Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Орце Ѓорѓиевски (коалиција Твоја Македонија: ВМРО ДПМНЕ, СПМ, ДПСМ, ДС, СНСМ, БНП, ДСР, ПОДЕМ и др.)

• Амар Мециновиќ (Левица)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Не, напротив. И Коце ни чинеше, и Данела. Но во случајот на Коце, беше кандидат во период кога се уриваше власта на ДПМНЕ на чело со Груевски, па ДПМНЕ доживеа колапс на локалните во 2017та (иначе сум 100% сигурен дека пак ќе победеше), а Данела беше саботирана од партијата што ја поддржа за градоначалник, така што...
Данела да беше паметна уште на почеток после 6 месеци ќе дадеше оставка и ќе дадеше јавно соопштение дека партијата што ја подржала ја саботира но го даде задникот под кирија кај Бранко и мораше да прави се што ќе и нареди.
Автоматски споено мислење:

Добар беше Коце, можеби единствениот добар градоначалник на Скопје. Проблемот е ретардиран народ дозволи да им продадат приказна дека патриотизмот е за глупи луѓе и спомениците не чинеле.
За Скопје да но прашај ги вработените во скопските јавни претпријатија дали земале законски К15 во цели 8 години додека беше градоначалник а вработените во градско собрание зимаа со пари од јавните претпријатија кои не смееја да им дадат на своите вработени.Како контра одговор вработените кои беа пред пензија ги тужеа свите претпријатија преку адвокат за неисплатени 3 години регрес и со камати зимаа околу 100000 денари оштета.

Последно уредено:
Бранко, кандидат на ВМРО за претседател - 2028

Прегледај го приврзокот 460200
Видете му фаца. Устата и јазикот изтрпнати од бело вино. Препласкува со уста, се смешка за да не изгледа пијан. Проверува колку е саат на телефон и замижува со едното око, да стабилизира. Оди у веце се смее сам у огледало, си подшепнува “Еее Бране бее”. Паралелно пие и жолта.

Бранко, кандидат на ВМРО за претседател - 2028

Прегледај го приврзокот 460200
Не туку ќе се кандидира повторно во СДСШ за да биде спасител на партијата од пропаст која е неговата ДНК.Мораше да ја донесе до ова дереџе за да му се отворат сите врати како повторно би застанал на чело на партијата.А со Мицко се договори уште пред 4 години како да ги повлече неговите гласачи да не гласаат за СДСШ за да може Мицко да земе што повеќе општини а за возврат ДПНЕ да ја изгласа Данела.

teshko na toj sho verva vo nekoja promena i nadez ima od utre haha
kolku e se nisko spadnato edinstvena pobeda da e deka se spasuvame od shkontite vo kicevo, doktorot od utre ruzi ke mu napraj da procvetaat so strategija za gradot, teshko na tie lugje kaj ziveele i kaj ke ziveat
I spored tebe trebalo site nasi doma da si sedat i pak teroristot da tepase. Vmro go pravi toa sto moze, tolku e silata ama nikoj ne veruvase deka Kicevo nekogas ke go vratime i ete deneska imame Makeodnec tamu. Navistina ne znam kako gi gledate rabotite nerealno.

Лопов жена од лопов фамилија, овие другиве лопови мислеа таман кандидат е за да крадат заедно ама алчноста ги заеба на прва зделка. Сите се за у ќорка.

Никогаш да се не повтори. Се надевам дека Орце и Тошковски ќе расчешлаат све што работела овие 4 години.

Нема да се „деси„ никакво „чешлање„, оти од минативе 35г. од „апсолутно„ независна државност, видовме пар нешта, а неколку од нив велат дека секоја наредна власт:
- „заборава„ што зулум има сторено претходната власт,
- „заборава„ колку крадења се случиле од страна на сопартијците од новата власт кои ги изгубиле изборите,
- после секој собраниско-општински мандат, се појавува по една „мала група пе*ера„ од новопечени парајлии, кои пред да стапат на функција, никој не ни знаел дека постојат во Вселенава, а после мандатот се имаат „обезбедено„ за 3 генерации после нив.

Последно уредено:
ВМРО ми се џган партија , али многу се излетуваш ко ненормална.
Така мислиш ти после полноќ, ДИК обработиле гласови и одма се станува градоначалник.
Дај не се бламирај само.
Ти разбираш иронија или не разбираш??
Како тогаш одма отпуштил 371 вработен?
откако му врачи Данела, тогаш стана градоначалник. Претходно немаше ингеренции.

Koce bese najbolji i gradonacalnik a pred se covek.
Ziv svedok bev koga dve devojcinja na nekoi si 20 godini so kola u rikverc udrija u zidot kaj grad skopje i podbraa del od portata... devojcinjava uspaniceni, a uspaniceni izleguvaat od toa barakite cistacki, sovetnici, obezbeduvanjevo takvo drsko ne mrdajte sega policija ke dojde i izleguva Koce legenda, sto se sluci?
Abe kakva policija, nemoj da si viknal policija, im dava bonboncinja na devojcinjava, pa da gi smiri gi prasuva nesto u stil dali ubavo si pominale, kade bile:)

Никогаш да се не повтори. Се надевам дека Орце и Тошковски ќе расчешлаат све што работела овие 4 години.
Што има да чешлаат, како се вртеше со фотелјата? :pos: Што работела? Ништо,буквално ништо!

Што има да чешлаат, како се вртеше со фотелјата? :pos: Што работела? Ништо,буквално ништо!

Според Орце 400 души нашле што фиктивно работеле и испумпувале од градот по 5 милиони годишно.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom