Жениве што одат на печалба странство одат да печалат или да се решетат

• Креатор на темата Креатор на темата koletheman
  • Време на започнување Време на започнување
Значи маж ти ако ти е верен и има секс само со тебе (1 личност), ти мораш дупло (значи со двајца)? o_O
Во Шведска мажот мора да и обезбеди посебна спална на жената....да немора ко кај нас да ака со Швалеро на Водно и тн станови за краток Престој :cool:

Може звучи смешно, ама темава не е далеку од вистината. Знам за два примера лично.

Едниот од нив, се работи за еден многу добар човек, жена му го остави на 50 години со зборовите - ти ме кочиш, ќе одам во Хрватска да заработам за децата. Децата по 18 и 20 години. Претпоставувам само дека си нашла некој таму. Трагедијата да биде уште поголема, после 4 5 месеци таа почина таму, а човекот, при сета животна мака, мораше да ја донесе од таму и да ја погреба. Од стрес го погоди болест на тироидна, за неполна година пропадна скроз, сите заби му паднаа и ослабе многу. Не знам зошто го напишав ова, муабетот ми е дека некој страда поради туѓите моменти на слабост и глупи животни одлуки.

Може звучи смешно, ама темава не е далеку од вистината. Знам за два примера лично.

Едниот од нив, се работи за еден многу добар човек, жена му го остави на 50 години со зборовите - ти ме кочиш, ќе одам во Хрватска да заработам за децата. Децата по 18 и 20 години. Претпоставувам само дека си нашла некој таму. Трагедијата да биде уште поголема, после 4 5 месеци таа почина таму, а човекот, при сета животна мака, мораше да ја донесе од таму и да ја погреба. Од стрес го погоди болест на тироидна, за неполна година пропадна скроз, сите заби му паднаа и ослабе многу. Не знам зошто го напишав ова, муабетот ми е дека некој страда поради туѓите моменти на слабост и глупи животни одлуки.
Ѓорги Колозов викаше, болен е човекот, одвнатре умот го стега. За жал мозокот е орган како и сите други и он е подложен на болести и пропаѓање. Многу често не се земаова у предвид оваа работа, е сега јбг, у добро и у лошо е.

Си чул за некоја жена која заболела после смртта на мажот?

Си чул за некоја жена која заболела после смртта на мажот?
Не ми текнува. Нашиот предобар премудар народ има еден наратив општо земено кога се работи за вакви дејанија, мажот се разболуе - пропаѓа, а жената се разубавела, подмладела, кога доаѓа до пропаст на бракот.

Ова треба да ти е јасно пред да го поставиш прашањето.
Истото важи и да е сингл, а тука да ти глуматаат дека не знае што сакаат и не бараат ништо, а уствари на тие ескурзиички/соло травел

Затоа треба истото да го праиш и да нр праиш вакви муабети

Мажот кога е на печалба обично мора да плати за секс.Особено ако е шофер.Жената од друга страна може и да заработи од секс.Не мора да е шофер!Инаку најмногу научив за жените во времето кога работев на рецепција.Особено интересни работи се дешаваа на семинарите.Желбата за романтика ми се изгуби засекогаш.

Последно уредено:
Јас познавам неколку жени што отидоа да работат и заработија, се вратија со пари и секоја година одат таму.
А познавам и неколку што се изрешетаа, ама пак се вратија со пари. Две се вратија со многу пари од Дубаи.

Wtf е со темава?
И зашто е во Љубов и секс поготово?

нашите се први за решетање кога се работи за странци, домашното ништо не им чини. У глобала злобни најчесто и нефамилијарни. Не сакаат династија да градат.

Не може да се генерализира, индивидуално е. Обично ако се ебе тука ќе се ебе и таму, ако не е курва тука ќе биде нормална и таму, но има одреден процент жени кои тука се однесуваат нормално а во странство каде што не ги знае никој се прават парче

Тука ништо не им чини, они сакаат да ги лажеш, да живеат во лага, така само ќе останат покрај тебе а бараат да си искрен и коа си искрен ќе те напраат лажго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom