Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Дива лига

Со други зборови, отсега, само по 4 подигања, ќе се наплаќа и повлекување од банкомат. Граѓаните горди :tapp:
Овие будали ли прават од нас?
Како тоа само 4 пати месечно имаме право да подигаме готовина и тоа ссмо 2000 ден?
Нервно не разболеа.

Ти си или природно глуп или многу вежбаш!

Прво го утнуваш членот и одговорноста ја префрлаш врз мене, браво.

Она што е најважно:
КАДЕ БРЕ ТИ ОВДЕ ГЛЕДАШ МАНАДТОТ ДА СЕ ДОВЕРУВА НА ВТОРОПЛАСИРАН, АКО ПРЕТХОДНО ВЕЌЕ ГО ДОДЕЛИЛ МАНДАТОТ НА ПОБЕДНИКОТ НА ИЗБОРИТЕ ? ? ?

Пред да го додели мандатот веројатно ДПсНЕ имал начелни разговори со други партии (околу мнозинстовто) и затоа побарал да им биде доделен мандат за состав на вљада.

Значи уште еднаш каде пишува мандатот да му се доделува на второпласиран, или ако веќе еднаш го доделил па да доделува на друг политички субјект, алооооо ова е Устав а не вц хартија како што ти и сите северџгани ја третирате секоја норма се применува како е напишана не се интерпретира според политички цели и интереси!
Автоматски споено мислење:

Што може?
Може да биде објавен закон во Службен весник без Указ/потпис на Претседателот?
Смешно е да не го вратиш мандатот ако немаш 61, па на ГЛАСАЊЕ во Собрание Паѓаш...а патем, во Италија има можност и за Малцинска влада, ама тоа е нестабилно....а Бугарија 2 години не можеше влада да изгласа, не може таму Ембаси :cool: да се јавува како кај нас....

Кај нас Дрпмне се обиде со албанската опозиција да ја урне владата, ама за МАЛКУ не успеа, ЕДЕН од опозицијата на денот на гласање му се јавиле од Емваси па отишол во ПОДРУМ нешто да суредува а во ПОДРУМ нема мрежа, па имаше УЗБУНА каде е пратеникот итнр..

Последно уредено:
Ликовиве фанале да шараат на фасада стара 70 години и го собрале цел урбан чопор да блее како теле во шарена врата.
Не им чини Скопје 2014 :pos:
Што е ова? Повраќаница.
IMG_20250831_213313.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Ликовиве фанале да шараат на фасада стара 70 години и го собрале цел урбан чопор да блее како теле во шарена врата.
Не им чини Скопје 2014 :pos:
Што е ова? Повраќаница.
Прегледај го приврзокот 454424
Баш е убаво.
А ти не си гледал бушава азбука, затоа не ти се допаѓа посветата.

Баш е убаво.
А ти не си гледал бушава азбука, затоа не ти се допаѓа посветата.
Израснав со бушава азбука, на бушава азбука местото и е на некоја фасада на училиште не на распадната зграда, ова шминкање нема да стои до година, и грдо е.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Овие будали ли прават од нас?
Како тоа само 4 пати месечно имаме право да подигаме готовина и тоа ссмо 2000 ден?
Нервно не разболеа.
Ништо страшно, ќе плаќаш со картичка.

Ништо страшно, ќе плаќаш со картичка.
Лесно е за некои услуги но ако викнеш мајстор како ќе му платишo_O
На пазарите исто.
Јас разбирам да се наплаќа за вадење над 1000 евра, ова со 4 пати по 2000 е апла кражба.
Ова ќе им одмага на луѓето не да помага.

Лесно е за некои услуги но ако викнеш мајстор како ќе му платишo_O
На пазарите исто.
Јас разбирам да се наплаќа за вадење над 1000 евра, ова со 4 пати по 2000 е апла кражба.
Ова ќе им одмага на луѓето не да помага.
Прочитај го интервјуто детално. Вика до четири пати во месецот или 8000 денари без провизија на било кој банкомат. За да се намалат провизиите, не зголемат. Инаку со дебитна картичка од банкомат на твојата банка сеуште ќе можеш неограничено.

Ама тоа не важи за топлата, за нејзе ни 8000 денари нема да може.

Епа добро е ова значи, Трајко не извади од памет, денов е таков.
Ем и родендени на Никола Груевски и Софија Куновска да не се знае на кого да му се честита прво.

Прочитај го интервјуто детално. Вика до четири пати во месецот или 8000 денари без провизија на било кој банкомат. За да се намалат провизиите, не зголемат. Инаку со дебитна картичка од банкомат на твојата банка сеуште ќе можеш неограничено.

Ама тоа не важи за топлата, за нејзе ни 8000 денари нема да може.
А што ме рчкаш мене сега, зарем не можеш да останеш културен наместо безобразен.
Така сфатив од прво читање набрзина и во што е проблемот?
Дрско копиле си ти.

А што ме рчкаш мене сега, зарем не можеш да останеш културен наместо безобразен.
Дрско копиле си ти.
Проблемот е медицински. Имам гадна алергија на комуњари. И од некоја причина ти редовно ми ја тригерираш.

Проблемот е медицински. Имам гадна алергија на комуњари. И од некоја причина ти редовно ми ја тригерираш.
Прашај ја @bijons ако сака да ти препише терапија за алергија.

Дрско копиле си ти.
Многу лошо

Ништо некултурно немаше во одговорот, можеби подобро ќе беше да се сфати критиката и да се научи од неа, место рчки да се бараат, или?

Ова последново од кај тебе на што личи?

Го знаеш примерот со белите и црните овци(без навреда) ?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom