Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
партиска управа + партиски играчи = ДЕБАКЛ

Пелистер вака срамно нема изгубено во Битола во последните 15-20год.

Треба јавното обвинителство да се позанимава со работата во клубот!

kakov sram ne znam dali bilo nekogash polosho od ova , ko vi velev jas deka ko na gjoko se ovie doneseni igraci nieden ne treba da e tuka site do eden da se izbrkat barem neka igrat bitolcani vo vakov klub
kakvo dushobolie me mana pooo beda vakva ne ni zamisluvav deka e mozno

Овие дома не ги знаат дека работат во ФК Пелистер. Еве во иднина за добра понуда нека го земат Игнатов.

Не бе ние лошо му мислиме бараме преку леб погача за куро здравје три месеци велиме фалат играчи останавме без ниту еден класичен напаѓач на најважните четири пет натпревари за да нема конкуренција капитенот а во едно и спортски директор сега јас ќе бидам крив дека четири гола ни дадоја и реков ова со рефлекторите е терет за нас а повеќе докажување за гостите оти нема кај нас во екипата менталитет и некоја будала со мадиња да ја крени екипата за измените поарно да не влезеја за тоа не праевме претходно страмота сите треба да се казнат од стручен штаб до сите играчи за овај пораз но реков и вчера истото ќе биди и со работнички не зборам за инает се гледа дека не можиме дека фалат играчи ама по разбираме ние ете има кој разбира дадено се ќе посерат како сите претходно ќе ги издржиме и овие како сите до сега се знај после ќе клат рака од ффм но страмота и греота е ова за град0т ,гледачите и навивачите еј факинг арсими ни даде четири за џабе сликање дресој автобуси и стадиони резултатите се најважни тиквари а тие без играчи ги нема ша сега сс знај прв ќе лета капинот а после мирко и на крај управата!

Во ваквите утакмици се бодојте за нас. Нема шо да бараме со топ 3 екипите бодој. Ама ете изгледа нема шо да бараме и со вакви екипи. Играта очајна, стефан на средина поарно едно дрво нека клат можи од него поубо ќе се одбие топката. Истрчаја сликарите поќе од него. Очајна игра и мора одма да си преземат нешто оти после првиот гол се откажаја и почнаја раце да креват то на ништо не личи.

Последно уредено:
Pelister se saka i koga gubi....
Mnogu raboti treba da promenime za da bidime seriozen klub..
Pelistet e ime nase, Pelister e zivot nas!!!

@Goran Bt kako vi odi “realniot” pat do Konferenciska Liga
Ти бе најде да ми збораш ако не е дестани нема да постоите од 79 дури не дојде тој трета лига бевте сега го кренавте курот над мадиња некоја година па кажуваш приказни и сказни имате среќа начекавте село без кучиња и неспособни управи и клубови сите овие години па земате титули инаку за брзо ќе се откажеше и кренеше раце тој со ќенефите за тоа седете таму мирни и гледајте барем трибина да ви напрат оти и тоа нема да го имате !

Ти бе најде да ми збораш ако не е дестани нема да постоите од 79 дури не дојде тој трета лига бевте сега го кренавте курот над мадиња некоја година па кажуваш приказни и сказни имате среќа начекавте село без кучиња и неспособни управи и клубови сите овие години па земате титули инаку за брзо ќе се откажеше и кренеше раце тој со ќенефите за тоа седете таму мирни и гледајте барем трибина да ви напрат оти и тоа нема да го имате !

Titula imame bez Destani, vie koga

So sreka vo Konferenciska Liga, glavata gora mozete do play off topka e toa ne se znae

Ај сега сликајте се со Мирко едно селфи :cool: дека јас сум ги "хејтал" не бе само вистината му ја кажвам дека ФК е чорба и не знај кај тера со цела гарнитура, Дортмунд од Чергане ни држи лекција.....арам да ви е....толку !

партиска управа + партиски играчи = ДЕБАКЛ

Пелистер вака срамно нема изгубено во Битола во последните 15-20год.

Треба јавното обвинителство да се позанимава со работата во клубот!
Претходните беа застанати во 2000 последно тие ко играа фудбал а сега Мирко и екипата пред дестина години тој ко беше играчиште еден не знај од нашата лига се само тој најубав ,најпаметен и најдобар е така само порази а од друга страна Капинот ќути а управата не знај кој пат да го фати оти се ближат избори со еден збор пиши крст еден не се најде маЖ од сите спортски и фудбалски работници во град0т да напрај нешто а сите се пробаа по неколку пати струга за десет години постоење зеде два титули исто ренова итн...шо значи нема шо поќе да прајме муабет не не бива односно не ги бива не е проблемот кај другите туку кај нив и реков секој да тргни од себе после на таму арно ама не читаат или се се прај само за до избори и пиар не со стратегија за пет, десет години земи некој играч избори опстанок преку ффм и толку амбиции нула за опстанок е така никогаш нема да бидиме клуб за џабе другите работи шо се прават се е маска и лажна слика не вратија прво оделение факинг Арсими и реков после следува бетер со Работнички ,Башкими,Струга и Шкендија ќе биди потоп оти суета и его владејат па че бараме после помош од ффм или од партија струга да ни дај бодој за мир во куќата а после да му се врати нив е така никогаш па но тогаш нема да не биде !

Да не биди дека само лајна јадам еве предлог нека го земат Давид Тошевски нека најдат пари плус и така ливаја е готов уште оваа сезона мора да мислат за иднината нека го платат детето и да се прај атмосвера а не пак да ми донесат некој ѓупак за кило ориз и после нема успех па ќе нема ко се прај се само за реклама да играл онај да се земел овај за мир во куќата се напрај распад систем и поделба на табори едни за Мирко други за Стефан а трети за Капинот хаос наместо арно да си напрајме ние за пуста реклама и лајк поќе си напрајвме поделби и кавги
Автоматски споено мислење:

Titula imame bez Destani, vie koga

So sreka vo Konferenciska Liga, glavata gora mozete do play off topka e toa ne se znae
Абе ,,брат " титула имаат и Победа, Ренова,МЃП европа играле Милано,Беласица,Турново,Цементарница,Металург,Пандев еве сега Струга но знај кај завршија и како сите тие то ќе биди следно со Струга а после сте вие на ред ко че крени раце Дестани тоа е разликата меѓу Пелистер,Вардар и сите други !
А кај нас се знае ќе решат во белата палата ако се смилуваат да ни дај куп како лани на другарите друго чаре нема топката кај нас е само во боја и то партиска од 1992 па наваму со ретки исклучоци се знај пола се решава надвор од терените преку ффм и власта па ти види сега проблемот е шо кај нас не чинат работите без разлика шо се решава на друго место ние не прајме чекор напред туку тапкаме во место 80 години

Последно уредено:
Како иди ми мириса дека и Пелистер за 2-3 години ако продолжи под општина да биди дека че го снајди како Победа шо ја снајде крадеја шо крадеја сега никој денар не му дава ни општина ни ништо и пополека се спрема да ја снема...

Како иди ми мириса дека и Пелистер за 2-3 години ако продолжи под општина да биди дека че го снајди како Победа шо ја снајде крадеја шо крадеја сега никој денар не му дава ни општина ни ништо и пополека се спрема да ја снема...
Од нас зависи ако ќутиме уште денес ќе ни го клат клучот да се прашуваат тие шо не треба за тоа постој НГ да не дојди до тоа да бидиме како другите екипи и да бидиме Пелистер од Битола !
Шо значи тој филм никој нема да го гледа колку и да сака ќе напрајме беља ако не можиме арно за лошо сме први :)
Најважно сега да земат салам шпиц и договорат некоја три за три оти ќе летаат глави после некој нареден пораз и се знај ако има смена треба тренерот заедно со спортскиот директор а управата сакал неќела мора некогаш да пресечи и напрај рез доста е со овај на онај мора да дојди мора да игра така и опстанок ќе ние успех со наши пари !

Од нас зависи ако ќутиме уште денес ќе ни го клат клучот да се прашуваат тие шо не треба за тоа постој НГ да не дојди до тоа да бидиме како другите екипи и да бидиме Пелистер од Битола !
Шо значи тој филм никој нема да го гледа колку и да сака ќе напрајме беља ако не можиме арно за лошо сме први :)
Најважно сега да земат салам шпиц и договорат некоја три за три оти ќе летаат глави после некој нареден пораз и се знај ако има смена треба тренерот заедно со спортскиот директор а управата сакал неќела мора некогаш да пресечи и напрај рез доста е со овај на онај мора да дојди мора да игра така и опстанок ќе ние успех со наши пари !
Брат дури не дојди некој приватен инвеститор да земи 70-80% од акциите и стварно шо сака да вложи иначе се друго е гола вода, само че надевате на празно и колку сака нека смена управи кој сака нека дојди и тренер Мурињо да го кла џабе е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom