Во Шведска мажот мора да и обезбеди посебна спална на жената....да немора ко кај нас да ака со Швалеро на Водно и тн станови за краток ПрестојЗначи маж ти ако ти е верен и има секс само со тебе (1 личност), ти мораш дупло (значи со двајца)?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Шведска мажот мора да и обезбеди посебна спална на жената....да немора ко кај нас да ака со Швалеро на Водно и тн станови за краток ПрестојЗначи маж ти ако ти е верен и има секс само со тебе (1 личност), ти мораш дупло (значи со двајца)?![]()
Ѓорги Колозов викаше, болен е човекот, одвнатре умот го стега. За жал мозокот е орган како и сите други и он е подложен на болести и пропаѓање. Многу често не се земаова у предвид оваа работа, е сега јбг, у добро и у лошо е.Може звучи смешно, ама темава не е далеку од вистината. Знам за два примера лично.
Едниот од нив, се работи за еден многу добар човек, жена му го остави на 50 години со зборовите - ти ме кочиш, ќе одам во Хрватска да заработам за децата. Децата по 18 и 20 години. Претпоставувам само дека си нашла некој таму. Трагедијата да биде уште поголема, после 4 5 месеци таа почина таму, а човекот, при сета животна мака, мораше да ја донесе од таму и да ја погреба. Од стрес го погоди болест на тироидна, за неполна година пропадна скроз, сите заби му паднаа и ослабе многу. Не знам зошто го напишав ова, муабетот ми е дека некој страда поради туѓите моменти на слабост и глупи животни одлуки.
Си чул за некоја жена која заболела после смртта на мажот?Може звучи смешно, ама темава не е далеку од вистината. Знам за два примера лично.
Едниот од нив, се работи за еден многу добар човек, жена му го остави на 50 години со зборовите - ти ме кочиш, ќе одам во Хрватска да заработам за децата. Децата по 18 и 20 години. Претпоставувам само дека си нашла некој таму. Трагедијата да биде уште поголема, после 4 5 месеци таа почина таму, а човекот, при сета животна мака, мораше да ја донесе од таму и да ја погреба. Од стрес го погоди болест на тироидна, за неполна година пропадна скроз, сите заби му паднаа и ослабе многу. Не знам зошто го напишав ова, муабетот ми е дека некој страда поради туѓите моменти на слабост и глупи животни одлуки.
Не ми текнува. Нашиот предобар премудар народ има еден наратив општо земено кога се работи за вакви дејанија, мажот се разболуе - пропаѓа, а жената се разубавела, подмладела, кога доаѓа до пропаст на бракот.Си чул за некоја жена која заболела после смртта на мажот?