Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Среќата ги следи храбрите.Liverpool are the first side in Premier League history to win four consecutive matches thanks to a winning goal in the final 10 minutes or later
Ќе видиме со Исак како ќе се вклопат, веројатно ќе тргне на подобро работата, бидејќи голем хендикеп е за Ливерпул кога Салах не е во форма, а среќата кога тогаш ќе го сврти грбот, не можеш вечно да добиваш натпревари во 90+. Патем и Сити изгуби на крај во 89та минута прошло коло со Брајтон, а баш се тим што ако влезе во ритам 10 победи ко ништо може да сврзат. Чим тим дозволи да не е решен натпреварот до 90та минута, тоа е веќе коцкање и се може да испадне, некогаш ќе ти се посреќи, некогаш ќе го јадеш.Среќата ги следи храбрите.
Не е дека го сакам податоков ама тоа е најчеста одлика на Шампион.
Тотално е спротивно од Челзи што губи 2 поени во 93та.
Тен Хаг е слободен, земајте го пред некој друг да ви го украде.
Немој не ме радуј...![]()
Ниту Каземиро ниту Угарте не вршат работа, првиот неможе да трча, вториот се губи у некои други димензии.Фали плејмејкер што ќе ја изнесе топката од 16-тник а не дефанзивен везњак. Дефанзивни се Угарте и Каземиро. Фали тренер на тимов нормален.
Нека го за вас.Тен Хаг е слободен, земајте го пред некој друг да ви го украде.![]()
Боље да не се фалите со вакви цигани.
Да не му ја сменеше позицијата Слот не знам баш колку ќе беше добар.Гравенберх прераснува во страшно играчиште.
Огромна грешка на Баерн што го пуштија.
Како и Јилдиз впрочем.
Инаку 2-0 е најопасен резултат за Ливерпул сезонава. 3 пати го прокоцкаа