Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Алонсо си гази на радио :pos:
Da, i toa bese hajlajtot u paket so negovite preteknuvanja, valjda on e vozac na denot ne vidov, ili on ili Rasel koj izvoze doktorski vikendov, tolku bese brz sto i so udiranje u zid vcera pak izvoze najbrz krug.

Piastri neka olabavi malce, vaka se bori za titula ne znam sto ocekuva on, ne trebase da se podanici u Monza i sea valjda si go sfakja toa, trebase da ja odbie timskata naredba.

Za Max ova bese maksimumot na staza na koja i u najdominantite denovi RB se macea, Noris tehnicki najmnogu profitirase denes so dobriot start i toa e toa od trkava.

Е не е можно да сум ваков баксуз. Искористив Limitless и Норис и Пиастри се спуцаа.

Ете ви го Оскар кое говедо е,овај помошник возач да не ти е не па тимски партнер

Се коцкаат да ја изгубат од Макс. 3 саати треба 2 болида да средат...

Дај боже да не им ги направат болидите последни да стартуваат,на Пиастри ќе му го средат на Ландо тешко.

Дај боже да не ги средат 100% за трката мекларените има да гледаме завршница на сезоната на ниво на 2021ва!

Ќе закачи ли Оскар казна
Автоматски споено мислење:

Ех О
А што е Оскар крив? Тој позади што го залупа е крив за цел карамбол.
Ех Оскар е крив му ја исече линијата затоа го бапна

А што е Оскар крив? Тој позади што го залупа е крив за цел карамбол.

Кај сече така на мајка му... Место да имаат наредба да пробаат Макс да го симнат, они меѓу себе се јадат. Јасно ми е дека се борат ама вака му даваат сериозни шанси Макс да им ја земе.

Ќе ги средат и двата до квалификации. Кај Оскар треба да ја заменат целата десна страна напред и левото тркало позади, страниците покрај левото тркало (насочувачите за воздухот од аеро пакетот) како и крилото за DRS да го преконтролираат, а кај Ландо мора левото задно тркало со сите елементи и крилото за DRS да го преконтролираат поради сударот. Кај Ландо имаат помалку работа околу 1:30, а кај Оскар оди од 2 до 2:30.

Ќе ги средат и двата до квалификации. Кај Оскар треба да ја заменат целата десна страна напред и левото тркало позади, страниците покрај левото тркало (насочувачите за воздухот од аеро пакетот) како и крилото за DRS да го преконтролираат, а кај Ландо мора левото задно тркало со сите елементи и крилото за DRS да го преконтролираат поради сударот. Кај Ландо имаат помалку работа околу 1:30, а кај Оскар оди од 2 до 2:30.
Штетата 500000 евра хаха

Околу 5 мајстори по тркало, рачунај ги и бонусите за брзата работа, тестирањето со апаратурата и замена на деловите хаос комплетен. За време на тестирањата во Бахраин знаат со авион да донесат некој дел од аеро пакетот најчесто.

Да, да. Пјастри преоштро го сече првиот свиок, идејата му беше со "осмица" да излезе пред Ландо и да задржи поголема брзина на излезот што најверојатно и ке успееше ако немаше болиди зад него, ама Нико веке се беше позициониал средина така да не се прави ова во прва кривина на стартот кога сите се збиени. не знам зошто нема истрага за тој инцидент. Или можда има?

Да, да. Пјастри преоштро го сече првиот свиок, идејата му беше со "осмица" да излезе пред Ландо и да задржи поголема брзина на излезот што најверојатно и ке успееше ако немаше болиди зад него, ама Нико веке се беше позициониал средина така да не се прави ова во прва кривина на стартот кога сите се збиени. не знам зошто нема истрага за тој инцидент. Или можда има?
Прв круг е другар и нема потреба од истрага. Се е регуларно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom