Кое е твоето контроверзно мислење? (ТЕМА 12: @Io Sono Interista - Треба да се преземат строги мерки против пушењето на јавни места)

Дали си за или против новиот закон за забрана за пушење?

• За

• Против

• Воздржан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Боки фи 40 до 160( тешка индустрија), серГЕЈ и останати такви типови што промовираат декаденција уште утре би ги пратил на нива да се очовечат.

Ајде ко сте запнале, нека биде моето најмалку контроверзно мислење.
Педераната, лезбијците, трансродовите "лица" и вопшто лгбт заедницата и пропагандата на истата не треба да постојат, особено не во Македонија.
Треба да се оди кон законско и уставно решение како во Русија и лгбт движењето да се прогласи како терористичко, да се забрани и припадниците да се гонат кривично. Со ова секако и педерските парадите да се забранат кои почнаа да стануваат традиција кај нас под влијание на невладините кои истурија тони пари за ова. И невладините организации кои го промовираат ова како хера и сличните да се забранат и нивните членови да се гонат. Знам дека по Устав сите сме еднакви граѓани и во многу закони се фура таа вештачка родова еднаквост со која се дава покритие на изродите слободно да функционираат, ама не сме сите еднакви, односно не треба да сме сите еднакви и како за многу други работи ако се има воља ќе се најди решение.
За здраво општество и држава овие накази треба да се тргнат од улиците и заедницата.
Се слагам за забрана на паради и слични повраќаници ама да ги сметаш за терористи што не треба да постојат......

Што прави некој у спалната соба негова работа. Еве кај нас на форум Византија има многу поголеми проблеми од тоа што е педер пример.

Тема на векот, спремете се за вицкасти досетки со 'квалитет' на хумор кој го имаат само 10ет годишници и тагирања на Византиецот. Ајт поздрав до некоја наредна недела.
Автоматски споено мислење:

Што прави некој у спалната соба негова работа. Еве кај нас на форум Византија има многу поголеми проблеми од тоа што е педер пример.
Како што кажав, 3,2, 1 старт

Јас веќе се изјаснив за ова прашање мислам - промоција, пропаганда и вештачко форсирање на муабетот дека се обесправени и горди - дефинитивно треба да се забрани. Хомосексуалноста - дефинитивно не. Мене ми смета форсирањето на истото, покажувањето, фалењето со тоа, ми личи на средновековна глупост или на она со чаршафите по првата брачна ноќ. Глупаво и малоумно е. Ама хомосексуалците се луѓе кои немаат избор, така се родени. Со потиснувањето на нивните чувства од општеството сметам дека полошо ќе биде за сите - ќе се зголеми бројот на самоубиства, ќе бидат форсирани да склопуваат хетеросексуални бракови кои однапред се осудени на пропаст, ќе има многу несреќни луѓе. Значи баш дистописка ми делува темата. Дистописка и фашистичка, секако.

2013 Carnival magic, Kruz direktorot James jak active agresiven sakase da me roka, me fakase nasekade cel mesec kofa ke me videse... Go prijaviv vo HR mi rekoa, em sto ke si odis doma em ke se pogrizime ti da si go platis letot...
2015 Vision of the seas od 900 vraboteni nad 60 % bea Gay za tebe samo Indijka bez raka ili Indonezijka bez oko...Supervizorot Maximino bese uporen 4 meseci mu dadov da mi gi lize prstite na nozete za 200$ plus suveniri i jadenje mi plakase sekoj pat....
Djems Philipinecot Karaoke star pred da zamine doma mi rece im ja ispiv spermata na site tvoi Paizanovci samo uste ti ostana neostvarena zelba.

Taka so @FORZA ACM imam isto mislenje duri i poradikalno...

Тоа последното е drag queen. И тоа ли спаѓа во LGBT групата? Може е хетеросексуалец.

Тоа последното е drag queen. И тоа ли спаѓа во LGBT групата? Може е хетеросексуалец.

Група накази е тоа :kafence: Тоа се оние кои ти доаѓаат во кошмарите да те прогонуваат.

Последно уредено:
Искрено, до пред некое време бев во ред со секоја буква. Сѐ додека некој мене не ме загрозува нека си прави што сака.
Знам лице кое има сменето пол, и доста геј мажи. Како почнаа со пропагандите, одам накај конзерва да бидам пак искрена.
Зошто, мислам кој ми е ставот, не можеш да бираш толку кој ќе засакаш сфаќам ( исто кога засакуваат од друга вера и сл), да се опираш едино. Сфаќам да имаш некојаа маана од раѓање па да оперираш нешто, ама да станеш и да се осетиш ко маче, куче, мали деца да се осеќаат ко другиот пол, или двата пола. Све тоа се веќе забеготини. И да се навреди ми е гајле. Има психолози психијатри.
Не треба никој да умре, да се убива. Нашки речено, педерите кај нас се срцки. Имам наидено на многу емпатија и разбирање, некогаш повеќе и од стрејт маж.
Паради не мора. Исто како што нема Хетеро парада. И ние не треба со обратниот пол да се јадеме и фаќаме по јавни места. Пак си е тоа приватност, интимност. Неќам никој да се јаде пред мене. У кафичот кај што работев едни деца машко и женско се изедоа, чекав као 2 мин да нарачаат.. не е океј па од кој год да е.
И неќам никој кога форсира некого да биде прифатен, пошто се прави контра ефект.
А и мажи кои се облакаат ко жени, и жени ко мажи.. страшно.
Одреди си пол и терај си.
Хемафродити не. Ко пубертетлии.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Можев да чекам да ми дојде некогаш повторно ред, ама ај да не тупам со слична тема пак, мое мислење е дека меѓу најголемите хомофоби (а не меѓу оние што гледаат спорт), се кријат многу латентни хомосексуалци. :coffee:

Дали овие ти личат на луѓе?
А бе остај тоа. „Трансродови лица“ треба да ти е во наводници за поентата што сакаш да ја направиш. Не „лица“.

И не "лица". Така, @Stefan-kobe? :cautious:

Треба како што Чарли Кирк правеше - преку дијалог, иако моментално тоа тешко проаѓа. Така и се јавува незадоволство кај традиционалните(посебно тие крајно-десничарски), кои сакаат да им ги намалат правата законски.
Мое мислење е дека тоа може да има негативен контра-ефект

Не е уште критично кај нас, иако може да стане.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom