Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ruben Amorim on Arne Slot's comment about Man Utd's tactics:"I don’t care what Slot is saying. I can watch the game and say we can do better', and we need to do better in the future, but sometimes you need to adapt to the game."So I don't need anyone to evaluate my team. I can evaluate my team."
Mocaj.

Ќе се тепа ли денес овој умрен тим од Брајтон? Ќе убациме ли барем два комада во прво за раат да ја истераме саботава…

Delenje na prvo so niv i siti. Ah kako ne go zemavme lammens i pocnavme so dvajcata idioti na gol sezonava, sigurno ke bevme top 3. Deteto mn mi se svigja, taka non shalantno nekako im pristapuva ne im se plasi. Ali cunha kakvo igraciste jao epten od avion se gleda deka ke bide najdobar transfer u posledni godini, ubedlivo MOTM za mene zavcera.
Мора себичењето да го среди, ептен сака да се докаже и све тоа ок ама стварно претерува

Значи оток е со брст му Далот :cautious:
Јеби га сите го пљукаме црепот, али додека е Аморим во клубов Бруно у Далот ќе се стартери кога се фит.

Јас гарантирам дека Далот го сакам најмалку од цел фан клуб, ама стварно не го сфаќам хејтот за неговиот избор.

Тој и Доргу се опциите. "Од апало на штипало" што би рекле кај нас во Валандово. Додека не најдат некој добар лев вингбек, ќе гледаме еден од овие 2ца и треба да се помириме со тоа.

Јас гарантирам дека Далот го сакам најмалку од цел фан клуб, ама стварно не го сфаќам хејтот за неговиот избор.

Тој и Доргу се опциите. "Од апало на штипало" што би рекле кај нас во Валандово. Додека не најдат некој добар лев вингбек, ќе гледаме еден од овие 2ца и треба да се помириме со тоа.
Можда не го сакаме ние али менаџерите го сакаат ваљда заради работната етика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom