- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 5.817
- Поени од реакции
- 10.876
Не сакаш да прочиташ два реда, само пишуваш рафали!Абе постар си ама очигледно не си мудар, мудроста не доаѓа секогаш со годините, и што сега еве да речеме ќерка ти е во брак, зет ти ја тепа и коцка пари, што ќе ја советуваш, ќерко немој, ќути си трпи си, децата ќе ти ги оговараат Перса и Митра дека се деца на разведени родители, дај бе оди извади си ја главата од песок веќе, доста со тој старовремски од адама менталитет, кога ќе почне Македончето да оди во чекор со модерниве времиња?
Па што зборев јас два дена? Кој кур да ми извиниш пишував чаршафи? За да не земе коцкар и шизо! Прочита? Аха утре!
Ама ти си модерна, само уста имаш!
Јас цел реферат напишав за здрав избор, види ја што ми пишала?
Па ние тука сме биле заостанати, зини земјо голтни ја сосе џерманија заедно!
Автоматски споено мислење:
Беш га кога сум заостанат, шудапрајш!Баш ме заболе кој ќе се замара со мене кој не!
Да не ме ранат со свои пари можда?
Како прво светот е напреднат,се е веќе напреднато,и луѓето баш ги боли стојна кој што направил.
Јесте да пука муабет,ама тоа е од таквите заостанати како тебе,што пие кафе со мама и комшивките на мама...и вика Ц Ц Ц нонето ли се раведе? Ц Ц Ц!
Абе ојте видете свет,ојте малку прошетајте ги тоа главите. Видете колку луѓето брзо живеат и како се борат да постанат нешто и да остварат нешто во животот.
Од ццкање и апла уста аир нема.
До душа секое чудо 3 дена.
Пс. балканче си е балканче јебига!