Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте линк кај да се логирам, гугл ми дава неколку различни фентази лиги... Знам дека на барем 2 имам јузер нејм од некогаш одамна :pos:
Драфтот е во недела од 21:00, истите луѓе од лани, не сменив ништо во однос на екипите

Изгледа дека лигата е полна, не ми дава копче за да се приклучам

@Tonchie да го тргам Schrugen Patriots за да влезеш ти или влезен си веќе?

Не сум блесен. Полна е лигата.
Автоматски споено мислење:

Ако си играл лани мора да имаш, или на друг меил си се регистрирал
Не играв лани, не знам зошто не се приклучив.

Последно уредено:
Не сум блесен. Полна е лигата.

Не играв лани, не знам зошто не се приклучив.
Тргнат е Shrugen од горе, сега треба да можеш да влезеш

Дечки ако не влезе Tonchie за 20-30 минути, да го префрлам драфтот за утре оти сме еден човек минус овака, може ли?

Последно уредено:
Нека си почне вечерва драфтот, тамам си е. @true blue нека влезе само и тамам сме.

Секако пола екипи пак ќе бидат автодрафт како и да е :D

Тргнат е Shrugen од горе, сега треба да можеш да влезеш

Дечки ако не влезе Tonchie за 20-30 минути, да го префрлам драфтот за утре оти сме еден човек минус овака, може ли?

До сега не памтам да сме биле сите вклучени за драфт, добро би било, ама тешко се погодува. Ќе поправа некој auto-pick тим :icon_lol:

Само моментално е направено Offline draft, не може да се влезе во соба за драфт.

До сега не памтам да сме биле сите вклучени за драфт, добро би било, ама тешко се погодува. Ќе поправа некој auto-pick тим :icon_lol:

Само моментално е направено Offline draft, не може да се влезе во соба за драфт.
Не знам зошто го сменило во офлајн, беше онлајн драфт, сега не ми ја отвора страницата
@dragonsky можеш да го едитираш ако си влезен, 5 минути не можам да влезам јас

Само пак, моментално сме 15 луѓе у лигата, не сме 16

Не знам зошто го сменило во офлајн, беше онлајн драфт, сега не ми ја отвора страницата
@dragonsky можеш да го едитираш ако си влезен, 5 минути не можам да влезам јас

Само пак, моментално сме 15 луѓе у лигата, не сме 16
јбг, не дава за сега :D
22 саат е најрано што можеше да се намести. Влегов средив, ама 22 саат

Ај да видиме од @Tonchie и @trueblue кој ќе пише прв, тој ќе дополни последното место тамам има време до тогаш :D

Кај мене е лајф драфтот, Тончи влезе?
Нема шанса да е лајв, ваљда е ова сега што наместив (ти додека си пишувал?) од 22 да е драфтот (освен ако тоа што @ElNinho (гром да го опери :D ) даде на мене и Ајсбој ингеренции не заебало работа)

Ахам, лајв as in not offline, да, ок, онда да, наместив, затоа :D

22 саат ит ис, не можеше да го наместам за 21

Некој има влезено пред да упалам компјутер
Чинам со пасворд е само влегување во лигава? Не знам овдека, го оставам Ајсбој или уште бољи....Ел Нињо да си објасни на главна каса

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom