НЕ ПОСТОИ ДОБАР РАЗВОД

• Креатор на темата Креатор на темата VIKICA33
  • Време на започнување Време на започнување

Дали разведен/разведена е титула или пораз?

• Титула

Гласови: 2 5,4%
  • Пораз

Гласови: 23 62,2%
  • Зависи ( објасни )

Гласови: 13 35,1%

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
Абе постар си ама очигледно не си мудар, мудроста не доаѓа секогаш со годините, и што сега еве да речеме ќерка ти е во брак, зет ти ја тепа и коцка пари, што ќе ја советуваш, ќерко немој, ќути си трпи си, децата ќе ти ги оговараат Перса и Митра дека се деца на разведени родители, дај бе оди извади си ја главата од песок веќе, доста со тој старовремски од адама менталитет, кога ќе почне Македончето да оди во чекор со модерниве времиња?
Не сакаш да прочиташ два реда, само пишуваш рафали!
Па што зборев јас два дена? Кој кур да ми извиниш пишував чаршафи? За да не земе коцкар и шизо! Прочита? Аха утре!
Ама ти си модерна, само уста имаш!
Јас цел реферат напишав за здрав избор, види ја што ми пишала?
Па ние тука сме биле заостанати, зини земјо голтни ја сосе џерманија заедно!
Автоматски споено мислење:

Баш ме заболе кој ќе се замара со мене кој не!
Да не ме ранат со свои пари можда?
Како прво светот е напреднат,се е веќе напреднато,и луѓето баш ги боли стојна кој што направил.
Јесте да пука муабет,ама тоа е од таквите заостанати како тебе,што пие кафе со мама и комшивките на мама...и вика Ц Ц Ц нонето ли се раведе? Ц Ц Ц!
Абе ојте видете свет,ојте малку прошетајте ги тоа главите. Видете колку луѓето брзо живеат и како се борат да постанат нешто и да остварат нешто во животот.
Од ццкање и апла уста аир нема.
До душа секое чудо 3 дена.
Пс. балканче си е балканче јебига!
Беш га кога сум заостанат, шудапрајш!

Не сакаш да прочиташ два реда, само пишуваш рафали!
Па што зборев јас два дена? Кој кур да ми извиниш пишував чаршафи? За да не земе коцкар и шизо! Прочита? Аха утре!
Ама ти си модерна, само уста имаш!
Јас цел реферат напишав за здрав избор, види ја што ми пишала?
Па ние тука сме биле заостанати, зини земјо голтни ја сосе џерманија заедно!
Автоматски споено мислење:

Беш га кога сум заостанат, шудапрајш!
Абе Швајцарија сум, ама Германци се и тие, така ги рачунам, абе чоек, немам јас време за читање чаршави, ама ете резиме ми кажа од тоа писанието шо си го везел, е сеа да ти одговорам, како ли како, како да знае некоја една жена невеста млада што се мажи, каков ќе земе а???? А море а??? Како? Сите се преправаат, сите до еден ко цигани лажете додека се ожените и ѕвезди симнувате и брда и долини ветувате. Оф мореее. Пак ќе речам не иде секогаш со годините. Ама искуството е најдобар учител, не си ни ти крив, само поплукај си под пазуви да не ти се погоди зет коцкар пијаница и неработник.

Де бе чоек,не се нервирај,ко те читам вака нервозен ми иди ја дијазепам да се напијам @fennel
Мислиш од дијазепам ќе ти помини?
Шала настрана, кога работам нешто го работам, макар и пост на форум. Нормално ако има поента. А ова има.
Абе Швајцарија сум, ама Германци се и тие, така ги рачунам, абе чоек, немам јас време за читање чаршави, ама ете резиме ми кажа од тоа писанието шо си го везел, е сеа да ти одговорам, како ли како, како да знае некоја една жена невеста млада што се мажи, каков ќе земе а???? А море а??? Како? Сите се преправаат, сите до еден ко цигани лажете додека се ожените и ѕвезди симнувате и брда и долини ветувате. Оф мореее. Пак ќе речам не иде секогаш со годините. Ама искуството е најдобар учител, не си ни ти крив, само поплукај си под пазуви да не ти се погоди зет коцкар пијаница и неработник.
Пак не си дочитала!
Барем за кравата и невестата да ја уловеше поентата!
Штом си била во Швајцарија и крави и неести има, треба да ти фати!

Мислиш од дијазепам ќе ти помини?
Шала настрана, кога работам нешто го работам, макар и пост на форум. Нормално ако има поента. А ова има.

Пак не си дочитала!
Барем за кравата и невестата да ја уловеше поентата!
Штом си била во Швајцарија и крави и неести има, треба да ти фати!
Работи си ти постови на форум ама немаат сите време да везат, иначе не значи ако ти се долги постовите дека се и многу поучни де, некогаш една реченица знае да е попаметна од цел роман, зависи од писателот.

Работи си ти постови на форум ама немаат сите време да везат, иначе не значи ако ти се долги постовите дека се и многу поучни де, некогаш една реченица знае да е попаметна од цел роман, зависи од писателот.
Не ми мрдај неесто, кажи си сфати или маде голо сфати?

Еве шо вели мојот виртуелен асистент
Читај и плачи

IMG_20250911_222218.jpg

In the meantime me.....
FB_IMG_1757622174900.jpg

И двете причини за развод се валидни, мислам реално секој субјективно си го сфаќа концептот на "среќа", едноставно е, ако не ме прави среќна, Зашто би била во него, мислам на бракот. Се останато е интереси

Еве шо вели мојот виртуелен асистент
Читај и плачи

Прегледај го приврзокот 455712

In the meantime me.....
Прегледај го приврзокот 455713

И двете причини за развод се валидни, мислам реално секој субјективно си го сфаќа концептот на "среќа", едноставно е, ако не ме прави среќна, Зашто би била во него, мислам на бракот. Се останато е интереси
Што од ова спорам јас? Што не е спомнато досега?
Се слагам 100% со Chat GPT. Моите писанија беа да се настојува на цврсти критериуми пред да се стапи во брак. За да се избегнат траумите од несреќните бракови и развод.
Точно е дека е далеку подобро да си сам отколку во несреќен брак. Тоа најдобро си го знаат децата од несреќни бракови впрочем или тие што го голтнале апчето набрзина!

Тоа е изрека!
Не значи дека се однесува само за село, може и маало во град и сл.
А значи дека во брак се влегува со човек на кого му го знаеш семејството од памтивек.
Дали имало сериозни болести, какви работни и животни навики имаат, умни, глупи, ајдуци, мрзливи....плус нема она ќе си одам кај мама застрашување. Оти мама е на мах километар, па желбата може и ќе и се исполни, разбираш!
Плус, се гледало да се од иста имотна состојба. На ерген од моето место му договориле жена 6 години постара. Само затоа што потекнувала од фамилија со иста структура на имот.
Е затоа што се посветувало такво внимание, немало и разводи!
Сега се сретнале на нечиј роденден, се опнале петпати и ајт брак! Кочи малку! Имам впечаток дека машките повнимателно избираат кола, отколку жена!
Ова со колава ти е на место.Машките во моментов се во очајна ситуација.Би зеле било која само да се женат.На пример жена никогаш не би се омамажила за невработен.

Ова со колава ти е на место.Машките во моментов се во очајна ситуација.Би зеле било која само да се женат.На пример жена никогаш не би се омамажила за невработен.
За било штото.
Еден многу интересен момент, кој го забележувам во последните 30 години во Мк.
Кај двојките кои се во брак, мажите се поубави полични од жените!
Во наше време се знаеше, маж да е силен, жена да е убава! Кој маж беше умен уште гледаше неестата да е со широка карлица, ако дал бог де!!!
Точно и со материјалната ситуација! Женско се мажи ради потомство или да избега од дома! За к** не е проблем, материјално мама и тато че ја крепат. Значи и треба некој кој е материјално и физички силен да го обезбеди просперитетот на нејзиното идно потомство и на неа. Невработен ама никако не влегува во таа категорија, па нека е умен, привлечен и со 20+ алат, јок!

За било штото.
Еден многу интересен момент, кој го забележувам во последните 30 години во Мк.
Кај двојките кои се во брак, мажите се поубави полични од жените!
Во наше време се знаеше, маж да е силен, жена да е убава! Кој маж беше умен уште гледаше неестата да е со широка карлица, ако дал бог де!!!
Точно и со материјалната ситуација! Женско се мажи ради потомство или да избега од дома! За к** не е проблем, материјално мама и тато че ја крепат. Значи и треба некој кој е материјално и физички силен да го обезбеди просперитетот на нејзиното идно потомство и на неа. Невработен ама никако не влегува во таа категорија, па нека е умен, привлечен и со 20+ алат, јок!
Ти женет си?

Ти женет си?
Нее скраја да е, јас сум филозоф!
Ставам тези и контратези, после извлекувам заклучоци и ги пишувам на Кајгана форум.
Ако ми се пушташ, да ти кажам си закаснила за едно 40 години!!!

Нее скраја да е, јас сум филозоф!
Ставам тези и контратези, после извлекувам заклучоци и ги пишувам на Кајгана форум.
Ако ми се пушташ, да ти кажам си закаснила за едно 40 години!!!
Да и ти си закаснал бајаги
Ти треба тебе некоја да те смири.
Онака мушки..
Она да пие,ти јајца да теглиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom