Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И Сити не се тоа што беа!

Па јас уште на времето предложив Онана на шеска да го стават, од Угарте сигурно ќе беше подобар :)
Ние Угарте 50-60 го плативвме,а го дадовме Мектоминеј ејј

Ние Угарте 50-60 го плативвме,а го дадовме Мектоминеј ејј
Ако претвориш во евра скоро 70, а они за тие пари си го собраа Невес.

Realno utre nasive bi trebalo da izigraat pametno i na Reinders mu zalepat nekoj da go brka cel mec da ne mrdne, ko Park koga go brkase Pirlo, i da se iskoristi pritisokot vrz Donaruma. Debi na derbi ne e mala rabota, ako sakas bidi i Kasiljas, Bufon, dzabe. Ete tamu polagam nadezi. I plus toa ciganot od Egipet ne im igra sto e super.
Se razbira pametno bi bilo Hari da pocne od prva za da ima koj da go drzi Haaland posto Licha e povreden.
So Gospod napred, bi sakal minimalna pobeda iako i nereseno e super.

Хојлунд со голче за Наполи, против Де Геа. Баш ми е мило, се надевам дека ке си ја реоживее кариерата.
Hojlundбеше најмалиот проблем за нас, не дека е Халанд ама па и Шешко не е некој страшен апгрејд

Му лежи Серија А. Друг тип на лига е. Да не се лажеме, ама онакви топки кај нас добиваше еден куп и никогаш не успеал да ги претрча стоперите така.

Добро е, конечно промени. Ме бендисува Мазра од старт, али лабав ми е Угарте. Само турчево да не се избрука и да ја заебе утакмицава од старт. Тоа што не игра Далот ми дава надеж. :D GGMU!

Добро е, конечно промени. Ме бендисува Мазра од старт, али лабав ми е Угарте. Само турчево да не се избрука и да ја заебе утакмицава од старт. Тоа што не игра Далот ми дава надеж. :D GGMU!
Наша среќа повреден е да не беше ќе играше. :D

Некако не ја разбирам формацијава. Амад лево крило? Угарте, кој беше во супер лоша форма? Се крстам во Мбеумо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom