Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Сепак за греење парапетна е подобар избор
Ispadna deka i na ladenje e podobar izbor. Jas sum pogore spomenatiot.
Na netov nema ama baš nikakvi korisnički iskustva za parapetnive pogotovo na Vivax.... zatoa treba da e dragoceno moevo iskustvo.
Kaj mene e stavena vo 13 m2, 12- ka vo frtalj mesto, epten nepovolno, no toa za nea ne e nikakov hendikep.
Si duva od dolniot otvor po podot, od gorniot nagore, taka da na 1.5m od nea može nesmetano da se sedi ako se izbere tivkiot mod.
Ne se zaletuva poveće od 500 W i posle postiganje baranata T si modulira od 80-100W , ladi a kako da ne postoi bez galama i promaja.
Vo dnevna Haierov ima tivok mod ama ne odi pod 300W ( i nemože pomalce, jug i 30 m2) vo ladniot mlaz ne e baš prijatno a gore e neli, parapetava e dole no ne smeta.
Slednata klima kaj mene će sekako parapetna, bez dilemi.

Konzolnite ne GREE se momentalno na Akciska cena
3.5Kw Konzolna e na promo 37.999.....so 8000den popust
5.5kw Konzolna e 49.999....so 10.000den popust
Eurovent Sertificirani za razlika od nekoj drugi brendovi sto se poskapi....a nemaat Eurovent.
Eurovent za 3.5kw GREE Konzolna
Eurovent za 5.5kw GREE Konzolna
IMG_1679653816247.jpg

Za sporedba ceni na Konzolni od drugi marki koi prvo del i nemaat Eurovent kako Vivax/AUX a kako vtoro se poskapi
Vivaxot sum go videl izgleda pregolema Konzolnata kako fenkkojler a GREE-to e pokompaktna vnatresnata

Clipboard_09-02-2025_02.jpg

Konzolnite ne GREE se momentalno na Akciska cena
3.5Kw Konzolna e na promo 37.999.....so 8000den popust
5.5kw Konzolna e 49.999....so 10.000den popust
Eurovent Sertificirani za razlika od nekoj drugi brendovi sto se poskapi....a nemaat Eurovent.
Eurovent za 3.5kw GREE Konzolna
Eurovent za 5.5kw GREE Konzolna
Прегледај го приврзокот 454567

Za sporedba ceni na Konzolni od drugi marki koi prvo del i nemaat Eurovent kako Vivax/AUX a kako vtoro se poskapi
Vivaxot sum go videl izgleda pregolema Konzolnata kako fenkkojler a GREE-to e pokompaktna vnatresnata

Прегледај го приврзокот 454569

Toyotomi ли се климите?
Зошто 2.5kW е поскапа за 6000денари од 3.5kW?

Последно уредено:
Што мислите за овој модел?

Двојно е поефтин пример од Вивакс аери 3.5.

На chat gpt вика дека за греење троши дури и помалку.

Ми треба за детска соба околу 11 квадрати.

Пролетта зедов Мидеа 5.5 исто на некоја промоција беше, за во дневна 40м2. Како за во преоден период задоволен сум. Зимава ќе видиме.

Пролетта зедов Мидеа 5.5 исто на некоја промоција беше, за во дневна 40м2. Како за во преоден период задоволен сум. Зимава ќе видиме.

Ovoj model

Беспари климата. Плус ако добиеш ваучер од 1500 денари ќе ти дојде 200 евра. Многу ефтино. Цена како само внатрешна да купуваш

Беспари климата. Плус ако добиеш ваучер од 1500 денари ќе ти дојде 200 евра. Многу ефтино. Цена како само внатрешна да купуваш
Ама зошто е толку голема разликата со останативе модели на Вивакс или друг производител на модел со слични карактеристики?
Повеќе ќе троши? Помалку квалитетни делови?
Сепак фаворит не е нова или непозната фирма, на пазарот за бела техника и електроника е години...

Ама зошто е толку голема разликата со останативе модели на Вивакс или друг производител на модел со слични карактеристики?
Сепак фаворит не е нова или непозната фирма, на пазарот за бела техника и електроника е години...
Kolega moj ja ima.,ama ja izvadi i kupi samsung ,bidejki ovaa iako mala soba i se deklarira kako 3.5kw, izgleda e poslaba i od 2kw, za ladejne Ok, za greejne vo 18m2 mupravese 2/3 df, na 1h.
ja namesti vo detska , pa ova zimo ke kazi toj 15k, ja zede

Препорачајте клима за греење, дневна плус кујна распоред на Г, 35-38м2

Фаворит ти е марка лепенка, исто како и Вивакс, Вокс, Горење, Тојотоми, и остали балкански измишљотини...

Се е направено во Кина, од некој ОЕМ, и мала е веројатноста за било каква разлика во квалитет или перформанси.

Плус во 11 квадрати, што и да ставиш ќе стопли, дури и во неизолирана куќа.

Фаворит ти е марка лепенка, исто како и Вивакс, Вокс, Горење, Тојотоми, и остали балкански измишљотини...
.....ST, FUEGO, TESLA, BEKO, BOSH, HUNDAI, MAX, BERGEN, NEO..... ima ušte, ne mi teknuva vo momentov.

Последно уредено:
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom