Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Се заборава дека помеѓи леви и десни постојат и нормални луѓе кои ги живеат своите животи. Жена ми имаше температура кога беше трудна, и земаше парацетамол. И се е во ред, фала му на Бога. Можам да замислам низ што поминуваат идните родители сега...
Комшивкава е докторка и вели дека почнаа и неа да ја прашуваат идните мајки што да прават.
Ова што то тресна Трамп е непотврдено, но стравот е веќе тука.

Ајде ајде, ќе си искочите полека на видело дека сте и педофили и наци. Впрочем знаевме веќе, сега и на папир ќе бидете.
богами како стојат работите, нема власт ускоро да види вашион култ

ќе бидете ко сдсм, на власт никад више

Се заборава дека помеѓи леви и десни постојат и нормални луѓе кои ги живеат своите животи. Жена ми имаше температура кога беше трудна, и земаше парацетамол. И се е во ред, фала му на Бога. Можам да замислам низ што поминуваат идните родители сега...
Комшивкава е докторка и вели дека почнаа и неа да ја прашуваат идните мајки што да прават.
Ова што то тресна Трамп е непотврдено, но стравот е веќе тука.
Нема потреба да го слушате Трамп, у трудноќа рокајте тиленоли колку ви душа сака.

трамп лаже све
ене ги на ТикТок сите либерални трудници се напунија со тиленол и ништо не им се деси

Мора и у Илиридава солидарност да покажете, пунете трудните стомаци со тиленол, како иначе ќе се бунтувате против Трамп?
преку бритиш каунсил треба да се организира кампања низ невладините, нешто као - Биди еманципирана трудница, бутај парацетамол.

456271-proizvoditelot-na-tilenol-so-godini-go-kriel-rizikot-od-autizam.jpg

Последно уредено:
Што е ова бре цела елита на содом и гомора забавиве да била.

Лелелел, пепел еј.

Во случај сеуште да има такви што не им се јасни работите:

Автоматски споено мислење:

Циркуз...

Во случај сеуште да има такви што не им се јасни работите:

Автоматски споено мислење:

Циркуз...

ги викал зошто 20% од нив ќе бидат отпуштени. Ќе ја реструктуираат армијата. Најверојатно Мајлиевците први ќе летаат за да се ослободи војската од сектава.

Последно уредено:
Во другите вести

Steve Bannon, Peter Thiel, and Elon Musk were all named in the Epstein Files that were released today.

Па нели немаше список ?

Но ако постои, повеќе од сигурно е дека во истиот ги има и Џон Кенеди и Хари Труман, но Доналд Трамп го нема, тој е чист како солза.

Ајде ајде, ќе си искочите полека на видело дека сте и педофили и наци. Впрочем знаевме веќе, сега и на папир ќе бидете.

Па хартија се` и сешто трпи.

Нели сега по ново може човек кој се родил маж да се декларира како жена и обратно: жена да се декларира како маж.

И по ново следуваат парични, а можеби и затворски казни во некои држави само ако попреку погледнеш имигрант, а не па да протестираш против привилегираниот статус кој го ужива.

А во Канада и Велика Британија имаше и полициски пријави против мажи за сексуално малтретирање и/или злоставување, само затоа што ги "погледнале на неубав и некултурен начин" жените кои себеси се декларираа како жртви на малтретирање/злоставување.

Хартија трпи се` и сешто.

Последно уредено:
Која глупа земја стана ова Америка, човече... Јебем ти глупог народа, да ти јебем...

Ќерка му на Бен Афлек (која е секако транс-активист) некој ја пуштил у ООН да збори за тоа како треба задолжително сите маски да носат.
Денес, у 2025-та.

Која глупа земја стана ова Америка, човече... Јебем ти глупог народа, да ти јебем...

Ќерка му на Бен Афлек (која е секако транс-активист) некој ја пуштил у ООН да збори за тоа како треба задолжително сите маски да носат.
Денес, у 2025-та.

Ќерка на татко алкохоличар, ова можеби ќе послужи како објаснување за психолошкото пореметување на разбудените и трансродовите изроди.

Ако нивните родители биле зависници од супстанци, тоа може да го објасни и домашното (не)воспитание и личните начини на размислување кај изродите.

Не секој кој е плоден го бива за добар родител.

Не секој кој е плоден го бива за добар родител.
Тоа глумците, со пар исклучоци (кои се канцелирани), се сите воук идиоти. Пошто ако не поддржуваат воук срања ги канцелираат. И малку по малку и самите влагаат во филмот, секако дозволуваат децата да им ги индоктринираат. Замисли бе... Да дозволиш детето да ти го упропастат заради кариера и заради воукизам.

Денес, у 2025-та.

Целиов говор...

96940171-14573661-Ben_Affleck_52_recreates_the_viral_sad_Affleck_smoking_meme_whil-a-39_1743821973834.jpg

Just before taking office for his second term, Trump criticized the Biden administration for allowing U.S. weapons to be used in long-range strikes inside Russia.

Now, he’s approved such strikes himself — and is even considering sending Tomahawk missiles to Ukraine.

And some people still think voting in the U.S. actually matters.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom