Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Што мислите за овој модел?

Двојно е поефтин пример од Вивакс аери 3.5.

На chat gpt вика дека за греење троши дури и помалку.

Ми треба за детска соба околу 11 квадрати.

Пролетта зедов Мидеа 5.5 исто на некоја промоција беше, за во дневна 40м2. Како за во преоден период задоволен сум. Зимава ќе видиме.

Ovoj model

Што мислите за овој модел?

Двојно е поефтин пример од Вивакс аери 3.5.

На chat gpt вика дека за греење троши дури и помалку.

Ми треба за детска соба околу 11 квадрати.

Пролетта зедов Мидеа 5.5 исто на некоја промоција беше, за во дневна 40м2. Како за во преоден период задоволен сум. Зимава ќе видиме.
Беспари климата. Плус ако добиеш ваучер од 1500 денари ќе ти дојде 200 евра. Многу ефтино. Цена како само внатрешна да купуваш

Беспари климата. Плус ако добиеш ваучер од 1500 денари ќе ти дојде 200 евра. Многу ефтино. Цена како само внатрешна да купуваш
Ама зошто е толку голема разликата со останативе модели на Вивакс или друг производител на модел со слични карактеристики?
Повеќе ќе троши? Помалку квалитетни делови?
Сепак фаворит не е нова или непозната фирма, на пазарот за бела техника и електроника е години...

Ама зошто е толку голема разликата со останативе модели на Вивакс или друг производител на модел со слични карактеристики?
Сепак фаворит не е нова или непозната фирма, на пазарот за бела техника и електроника е години...
Kolega moj ja ima.,ama ja izvadi i kupi samsung ,bidejki ovaa iako mala soba i se deklarira kako 3.5kw, izgleda e poslaba i od 2kw, za ladejne Ok, za greejne vo 18m2 mupravese 2/3 df, na 1h.
ja namesti vo detska , pa ova zimo ke kazi toj 15k, ja zede

Препорачајте клима за греење, дневна плус кујна распоред на Г, 35-38м2

Фаворит ти е марка лепенка, исто како и Вивакс, Вокс, Горење, Тојотоми, и остали балкански измишљотини...

Се е направено во Кина, од некој ОЕМ, и мала е веројатноста за било каква разлика во квалитет или перформанси.

Плус во 11 квадрати, што и да ставиш ќе стопли, дури и во неизолирана куќа.

Фаворит ти е марка лепенка, исто како и Вивакс, Вокс, Горење, Тојотоми, и остали балкански измишљотини...
.....ST, FUEGO, TESLA, BEKO, BOSH, HUNDAI, MAX, BERGEN, NEO..... ima ušte, ne mi teknuva vo momentov.

Последно уредено:
Последно уредено:

Се е направено во Кина, од некој ОЕМ, и мала е веројатноста за било каква разлика во квалитет или перформанси.
Што си ги ставил Горење заедно со кинезиве? Горење е словенска фирма синоним за квалитет.
Кај мене бела техника скоро се е Горење и функцуонира беспрекорно.
На времето како дете памтам имавме Горење телевизор 20 години мајстор не виде. Двајца да не можат да го поткренат. Горење - Словенија не Кина

Zdravo na site, mi treba sovet okolu postavuvanje na sistem za greenje i ladenje vo kukja od 100m2.
Kukjata vnatresno e celosno sredena a od nadvor treba da se postavi fasada. Kratko kazano sistemot ke se postavuva od nadvor pod fasada.
Koe e popametno resenie multisplit sistem klimi ili pak toplinska pumpa so fenkojleri?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom