Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Многу глупа одлука за Санчо, едноставно требаше да го остават да му ја уништат кариерата,зошто таков аматеризам тоа и го заслужува, го дадоа на позајмица последна година плус ќе покриваат дел од платата.Просто ме навредува.
Автоматски споено мислење:

Ќе знаеме за брзо каде ќе пристигне.
Ич не сум возбуден ако го земат него место Еми, пак ќе му треба време,пак ќе има киксови додека да му легнат работите,а ние сме со краток фитил ако незнае да се исконтролира имаме нов Онана.

Исто ни се фаќа реално, секако ќе примаме голови од кој стигнеме.
А замислете да дојде и Мартинез, а продажба у последен момент на Онана и Бајиндир :icon_lol:

Многу глупа одлука за Санчо, едноставно требаше да го остават да му ја уништат кариерата,зошто таков аматеризам тоа и го заслужува, го дадоа на позајмица последна година плус ќе покриваат дел од платата.Просто ме навредува.
Автоматски споено мислење:

Ич не сум возбуден ако го земат него место Еми, пак ќе му треба време,пак ќе има киксови додека да му легнат работите,а ние сме со краток фитил ако незнае да се исконтролира имаме нов Онана.
Да бев на место на управата ќе се фокусирав уште пред почетокот на сезоната да донесам и везњак и подобар голман од Мартинез и малиот од Белгија.
Али јеби га тоа е што е се надевам дека ќе најдат начин и везњак да донесат.

А замислете да дојде и Мартинез, а продажба у последен момент на Онана и Бајиндир :icon_lol:
Има време да ги шитнеме во Турција.

Same shit different package се со Онана и турчето. Управата сама си игра мајтап. Ке им се одби и тоа скапо.

Леле несакам ни да замислам да почне да кикса или да пробат да продаваат фори дека му треба време,таму се виде дека му треба нешто искусно за да ни даде стабилност,он детиште ми донаса,леле дај боже само да грешам,вакви глуписти скапо се плаќаат,нит е висок нешто нити распон на раце има,што ли видоа ја незнам.

Можно е зш трансфер периодот во Турција и Арабија се отворени уште недела.

Не знам што се залетаа по малиот при слободен Мартинез...
Оти се пре глупи плус 5 или 10 м не им се дава. Ако останеме на тоа ке се смеам на секоја ебен пораз . Ебати цреповите до толку се недоквакани. Еден од најдобрите голмани на тацна го имаат они зедоа анонимно белгијанче. Нека ни е со срека со ваква управа. Се одјавувам до наредно коло.

12 godini nosat glupi odluki taka da nisto novo. Fergi generalno sekogas imase lider golman ama ovie resile da ne znaat kade teraat. So srekja neka mu e i sekako e bolje od Onana i od Turkot, posto dvajcata ne gi biva ni za da gi pratis do prodavnica.

Мартинез ке чини дупло во трансфер износ, има 32 години, ке бара 4-5 годишен договор, и ке бара плата како Касемиро. А не дека и тој не е склон на грешки во последно време. Сметам дека требаше порано да се реши ситуацијава со голманите, а не од 3 напада, да примаме 2 гола. Се надевам дека ликов нема маргарин раце, како Онана и Бајиндир. Ке помогнеше да беше со тимов уште летово, колку толку да се воиграше.

На крајот на денот, за оваа сума, може и резервен голман да биде, доколку наредното лето мора да се носи нов број 1. Мартинез ако сака како резерва, на помала плата, бујрум. Само да се откачиме од Онана и Бајиндир.

Не знам што се залетаа по малиот при слободен Мартинез...

Купен е зашто има нереални бројки зад себе. Ke бев посреќен да имаше поголем % добиени воздушни дуели, зашто тука ни е маката. Е сега, колку од ова ке се преслика во ПЛ, ке видиме. Ако направи кикс во првите 4-5 утакмици, толку и од него ке биде.

GzcSDnZXgAA5PWj

Често вадиме wow изненадувања на последен ден од трансфер период. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom