Жениве што одат на печалба странство одат да печалат или да се решетат

• Креатор на темата Креатор на темата koletheman
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 март 2010
Мислења
664
Поени од реакции
470
Голем дел од Македонците одат странство на печалба, најчесто Хрватска и Германија, ама кроз муабет ќе сфатиш дека мажите одат да спечалат пари, а а женските да се решетат со странци, зошто странци, за во случај македонците после да не ги оговараат особено ако се од исто место на живеење. Што мислите колкав процент од македонките се поштени што работат странство преку летото

Голем дел од Македонците одат странство на печалба, најчесто Хрватска и Германија, ама кроз муабет ќе сфатиш дека мажите одат да спечалат пари, а а женските да се решетат со странци, зошто странци, за во случај македонците после да не ги оговараат особено ако се од исто место на живеење. Што мислите колкав процент од македонките се поштени што работат странство преку летото
Пола населба од кај мене се преселија и се оженија со наши што отишле таму исто како нив. Некои ги имаат запознаено на првиот ден во Мекдоналдс.

Меракликите се мераклики и тука и таму.

Не може да се паушализира.

Дубаи ,најчеста дестинација на старлетите со бузи ко сом!Поле се враќаат со станови,коли и глумат недостижни.Ама мажите се криви,не се тие!

Која те разочара толко Коле, да те цуне доле.

Нормално е дека ќе се решетав и мушки и женски, природна работа е, тебе ќе ти брои ли некој колко пут си кецнаја преко Тиндер или си отишја у пуфче да бираш за 100че што ќе креснеш. Не, никој нема ни да те праша, затоа нема ни ти да прашуваш, се оптеретуваш со глупи прашања зошто ако тоа ти пречи, ќе си го дркаш долго време.

Под поштени што подразбираш ?
Има една изрека (заебанција) , љубав су измислили комунисти јер нису хтели да плате курве...
Знаеш вицот, се распрашува кумановец од Уса за некоја кумановка, за озбилно..му кажуе еден, немој, Гу еба цело Куманово... Е колкаво е Куманово :cool: , прашуе овој од Уса.,

Мажите одат да печалат пари, а жените да трошат пари. Срамота. Распушетници. Недомаќинки. Манипулаторки.

Оделе на времето на печалба, денес се селат со намера да останат и имаат нормален живот со трудот што го вложуваат во нивната работа, да можат да си дозволат се и да не врзуваат крај со крај...помина времето кога рмбаа и заработката ја враќаа во МК, поголемиот дел не ни планираат да се вратат.
Во контекст на жените како што пиша некој погоре мераклики има секаде, ама денес со интернетот има жени што од секаде заработуваат добри пари од голотија и не им ни треба странство.

Решетат??????
Свашта ке чуеш од машко створење:rolleyes:
Некој романтичен човек изгледа... Да се „пеглаат" ми делува по дискретно.
Автоматски споено мислење:

колкав процент од македонките се поштени
Какво време дојде и тие што работат у пошта веќе не се поштени

Кој што сака нека праи

Ама кога ќе ги слушнам нашиве како ги зборат тие од истокот , вакви биле - такви биле..
А се фукаат како фоки со нив.

Една наша се фати да се лупа со еден турчин , а на нашиве им вика 'не сум јас за врска'

Тој ја викнал на кафе , таа му вика 'не сум јас за врска'
Се на се , гадни се дел од нашиве жени..

После зошто ни е паднат наталитетот , епа ќе биде кога има такви како дотичната

Решетат??????
Свашта ке чуеш од машко створење:rolleyes:
А што прв пат слушаш?
Тој израз прво е земен од воените филмови и романчиња. За нешто напраено како решето од куршуми.
После се пресели во спортот. Ако некој тим победи со многу голови разлика 5, 6.... вика ги изрешетаа!
За џенските најверојатно се мисли дека се стрелани со многу куршуми, а може мислат и на многу места :)

А што прв пат слушаш?
Тој израз прво е земен од воените филмови и романчиња. За нешто напраено како решето од куршуми.
После се пресели во спортот. Ако некој тим победи со многу голови разлика 5, 6.... вика ги изрешетаа!
За џенските најверојатно се мисли дека се стрелани со многу куршуми, а може мислат и на многу места :)
Значи машко што го пика алатот во многу решета се вика РЕШЕТАР.

Абе само да ги оцрните жените, ништо друго, они смеат само со еден маж да имаат секс, тој да им биде прв и последен...е нема веќе така бате, колку он, дупло јас.:D

Значи машко што го пика алатот во многу решета се вика РЕШЕТАР.

Абе само да ги оцрните жените, ништо друго, они смеат само со еден маж да имаат секс, тој да им биде прв и последен...е нема веќе така бате, колку он, дупло јас.:D
Па вие мерите муда со мажи , тука е проблемот.

Тоа 'они смеат само со еден маж' е само изговор за да си се задоволите
Чим си најдете причина , после лесно е..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom