Mistress

...не е воопшто смешно што си ме аднал за ваква тема, членот чесно си побара тоа што му треба, а ќе се јави можеби и некој(а) што ќе даде таква услуга, што се мешаш со несоодветен предлог, те чеша газето?:mad:

...не е воопшто смешно што си ме аднал за ваква тема, членот чесно си побара тоа што му треба, а ќе се јави можеби и некој(а) што ќе даде таква услуга, што се мешаш со несоодветен предлог, те чеша газето?:mad:
Како не е смешно ?! Па и другарка ти поздрави је поздрави највеќе наредувате, се заканувате, понижувате и контролирате на форумов.

Како не е смешно ?! Па и другарка ти поздрави је поздрави највеќе наредувате, се заканувате, понижувате и контролирате на форумов.
... па форумот не е физичко лице, па ние наредуваме? каде бе црни скаманијаче ние наредуваме и го контролираме форумот?? :facepalm:
вие група мала група два со три само се чаталите, тролате, вреѓате- тетки, баби, вештерки, кај што треба и не треба, тоа значи дека треба да ве/те препорачам за некој кој сака садизам и мазохизам во секс! :facepalm:

Малецкиииии...не се петелчи многу:свиркам:

Малецкиииии...не се петелчи многу:свиркам:
Tи почна да вежбаш нешто, да се стегаш ? Ајде чекаме слики за пред спиење :icon_mrgr:

Башка еве и овој шутраков ќе можеш да го издоминираш со масата, изгледот и стасот.

Tи почна да вежбаш нешто, да се стегаш ? Ајде чекаме слики за пред спиење :icon_mrgr:

Башка еве и овој шутраков ќе можеш да го издоминираш со масата, изгледот и стасот.
Да бе мали.
Ставив твоја слика на зид, гледам во тебе и правам стомачни секој ден

Да бе мали.
Ставив твоја слика на зид, гледам во тебе и правам стомачни секој ден
Фала ти чим сум ти јас инспирација за да имаш убаво тело .
Ми значи. :love:

black and white film GIF

Или си инспирација за тоа какво тело не сака да има.
:icon_lol:
Уживај ти. Чим така вика сигурно знае како изгледам.
Со другарка и тоа селскиот мосад сигурно имаат слика од мене ама не од најбољи дани кои ми се баш сега.

Уживај ти. Чим така вика сигурно знае како изгледам.
Со другарка и тоа селскиот мосад сигурно имаат слика од мене ама не од најбољи дани кои ми се баш сега.
Ако ти се најбољи дани сега, сигурно ти пораснал малиот за 3 мм.
Не се топори, имаш уште многу фурни леб за јадење, не си дораснат за со нас да играш мајтап.
:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom