Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Пичка Тудор, не, пичкиште. Ко Верона да ја води уште па ќе затвара меч у 70 та со факинг подпросечен Виљареал, демек изненадување е што Јуве води па ај да се затвориме да изненадиме. У уста да го ебам!!!

Poulsen za Koopmeiners e Xavi i iniesta. Mu ebam toa bezkorisnoto kopile sto za nisto ne go biva

Kambiaso e isto neviden mocko koj sto izigra 3-4 dobri utakmici i se zamisli deka e zambrotta a on da ti bil molinaro level. Nula od igrac i od karakter.

Ne zasluzivme da tepame so pristapot i so nacinot na igra. Mnogu loso prvo poluvreme ba nisto ne licese toa. Tudor e slab trener toa na site ni e jasno ama ima uste gjubre sto treba da se cisti od timov a i novive zasiluvsnja ne vlevaat nekoja nadez.

When asked if Juventus have an ‘issue’ with conceding, Tudor replied: “The three defenders are doing better than anyone else. We need to be winning more second balls. The three at the back held the fort for the whole game.”

:toe:

When asked if Juventus have an ‘issue’ with conceding, Tudor replied: “The three defenders are doing better than anyone else. We need to be winning more second balls. The three at the back held the fort for the whole game.”

:toe:
Брате многу е битно што му вика зад затворени врати.

Јавно да не сакаш да речи „ За кур не ги бива“......

Forza Juve!!!!

Многу сте ми интересни со ова TudorOut, демек ќе дојде некој магичен тренер и преку ноќ ќе не управи :tapp:

Утакмицава требаше многу порано да ја решиме ама дрвото Давид ја утна работата.

Многу сте ми интересни со ова TudorOut, демек ќе дојде некој магичен тренер и преку ноќ ќе не управи :tapp:

Утакмицава требаше многу порано да ја решиме ама дрвото Давид ја утна работата.
Спалети:kafence:

Ма каков Спалети, нас ни фали Трезеге. Со ваков Јилдиз и Коенсисао ќе биде прав голгетер. Жално е што и Влахович да беше во игра ќе ги промашеше истиве 2 шанси на Давид.

Епа толку и беа, против просек од екипа се на се две шанси.
Не беа 2. Само Давид имаше пречка и удар покрај гол. Коенсисао самиот креира 3-4 шанси во прво.

Во тимов треба да кликнат уште неколку позиции и ништо друго. Правиме шанси, треба да се најди стабилноста назад а тоа би дошло само со 3ца на средина.

За овај одбивме 60+ милиони. Историјата се повторува како си АлекСандро и Челзи и тие 60 мил…. Барем Сандео изигра 3-4 сезони врвни овај ѕвезда е со 3 месеци изиграно океј …

За овај одбивме 60+ милиони. Историјата се повторува како си АлекСандро и Челзи и тие 60 мил…. Барем Сандео изигра 3-4 сезони врвни овај ѕвезда е со 3 месеци изиграно океј …

Од кога му пропадна трансферот во Сити, нешто ко да се деси со него, како премногу незаинтересирано или депресивно делува на терен...предходно беше машинче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom