Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Од 100 мажи ќе најдеш 1 нормален. Малце ги имаш помешано лончињата братле.
Процент на разводи е 60%, и расте
Број на ергени и стари моми е 70%.
Депресивна ситуација.
Разликата у гени меѓу машко и женско е у тој еден X или Y така да ако се на 100 мажи 1% нормални исто е и со жените.

Треба зрелост за љубов. Најуспешните врски се меѓу луѓе кој добро се познаваат себеси. Колку позрели, толку поуспешна врската.
Еден зрел човек, а другиот/та карактер со зрелост на дете, нема никогаш да се во успешна врска. Мора двата да се на исто ниво.

Јади гомна
Ти јади муда од овна.
Многу клета жена си била а и алапача. Комплекси набиени до небо, его исто до небо. Бог те јебо из ведо небо.
Па теткиве за тебе се госпоѓи, дами, музи од француски филм.
Некогаш прашај се и самата дали со ваквото понашање пред мужите можеби предизвикуваш и таква реакција од нив. Далеку си од цвеќе за мирисање.
Пак ќе кажам јадно дете со ваква мајка.

Ти јади муда од овна.
Многу клета жена си била а и алапача. Комплекси набиени до небо, его исто до небо. Бог те јебо из ведо небо.
Па теткиве за тебе се госпоѓи, дами, музи од француски филм.
Некогаш прашај се и самата дали со ваквото понашање пред мужите можеби предизвикуваш и таква реакција од нив. Далеку си од цвеќе за мирисање.
Пак ќе кажам јадно дете со ваква мајка.
Провоцираш ко Цеца на концерт.
АЈ да оставиме на тоа, да ги закопаме секирите, и немој случајно да си ми пишал у пп, пак, те нејќум.:neetaka:

Провоцираш ко Цеца на концерт.
АЈ да оставиме на тоа, да ги закопаме секирите, и немој случајно да си ми пишал у пп, пак, те нејќум.:neetaka:
Епа на цел пост што ти го пишав ми одговори само јади говна. Што очекуваше на тоа да ти одговорам ?
Фала, дај ми барем и лажиче ?! :icon_mrgr:

Еднаш имав еден од Словачка кеј. Мн мил лик, малце постар од мене, боди билдер, русокос типичен словен, мислев нема да ми се нафати, пошто од топ се очекува секош да е курпулентно поголем, ама не, се чини му напрајв мерак и после средбата неколку пати ко беше назат во мојот град редовно ми се имаше јавено.

Јас никогаш не најдов време да го видам пак. Штета. Само по ретко настрадани случаи сум ко че се вљубувам. Катастрофа.

А ликот толку чил, на саеми за коли беше нон стоп, Женева, Франкфурт, сегде. Ко си бегаше ми остај то кондомите и ми вели мајка ми ќе ми проверува по џебови. Хаха sweet.

Еднаш имав еден од Словачка кеј. Мн мил лик, малце постар од мене, боди билдер, русокос типичен словен, мислев нема да ми се нафати, пошто од топ се очекува секош да е курпулентно поголем, ама не, се чини му напрајв мерак и после средбата неколку пати ко беше назат во мојот град редовно ми се имаше јавено.

Јас никогаш не најдов време да го видам пак. Штета. Само по ретко настрадани случаи сум ко че се вљубувам. Катастрофа.

А ликот толку чил, на саеми за коли беше нон стоп, Женева, Франкфурт, сегде. Ко си бегаше ми остај то кондомите и ми вели мајка ми ќе ми проверува по џебови. Хаха sweet.

Извини ама ја се пресмеав,не знам оти хахахахах

Толку трагична приказна кеј. И ко за инает на одбивањето од најблиските, господ Бог му дарил толку убав лик кеј. Поубав од Брет Пит или Хенри Кавал? Далеку помашки од овие 2ца. Кој ви е синоним за машка лепота? Да ви постирам слика ќе го видите. Кога го видоја роднините во МКД буквално беа во шок. Сликан со мајка му, исто хрватска лепотица.
На мира не го оставаја хомосите ќеј. Буквално излезе на цигара нанервиран (оти имаше реализација дека никој не го бакнувал ко јас ХАХА!) и еден (промискуитетен) појде да му кажи дека во животот не видел некој така да пуши цигара. Се враќа во клубот и ми го кажува ова, а јас пошто сум опасен курвар флертував со шанкерката која носеше толку отворено деколте. Еј ова толку му го сипеше меракот. Не бев од неговите гејчина љубоморно да се тепаат за него. Ме слушаш ми вели? ВЦ-то ви е отворено му вратив. Ако сакаш ќе му побарам број ако ти е срам. Хаха за ова што правел со други и реално не ми беше гајле, ние геојте размислуваме малку поинаку. Друга љубов имав за него и сакав јас од него.

... читајќи ја @Ocajna , ја разбирам нејзината очајност во дадената ситуација во нејзиниот брачен, па и љубовен живот, сите можни дадени совети би држеле вода од искуството на женетите форумски членовите кога би се работело за сопруг од соседството, од друг град, од дијаспора, но да биде нели, Македонец, за да би се сложеле брачните коцки, но никој не го зема главниот фактор на некомаптибилност во бракот, па и во љубовта ,,таа Македонка со бугарски зачин, а тој Хрват со српски зачин“, ако се додаде и меѓусебната возрасна разлика, како и нивниот втор нов почеток после првиот браколом дополнето можеби со краткотрајно познанство, не е чудо да сега испливуваат работи кои ни сопругот ниту очајна не ги очекувале, а нивното дете е алката која ги стега да не си тргнат по различен пат во туѓа земја.

...очајна не смее да погреши по втор пат, односно размислува за сите можни ситуации најчесто песимистички, посебно кога и најблиските, па можеби и родителите и’ возвраќаат за нејзината непослушност на нивните совети, највероватно од првиот брачен неуспех, кревка на моменти, но и пресилна во други моменти што ја прави уште понесигурна во можниот ризик на нејзина идна постапка и со право, не смее да погреши токму поради детето што е најсвето нејзино нешто што не смее да го изгуби низ тие судски лавиринти.

...затоа немојте да ја судите, дајте различни совети, таа нека одлучи, нека си го отвари срцето тука, барем да си ја испразни нејзината негативна енергија, не и’ се лутите зошто ќе се затвори како школка, па на крај краиште и виртуелно да ве извреѓа и да е непослушна не и замерувајте со пишување погрдни зборови, така не се дава подршка, кога очајна ќе биде лута и вреѓа дајте и’љубов и свртете го другиот образ, таа е мајка лавица, која се бори за своето лавче да не биде изедена ни таа ни лавчето од лавот! :backa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom