Поентата на постот на @NeymarJunior му беше како Пеп не троши ништо, со трошки купува играчи и освојува титули. Затоа и ја направив паралелата до Артета.
Каде пишав трошки? :D
Митот тука е дека Гвардиола освојува затоа што трошел многу.
Ја само постирав пост од 433 дека има тимови што трошат и дупло повеќе од него, а имаат 0 резултати, за разлика од нив Пеп освои 6-7 ПЛ и ЛШ, и не знам колку купчиња.

Ја само постирав пост од 433 дека има тимови што трошат и дупло повеќе од него, а имаат 0 резултати, за разлика од нив Пеп освои 6-7 ПЛ и ЛШ, и не знам колку купчиња.
Па не можеш така да гледаш на тоа, ти направив паралела и зошто е тоа така со Артета. Гледај што тимови наследува Пеп, гледај што наследи Артета или некој трет и зошто трошењето е такво какво што е. Не е никаков репер само бројката, гледај овој трошел колку Пеп па не освоил ни пола.

Да и Пеп е баш заслужен и за продажбите на играчите. 100% он се ценка со Евертон колку пари да им собере за позајмицата на Грилиш. :D

Нема сила Сити еве 3та по ред губат поени... не само тоа, ептен са лоши поготово со повредениве у одбрана. Ова е лагана прошетка за Арсенал до крај. Ако лани Пул немаше реални конкуренти сезонава е дупло послаба, само сироти се Арсенал што со таков тим немаат 10/15+... Сити и Пул со толку комплетни тимови оставаа се зад себе.

Да и Пеп е баш заслужен и за продажбите на играчите. 100% он се ценка со Евертон колку пари да им собере за позајмицата на Грилиш. :D
Значи крив е што купуваат скапо, а не е заслужен што исто продаваат солидно. Јако. :D

Значи крив е што купуваат скапо, а не е заслужен што исто продаваат солидно. Јако. :D
Епа што ми го ставаат у муабет кога не зависи од него недспендот? :D

Ако лани Пул немаше реални конкуренти сезонава е дупло послаба, само сироти се Арсенал што со таков тим немаат 10/15+... Сити и Пул со толку комплетни тимови оставаа се зад себе.
Лани после 20 кола, вие сте имале 47 бодови. Арсенал после 20 кола има 48 бодови.
Без денешнава утакмица, Сити има изгубено 18 бодови од можни 60 поени. Не знам како на 18 изгубени бодови ќе им направиш предност од 10-15 бода.

Лани после 20 кола, вие сте имале 47 бодови. Арсенал после 20 кола има 48 бодови.
Без денешнава утакмица, Сити има изгубено 18 бодови од можни 60 поени. Не знам како на 18 изгубени бодови ќе им направиш предност од 10-15 бода.
ливерпул лани немаше ни к од комплетен тим . Друга работа зборам за тим што 2 сезони по ред има препукан тим, а пак не бега ни 10+ разлика да враќам табела 2020 како пул бегаше, ај ќе вратим да видиш како може..
Автоматски споено мислење:

Ај заеби Арсенал се супер само тренерот е морон, а шо праиме со Тотнем?

Attachments

• Screenshot_20260107_222824_Chrome.png
    Screenshot_20260107_222824_Chrome.png
    171,8 KB · Прегледи: 19
Последно уредено:
ливерпул лани немаше ни к од комплетен тим . Друга работа зборам за тим што 2 сезони по ред има препукан тим, а пак не бега ни 10+ разлика да враќам табела 2020 како пул бегаше, ај ќе вратим да видиш како може..
Не викам дека не може да бега, ама тоа е реткост да се случи.
Не може да бегаш 10-15 поени кога вториот на табела изгубил само 18 бодови.
Арсенал има одлична сезона (со неколку бледи натпревари) и во оваа сезона константно има повредено некој од најдобрите играчи (да, има широк состав и не се познава), не знам зошто си го класифицирал за комплетен.
Уште од сега се релативизира нивниот успех, а уште не е ни до пола сезоната што се вика :D

Haland sto utna na kraj hahahahaha, ne tacna od Cherki, svedska masa mu dae, da iskine mreza da prai sto saka. Padnati se siti, mnogu utki ima pep na merkatoto u zadnje vreme, grdna para frli na ball-eri nekoi ko Tharabat na vremeto sto ke mu donesat par ludi potezi ama i nikakva konstantnost, ko kapak na sve cela odbrana mu e umrena, Gvardiol 5 meseci od toa sto vidov a onoj Dias 6 nedeli.

Arsenal i da ne saka ke osvoi titula sezonava, od edna strana stvarno se ebano dobri, od druga konkurencijata im umira od smrt, poleka no sigurno.

Haland sto utna na kraj hahahahaha, ne tacna od Cherki, svedska masa mu dae, da iskine mreza da prai sto saka. Padnati se siti, mnogu utki ima pep na merkatoto u zadnje vreme, grdna para frli na ball-eri nekoi ko Tharabat na vremeto sto ke mu donesat par ludi potezi ama i nikakva konstantnost, ko kapak na sve cela odbrana mu e umrena, Gvardiol 5 meseci od toa sto vidov a onoj Dias 6 nedeli.

Arsenal i da ne saka ke osvoi titula sezonava, od edna strana stvarno se ebano dobri, od druga konkurencijata im umira od smrt, poleka no sigurno.
Arsenal zemat sezonava i sledno tek vo 2045-ta :)

Arsenal zemat sezonava i sledno tek vo 2045-ta :)
Ne mora da znaci, ako ne smenat trener, ako na postoecki tim ubodat uste nekoe jako ime, pak ke se megju glavnite favoriti, stabilni se momentalno na sekoe pole, od niv sve zavisi, ne bi trebalo da ja propustat ovaa prilika sto sega im se ukaza. Utre e mnogu bitno da dobijat, ili gi reanimiraat vo sprotivno Siti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom