Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

1,6 миљарди у средства, има простор еврејот да чопне уште некој кредит гарант. Ја незнам што колатерал се нуди али не е на арно.

Јас да сум вака ќе им речам на играчите: Не ви чини Аморим? Бујрум да донирате сите од платите, соберете за отштета и избркајте го човекот. Од утре сте сами, без менаџер. Играјте како знаете и умеете. Пошто сте паметњаковичи сите и ниеден менаџер не ви чини, повелете сами организирајте се. Ако испадните, уште -50% кратење на плати. Истите плати ви остануваат само ако сте 6-10 место. Испод тоа, кратење.

Јас да сум вака ќе им речам на играчите: Не ви чини Аморим? Бујрум да донирате сите од платите, соберете за отштета и избркајте го човекот. Од утре сте сами, без менаџер. Играјте како знаете и умеете. Пошто сте паметњаковичи сите и ниеден менаџер не ви чини, повелете сами организирајте се. Ако испадните, уште -50% кратење на плати. Истите плати ви остануваат само ако сте 6-10 место. Испод тоа, кратење.
Северна Кореја муд, еден нема да остане така а Јунајтед че има 24 тужби преку Уефа. Сигурно има нешто човек, веројатно го прават тоа што го бара од нив не се доволно добри, просто. Магаре да си ќе пукнеш замисли винг бек да си у систем на аморим, кариерата на 26ќе ја завршиш, особено во ПЛ. Многу е физичка за тоа тој што го бара, дека лесно не фаќаат на контри.
Автоматски споено мислење:

Он изгледа им вика,ако сте добри на теренот ќе ве поштедам и ќе ве заменам накај 70та минута

Абе обично не ставаат во недела, што така утре играме ? Прогнози ? Моите не се добри, не се надевам на ништо позитивно, односно очекувам ново разочарување со формацијата 3/4/3 и тврдоглавиот Аморим која ќе доведе до 0-3 !!!

Абе обично не ставаат во недела, што така утре играме ? Прогнози ? Моите не се добри, не се надевам на ништо позитивно, односно очекувам ново разочарување со формацијата 3/4/3 и тврдоглавиот Аморим која ќе доведе до 0-3 !!!
Формацијата ни е 323, двајцата у средина се губат. Ко без играчи да сме. :D

Лагани 1-1 бајо, со по еден промашен пенал на двете страни. :D

Pa moze da izgubat i da go kiknat Ruben i da ja trgnam Arena da ne plakjam za dzabe.
Barem vo nekoj kjar ke bidam.

Да не се лажеме, наркомани сме. После една недела бојкот ќе дојдеш тука да бараш линкови.

Пишаа погоре ко наркомани сме нема откажување идеме, се надевам на победа али реалноста е друга.

Можеше Зиркзе да стартува место себичниот Амад, али ајде да видиме. Можда Шо во офанзива ќе изненади :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom