UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
И со играчи на Вардар да искочеа пак ќе беа срамотни овие 5мин. Се пикнаа во шеснаесетник и соблекоа гаќите.

Маркос Љоренте има постигнато повеќе голови на Енфилд од Марио Балотели на пример, иако првиот никогаш нема играно за Ливерпул.

До се е, види го составот, со Галан и Ленгле во одбрана не знам како само два гола дадовте досега
Љоренте дежа ву :)
Ete ja pickata simeone tolku od golem trener. Ke se tepa so navivaci.hahaha. go pece muceto.

500 факинг милиони потрошени, Вирц изгубен у свемир, Исак не успеа да даде гол, Екетике е Њуњез 2... ама пак тепаат се, а нејкам да знам како ќе биде кој ќе се уиграат сите, језиво за свите поготов за фан базата на Арсенал :vozbud:
Автоматски споено мислење:

Attachments

• 1758143483780.png
    1758143483780.png
    515,5 KB · Прегледи: 19
500 факинг милиони потрошени, Вирц изгубен у свемир, Исак не успеа да даде гол, Екетике е Њуњез 2... ама пак тепаат се, а нејкам да знам како ќе биде кој ќе се уиграат сите, језиво за свите поготов за фан базата на Арсенал :vozbud:
Автоматски споено мислење:
Вирц беше флоп после втората утакмица, Исак е прогласен за флоп после одиграни 60 минути хахахах.
Чисто информативно колку потрошија Ливерпул минатата сезона ко станаја шампиони?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom