Кој го финансира овој Квиското, знам дека ментор му беше Латас... ама знаеш како кој плаќа тој бургија.Овој играл Need for Speed или спинува Златев?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој го финансира овој Квиското, знам дека ментор му беше Латас... ама знаеш како кој плаќа тој бургија.Овој играл Need for Speed или спинува Златев?
Кој поткаст?се повеќе се заострува работата со Украина,на странските медиуми се чита се по отворени можности за ескалација од светски размери, кај нас се и сешто и ич не е на арно.Пред некој ден на еден поткаст се спомна за премиерот Мицковски дека ќе бега во Виена каде и има стан и со поголемо пакетче на пари.Ние македонците со под просечни примања и без некој видик на по добро тука во Македонија треба да се запрашаме колку е точно и какво сценарио да очекуваме.Стварно е тема за размислување до колку е точна информацијата од поткастот...
тешки муабетиКој поткаст?
На интернет врие од такви поткасти,Кој поткаст?
јавно на медиум не може така лесно да се пласира вест.Се има одговорност иако кај нас не функционира.Јас им верувам.На интернет врие од такви поткасти,
Кој сакаш слушај исто се тртомуљи, на форумов се утепавме од следење на процесите и објаснувања дека работите не одат на арно ама на поткастот некоја шупелка нешто се ...., голема вест.
се повеќе се заострува работата со Украина,на странските медиуми се чита се по отворени можности за ескалација од светски размери, кај нас се и сешто и ич не е на арно.Пред некој ден на еден поткаст се спомна за премиерот Мицковски дека ќе бега во Виена каде и има стан и со поголемо пакетче на пари.Ние македонците со под просечни примања и без некој видик на по добро тука во Македонија треба да се запрашаме колку е точно и какво сценарио да очекуваме.Стварно е тема за размислување до колку е точна информацијата од поткастот...
Ама верувај им не реков да не им веруваш,јавно на медиум не може така лесно да се пласира вест.Се има одговорност иако кај нас не функционира.Јас им верувам.
во ред е,кој како но сепак вест во етер не е така лесно да се каже било од свиркачи или од лична побуда.А за ескалацијата по мене е она што ми одговори е како филмот Don't Look Up.Ама верувај им не реков да не им веруваш,
Само реков дека дека тие таму кои и да се се обични шупелки и препишувачи.
И не е ескалациај од светски раззмери ами се работи за можен судир помеѓу САД+УК+Гер+Фр (и еден куп вазали-колонии и сл) некаде околу 49 земји кои се околу 15-20% од светското население против првенствено Руската Федерација па и Китајо и уште неколку земји (оние што селедат знаат кои), значи нема свестки размери ама има светски последици.
не сум го глеал филмот, одам да го гледам па....во ред е,кој како но сепак вест во етер не е така лесно да се каже било од свиркачи или од лична побуда.А за ескалацијата по мене е она што ми одговори е како филмот Don't Look Up.
Вистина е, едниот удрен е посериозно повреден, се бори за живот.Овој играл Need for Speed или спинува Златев?
Во веста од мкд.мк прво и веднаш е осудена Лефица а и овој Јанчев.Вистина е, едниот удрен е посериозно повреден, се бори за живот.
![]()
Пратеникот на Левица Сашко Јанчев е приведен, учествувал во сообраќајка, повредени се двајца малолетници
Пратеникот на Левица, Сашко Јанчев е приведен откако ноќеска бил учесник во сообраќајна несреќа во која има повредени двајца малолетници. Јанчев со неговото возило со судрил со мотор кој го управувал 16-годишник. И момчето и неговата 13-годишна сопатничка со тешки телесни повреди се во...a1on.mk
![]()
Тешка сообраќајка во Марино, пратеник на Левица прегазил млад мотоциклист, кој се бори за живот - МКД.МК
На крстосницата од улицата 10 во село Марино и сервисната улица се случи сообраќајна несреќа помеѓу патничко возило „хјундаи тусон“ управувано Јанчев и мопед „јијинг“ управуван од М.Д од село Идризово. Во сообраќајката тешко повреден бил М.Д., а сопатничката А.Т. од населбата Илинден е полесно...mkd.mk
Ми должиш кафе и хемиско чистење на фармерки.тешки муабети
Сообраќајната несреќа се случила ноќеска по полноќ, при удар на нерегистриран и неисправен моторцикл без светло, управуван од малолетник без возачка дозвола и без заштитна кацига, кој возејќи со неприлагодена брзина на патот, практично се забил во совозачката врата на автомобилот управуван од пратеникот Јанчев, кој во тој момент имал вклучен жмигавец за вртење десно (види слика од лице-место).
![]()
Според досегашните информации на очевидци, пратеникот управувал со возилото совесно, согласно сообраќајните правила и прописи, односно со пропишана брзина и НЕ бил под никакво дејство на алкохол (бидејќи Јанчев воопшто не ни пие алкохол)! За жал, несреќата се случила за миг и практично не можела да се избегне, по што пратеникот на Левица постапил сосем присебно и одговорно и самиот лично повикал полиција и Брза помош, која на местото на настанот пристигнала дури по 40-на минути.
Еве како:Ако е крив да си одговара колку што треба,ама како бе 16 годишник вози мотор во 00.50 минути со 13 годишна сопатничка.И родителите на двете дрца би ги осудил исто како и овај пратеников