- Член од
- 6 февруари 2024
- Мислења
- 27
- Поени од реакции
- 26
Ја завршив темата за турнирот,затоа се надовржав на локацијата каде е одржан турнирот а не отидов на нешто трето. Кога кажав да ги отселите мислев да ги изгаснете тотално бидејќи не беа активни долго време и додека вие играте во таа сала тие прават графит позади вашата сала. Нема никаква логика тие графити да стојат таму а вие да имате графит на 10метри од нивниот, не владее братство и единство па да се дозволуваат такви глупости. Ве има најмалку 20пати повеќе во градот од нив и да удрат на вашите графити не можете да се справите со бројка од 5-30 луѓе? Ајде сега ке направам комити графит на вашата сала и што потоа? Ке остане таму? Бидејќи по твоето ако ми го тргнеш графитот и направиш Кумани,јас ке дојдам и ке ги ишарам сите ваши,а ја сум еден а вие 200...Која логика? , србоманите не треба да постојат таму. Не им е место таму и крај. Смешно е да имаат графит до вашиот,до вашата сала........Не знам да разговарам како тебе едно почнеш да збориш отидеш на скроз друго.
Сите тука што малку ме знаат на форум, знаат дека не знам да се расправам сакам само да разговараме и да разрешиме дилеми .
Почна за турнирот да збориш те прашав што точно не ти е јасно отиде на трета тема.
Во врска со тоа соопштение лично не се согласувам ама можеш и сам да претпоставиш каде и како е пишувано.
Со тоа отселување на некоја заедница од град еве пиши ми пп и дојди ја ќе те упатам кај се движат, излегуваат па ти отсели ги.
Графит имаат еден ако земеме да го ишкртаме повеќе штета може ние да имаме затоа што и нашите ќе бидат на удар што се многу повеќе.