Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А може и потегот на Тах да го видиме пак, дали имаше елементи за црвен.Penal, ok.
Uste od prv svirez na retardov se znaeshe deka ke ima gluposti, uste eden zelen za vnimanie sudija.
До се е, види го составот, со Галан и Ленгле во одбрана не знам како само два гола дадовте досегаДо клучните играчи е не е до Симеоне.
Ete ja pickata simeone tolku od golem trener. Ke se tepa so navivaci.hahaha. go pece muceto.До се е, види го составот, со Галан и Ленгле во одбрана не знам како само два гола дадовте досега
Љоренте дежа ву![]()
Неговиот беше за победа баремМаркос Љоренте има постигнато повеќе голови на Енфилд од Марио Балотели на пример, иако првиот никогаш нема играно за Ливерпул.
Од 7 гола во ЛШ што дал, 4 се на ЕнфилдМаркос Љоренте има постигнато повеќе голови на Енфилд од Марио Балотели на пример, иако првиот никогаш нема играно за Ливерпул.
Ако се стрпи да остани уште една сезона во Баерн, ќе биде одлична замена за СалахKaков играч е овој Олисе.
Вирц беше флоп после втората утакмица, Исак е прогласен за флоп после одиграни 60 минути хахахах.500 факинг милиони потрошени, Вирц изгубен у свемир, Исак не успеа да даде гол, Екетике е Њуњез 2... ама пак тепаат се, а нејкам да знам како ќе биде кој ќе се уиграат сите, језиво за свите поготов за фан базата на Арсенал
Автоматски споено мислење: