Deksi
Локал патриот
- Член од
- 16 март 2010
- Мислења
- 1.011
- Поени од реакции
- 1.340
Можиш да бараш ко ќе ми падни 7ка на лото ама Германско и ко ќе го земам клуботБараме одговорност од Декси ака управата.
Денес второ полувреме МИЗЕРИЈА, како првпат фудбал да играт, не ми се верва, и примат гол и како да е крај на светот, како да нема уште 30 минути...
Денес освен Кице НИКОЈ не заслужи прелазна оценка, неможам да си простам дека 0-4 изгубивме од факинг Арсими, а далеку дела се лоши и дека имаат лоша, ама дека во Битола ќе земат бод или па три... ни во најлошиот сон неможеше да ми дојди... ама ако, нека се приземјат сите, нека се освестат малце и нека напрат нешто заедно за клубот. НАПАЃАЧ ни треба одма замена за Мирко, ние со и без Мирко сме друга екипа... нема дуел кој да земи, кој да задржи, кој да протури НЕМА, нас ни треба 24/7 таков Шпиц, не само нас на секоја екипа и сите ги имаат... Кај нас напред сите се по 160 цм високи, можи имаат други предности, ама шпиц се знај шо е...
Убо е шо ќе мора пред и после секоја утакмица да има има изјави па така, со многу појќе тежина ќе биди секоја утакмица за сите, а да нема... нема да можи... само штета шо на изјавите пред и после утакмица нема чоек, а не па појќе прашања да постават...