Ние Угарте 50-60 го плативвме,а го дадовме Мектоминеј ејјИ Сити не се тоа што беа!
Па јас уште на времето предложив Онана на шеска да го стават, од Угарте сигурно ќе беше подобар![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние Угарте 50-60 го плативвме,а го дадовме Мектоминеј ејјИ Сити не се тоа што беа!
Па јас уште на времето предложив Онана на шеска да го стават, од Угарте сигурно ќе беше подобар![]()
Ако претвориш во евра скоро 70, а они за тие пари си го собраа Невес.Ние Угарте 50-60 го плативвме,а го дадовме Мектоминеј ејј
Hojlundбеше најмалиот проблем за нас, не дека е Халанд ама па и Шешко не е некој страшен апгрејдХојлунд со голче за Наполи, против Де Геа. Баш ми е мило, се надевам дека ке си ја реоживее кариерата.
Наша среќа повреден е да не беше ќе играше.Добро е, конечно промени. Ме бендисува Мазра од старт, али лабав ми е Угарте. Само турчево да не се избрука и да ја заебе утакмицава од старт. Тоа што не игра Далот ми дава надеж.GGMU!
Добро е, конечно промени. Ме бендисува Мазра од старт, али лабав ми е Угарте. Само турчево да не се избрука и да ја заебе утакмицава од старт. Тоа што не игра Далот ми дава надеж.GGMU!