Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кога мислиш дека не ти е доволно добар тимот за тековното коло.
Нема да има дупло коло, така да играј го по сопствено убедување :D

Јас го планирав за следново, ама испадна 5 фри трансфери да дадат, така да ќе ми стои.
И вајлд картата ја имам уште. Можно е и да пропаднат.
Може и фри хит да искористиш како позајмица со право на откуп за трансферите што сакаш да направиш.

Може и фри хит да искористиш како позајмица со право на откуп за трансферите што сакаш да направиш.

Од Диуф и Салах треба да се ослободам на подолг период. Не ми брка работа фри хит.

Од 17-19 колво евентуално. Колку да се рече искористен.

Малку и среќата ме послужи колово, Фофана со 9 бода ми влезе од клупа место Муњоз, а Брн го извадија во 62-ра, ми остана clean sheet, иако Њукасл прими гол од Барнли со играч повеќе. Се мислев да ризикувам со Волтемаде капитен, ама ништо не би направил, исто завршија со Халанд.

Бајаги играчи имам за продавање, во добар момент ми дојде ова со 5 трансфери, искористив и Free Hit и Wildcard. Матета, Мбеумо, Габриел, Ндиај, Доку, Фофана и со Муњоз да се види дали ке е притворен или не.

Сака мора да има придонес сега со Вулвс во форма на гол (гол+асистенција евентуално), прва работа што игра со најслабиот противник во лигата, второ што Мадуеке со 2та гола во ЛШ опасно му дише во врат за неговото место во стартна постава, па мора да влезе пак во ритам за да не му го земе.

Зар не треба Сака да има 2 асистенции? Таа од првиот гол не му е пишана, а последен играше со топката пред голманот кој си даде автогол или пак дека имаше допир со стативата не се брои?

Зар не треба Сака да има 2 асистенции? Таа од првиот гол не му е пишана, а последен играше со топката пред голманот кој си даде автогол или пак дека имаше допир со стативата не се брои?
Има

И мене ми е капитен. Прво му ја дадоа асистенцијата, па му ја скинаа, па откако цел свет се побуни, му ја вратија.

Го купив Вилсон, и супер врати вчера. Моментално сум 8000-ти во свет, со убава шанса да влезам во топ 5 во Македонија. Највисок пласман откако почнав да играм.

Лошо е што имам доста играчи на Сити, и играч од одбрана од Палас. Фофана на клупа со 9 бода. Ке се молам да не игра Орајли.

Легендата вели дека во недела никогаш не сум земал добри поени, по успешна сабота.
Халанд во најдобар случај 2 поени ќе донесе.

Хинкапи, Сака, Вилсон. Ретко вака да погодам трансфери на прва.

Screenshot_20251214_130046_Samsung Internet.jpg

Легендата вели дека во недела никогаш не сум земал добри поени, по успешна сабота.
Халанд во најдобар случај 2 поени ќе донесе.

Хинкапи, Сака, Вилсон. Ретко вака да погодам трансфери на прва.

Прегледај го приврзокот 463611
Топ ти е тимов, само пробај Фоден место Доку, па макар и да треба клупата да ти е со по некој шит играч со 0 минутажа. Фоден сега е повампирен тотално. Исто и Семњео би го џитнал за Фоден, некако не е ко на почеток на сезона.

Топ ти е тимов, само пробај Фоден место Доку, па макар и да треба клупата да ти е со по некој шит играч со 0 минутажа. Фоден сега е повампирен тотално. Исто и Семњео би го џитнал за Фоден, некако не е ко на почеток на сезона.

Не ми се остава без клупа, а и буџетот ми е толку.
И кај Пеп нема стандарден играч освен Халанд :D

Доку ќе го држам додека трае лесниот распоред на Сити.
Денес го нема во состав. Матета ми е замена.

Неверојатно како некој играч кој клупирам освојува повеќе бодови од овие што ми се во тимот, мада сега немав дилема како минатото коло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom