Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не ја разбирам формацијава, играме со 4ца во средина, топка не пипнавме ... со 3ца во одбрана а они имаат 4-0 шутеви во рамки на гол. Нападот секако не постои и онака, како и тренерот на клупа кој исто така не постои.
Го игра Далот кој се нема споемно со топка неколку месеци, се врати од повреда ПРВ ТИМ забетонирано. Аморим е курва !!!!

Ај нека го истера Далот сега
Најдобро сам да си замини како шо велеше дека не му требала оштетата. Тој го бира тимот. А Јоро едноставно мора да стартува во ваква климава одбрана. Плус можеше и Ламенс да дебитира. До кога ќе го чекаме?

Зашто Далот се позиционира на средината често,па која е логиката да истрча при контра десно горе?

Каква одбрана. Еј Шо кој требаше дс лета од клубов летово, лагано си игра прва цело време ко штопер. За дало и Мегваер што да се коментира. Абе со топка не се споивме. Буквално се дојдени ради реда, да земат платс неделна.

За утре сигурица 1:3 Шешко дава гол, а може и два. Да не биде не сум ви кажал, шиткајте биткоини влагајте all in да се раздужите по лихвари и брзи кредити.
Za Brentford 3-1 mislese neli

Кога еден играч игра лошо проблемот е во играчот. Кога неколку играчи играат лошо проблемот е во тактиката. Кога цел тим игра лошо проблемот е во тренерот. Ама кога цела сезона целиот тим игра лошо проблемот е во газдата на тимот.

Искрено не ми е жал за говнана на терен, жал ми е за дечкото што не може да си ја ишиша косата 357 денови чекаајќи 5 победи во серија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom