Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга Кајгана,

Задутре шефот оди на одмор и јас ќе бидам "One man show" следните 10 дена.
За секој случај вечер ќе го пишам дневникот ;)

Спојлер алерт
TON_8186.JPG

Планирам да отворам тема за атачмент стајлс да се испукаме салам. Иако не го верувам целиот тој Хорсшит со Авојдант и Енкшос Атачмент, стопроцентно.
Од причина што сум ги сретнал и двата и никогаш не биле пресудни дали ќе се вљубам. Никој нејчи Енкшос Атачмент да му дишеш во врат ко да немаш живот, факт. Меѓутоа љубовта е нешто посложено од овие два симплифицирани стила на мир ил војна.
Вљубен сум бил само еднаш, во очи сини како Јадранот, електрични како мољната на Зевс. Знам дека ниту еднаш во тие 9 месеци Ситуешншип не ми веруваше дека сум толку вљубен и нон стоп ме тестираше, ама еве 3 месеци после раскинување (на моја иницијатива), мене ми е јасно дека до мои 29ет не сум сакал така, ил воопшто.
Јас него го викав Bübchen пошто дома имаше слика само со брат му (овај е стрејт) и од себе ко бил дете во Хрватска. Роден е во село најсеверно во Хрватска, до Словенечка граница, на сликава гушка еден мачор, ама со толку гордо храбро лице хаха, се згазив од смеа ко ја видов сликата. Златни коси, како златните трепки. Тој мене ме викаше Puppe, јер - евидентно е од сликата што ја постирав од себе и без лице.
Ко замина Португалија на еден Остров летоска на одмор, ми дозволи да му ги чувам мачорите, бев единственот лик кој го примил дома. Имаше купено Џин и Тоник и имаше оставено порака, за Византиецот. Пошто тој не пија таква горчлива гомнарија, само јас. Кеј, никогаш нема да го заборавам. Најважен лик во мојот живот досега, настрана од мојата Фамилија. Единственот створ што не ми бил Фамилија, а сум посакал да е дел од мојата. Чудно чувство.
И да, пред да си речите WTF, татко ми Православен Лав, немаше ништо против него. Мајка му запримети еднаш на телефон дека спонтано го нареков нагалено и можев да осетам дека и се исполни душата од другата страна на телефонот. На Балканците се чини најважно им е да најдат права љубов. Ај на некој друг свет можда ќе сме заедно. Кај што не бил толку повреден како на овај. Се надевам дека дел од него сепак знај или осети дека љубовта беше вистинска, најголема во мојот живот.

Тенка е границата од хостеса на секој у диско до промовирање мајчинство на тв, у 2025 де.
Иначе не би требало.

Честит празник Македонци.

На денешен ден во 1893 година во Солун била основана Македонската Револуционерна Организација, со цел извојување автономија на Македонија преку револуционерна борба.
Како резултат на тоа е организирањето на Илинденското востание и Преображенското востание.

Овие од ДЗР работат нешто или слабо..
Сакав да видам последни извештаи на ЈСП и КХС.. њама некако.

Кајг,
ниедна вежба, ниедно пешачење, нема да те испоти од глава до пети, како што е вртењето неколку круга низ цела куќа со правосмукалка, онака вистинска генералка!

leigh-anne-pinnock-good4leigh.gif

Зголемен сообраќај и гужви на Огњан Прица во близина на тобако Томи. Се поставуваат гнезда за кампирање со двогледи. Се чека чипката да се појави. Единици на прва помош се веќе рапределени да пружат нега во случај на пад на шеќер и делириум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom