Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга, проблеми си имам, Бог нека помага на сите, па и на мене, ќе видиме сега периодов е критичен, многу работи треба да се подредат, се надевам на арно ќе е , вчера гледав емисија документарка за Фритцл, што монструм ќе беше ама разбирливо е зошто толку никој не реагирал и не обратил внимание дека ќерка му ја нема, луѓето се толку оттуѓени, мислам во Германија и Австрија уште од времето си се такви, оболена нација е тоа. Ниту комшии ниту пријатели да не му влезат во куќа, 7 деца се изродиле во подрумот, 24 години тортура вршел и жена му не приметила ништо, ни дека тој носи ќеси полни пелени и храна Доле вподрум ништо, чудно језива приказна, а зошто не била уапсена мајката т.е жена му нема шанси да не знаела. Моментално се чувствувам и јас како затворена во 4 ѕида мислам нема споредба со тоа што доживеала Елизабет, но до некој степен се ставам во нејзина кожа.

Драга
Месечината надвор е врв.
Сите да објавите по една слика од неа :)
Затемнување има

Aјде драга Кајгана излези на балконче да гледаме во месечината вечерва

Д.К

1.Да не претерам ама од 2000 година наваму сум слушал и читал до сега за преку 20 помрачувања,затемнувања,еклиспи и такви работи и на некои тоа им делува нормално а други не знаат што јаделе вчера..

2.Ред флег во старт ми се женски со "машки поглед спремен за туча" со такви ликуши и пар секунди отидени во краток скен на анфасот ги рачунам за залудно потрошено време камоли да трошам некој јак муабет..

Драга,

честито со песна за страта република затоа што немаме направено за новава .
Исто како за многу работи у државава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom